• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Essential Oils, Candy Cane Holiday Blend, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07647
    Наявність: Є в наявності
     ₴1171  ₴958
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Essential Oils, Candy Cane Holiday Blend, 1 fl oz (30 ml) :

    Aroma: Sweet & minty.

    Attributes: Refreshing & invigorating.

    Extraction Method: Peppermint oil - steam distilled- vanilla bean extract - Co2 extraction of bourbon vanilla planifolia beans.

    Now® Essential Oils are analytically tested for identity, purity and adulteration to assure the highest quality.

    Рекомендації із застосування

    For aromatherapy use. Add to a diffuser for the sweet scent of a winter wonderland or create your own room spray by adding up to 30 drops to 1 oz. of water in a spray bottle.

    Інші інгредієнти

    Mentha piperita (peppermint) oil & vanilla planifolia (vanilla bean) extract.

    Попередження

    Keep out of reach of children. Avoid direct contact with skin or eyes. If pregnant or nursing, consult your healthcare practitioner before using. Not for internal use.

    Natural essential oils are highly concentrated and should be used with care.
    Покупець
    29.10.2019
    text_comment
    Цукерка має м’ятний смак, тому ви можете побачити, що аромат м’яти природний. Однак, оскільки в поясненні аромату зазначено, що він солодкий і м’ятний, я очікував більш солодкого аромату ванілі. Я думаю, що людина, яка чутлива до запахів (I), може вловити трохи солодкуватий запах. Суміш м'яти і злегка солодкої ванілі. Але має дуже приємний аромат. Я використовував його в офісі щодня перед Різдвом. Ціна раптово зросла через знецінення ієни, тому мені цікаво, чи немає ліпі.
    Покупець
    28.03.2021
    text_comment
    Справжній різдвяний аромат. Теплий та приємний. Натуральний склад.
    Покупець
    27.07.2019
    text_comment
    Чудовий запах, м'ятно-ванільний, розслабляє й освіжає. Використовую у дифузорі, відчуваю блаженство від ароматерапії з цією натуральною олією
    Покупець
    26.08.2022
    text_comment
    Освіжаючий аромат, як м'ята в солодкому ароматі. Я зазвичай використовую трав’яні ароматизатори, але я купив цей, тому що мене зацікавила мила упаковка та аромат. Це ідеальний розмір, і мені подобається, що його можна використовувати різними способами.
    Покупець
    21.05.2022
    text_comment
    Аромат натуральний, дуже солодкий, а упаковка приваблива, додає відчуття радості фестивалю, змушує людей почуватися розслабленими та комфортними після використання, заспокоює дух, має помірну вагу та економічно.
    Покупець
    15.01.2022
    text_comment
    Приємно пахне
    Підходить до періоду свят, ялинки
    Дуже приємно!
    Аромадифузор теж з айхербу
    Покупець
    14.11.2018
    text_comment
    Я купив це для використання в своєму дифузорі під час свят, і він ідеальний. Пахне так само, як цукерки. Мої діти були дуже схвильовані та коментували, як святково пахне в домі одразу. Я чесно оглядаю лише продукти, якими фактично користувався. Якщо ви вважаєте це корисним, будь ласка, оцініть мій відгук.
    Покупець
    09.11.2020
    text_comment
    У освіжаючому ароматі також є солодкість, і ви можете освіжитися. Мені здавалося, що це освіжаюче відчуття підходить не тільки для зими, а й для літа. Це був аромат, який можна змішувати з апельсином (мандарином), як писали інші в огляді. Я замовила три ефірні олії, одна загорнута в пухирчасту плівку і акуратно загорнута, друга як є без упаковки, і цей продукт наче один раз відкривався, без упаковки, картону, аромат був насичений ще до відкриття коробки. Я просив їсти з собою, тому переживав, що ефекту немає. Коли це трапляється, важко вимагати наступного.
    Покупець
    09.01.2019
    text_comment
    Мені було дуже приємно помістити його в зволожувач і використовувати, а м’який аромат м’яти був дуже приємним. Я радий, що купив його, тому що завдяки запаху я міг розслабитися і змінити настрій. Стає холодно, а запах м’яти, яка спалена в зволожувачі повітря, зволожує горло.
    Покупець
    08.05.2021
    text_comment
    Солодкий аромат солодкої вати вливається в освіжаючий аромат м’яти. Я думаю, що це ідеальний аромат для зими. Я використовую його, капаючи на ароматичний камінь, але він м’яко поширюється по кімнаті і в самий раз.