• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Essential Oils, Seasonal Defense Roll-On, 1/3 fl oz (10 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07902
    Наявність: Є в наявності
     ₴823  ₴673
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Essential Oils, Seasonal Defense Roll-On, 1/3 fl oz (10 ml) :

  • Cleansing Essential Oil Blend
  • Non GMO Project Verified
  • No Synthetic Fragrances or Chemicals
  • Cruelty Free and Vegan
  • Aroma: Sweet & Camphoraceous

    Attributes: Uplifting, Freshening, Cleansing

    NOW® Essential Oils are analytically tested for identity, purity, and adulteration to assure the highest quality.

    Рекомендації із застосування

    Apply to chest, wrists, or other desired pulse points for an energizing and cleansing aroma. Reapply as desired throughout the day. Excessive pressure to rollerball may result in oil leakage.

    Інші інгредієнти

    Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, citrus sinensis (orange) peel oil*, eugenia caryophyllus (clove) bud oil, eucalyptus globulus leaf oil*, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil*, cinnamomum zeylanicum (cinnamon) bark oil, elettaria cardamomum (cardamom) seed oil, cedrus atlantica (cedarwood atlas) wood oil.

    *Organic ingredient

    Попередження

    For external use only. Do not apply to broken or irritated skin. If skin sensitivity occurs, discontinue use. If pregnant, nursing, or taking medications, consult your healthcare practitioner before using. Keep out of reach of children and pets. Avoid contact with eyes. Not for internal use.

    Essential oils should be used with care.
    Покупець
    31.05.2018
    text_comment
    Насамперед оцінюється надійність та репутація виробника. Проте з законодавчої погляду виробник ні вказувати коректний тип товару. Тому звертаємо увагу на: наявність хроматограм, вказівку хемотипу (якщо він притаманний рослині, наприклад, у чебрецю, розмарину, базиліку та хо); вказівку торгової, а також латинської назви рослини, її частини (корінь, квіти, листя), країни походження; обов'язковий термін придатності, умови зберігання; вартість не низька, різний порядок цін, рідкісні види (наприклад, троянда, сандал) доступні для покупки також у невеликому обсязі; упаковка із темного скла. Як визначити натуральну ефірну олію? За допомогою хроматограми це паспорт якості продукту. Ця композиція дуже приємна та корисна від застуд та вірусів.
    Покупець
    28.08.2021
    text_comment
    Рулонна пляшка дуже зручна та має гарний смак
    Покупець
    28.02.2022
    text_comment
    В основному пахне конюшиною, лише трохи цитрусовим на початку. Не так вже й Не значні зміни., упаковка досить зручна, але про переваги сказати не можу.
    Покупець
    28.02.2021
    text_comment
    Деякі люди кажуть, що це схоже на Chanel egoist, але для мене це більш темний чай. Я також відчуваю багато гвоздики. Якщо я надягаю занадто багато, я задихаюся, тому я відчуваю себе оновленим, наносячи трохи на зап’ястя. Думаю, що для зими підійде.
    Покупець
    27.11.2018
    text_comment
    Мені подобається запах і упаковка, єдине, чого я хотів, щоб аромат зберігся довше! Я нанесла його вранці, і приблизно через годину запах зник. Але я куплю його знову, обов'язково!
    Покупець
    19.05.2020
    text_comment
    Енергійний аромат, який звучить у гарному сенсі. Гвоздика, кориця, кардамон і запахи ідеально збалансовані. Я трохи слабкий на корицю, тому я можу відчувати, що вона занадто сильна, коли мені Не значні зміни.
    Покупець
    17.02.2021
    text_comment
    Супер практично! Я завжди використовую його на ніч, наносячи трохи на зап'ястя. Аромат дуже приємний, здається, що в його складі трохи кориці. Якість також дуже хороша, як і всі товари бренду Now. Розмір ідеально підходить для того, щоб залишати його в узголів’ї ліжка або навіть брати з собою в подорож.
    Покупець
    16.05.2022
    text_comment
    Аромат чаю! Я ношу його на зап'ясті, але він якраз підходить, тому що він ароматний тільки для мене. Він був надто солодким, тому коли я поєднав його з ладаном, він пахнув чудово! Я використовую його після роботи, щоб змінити настрій і розслабитися. Рулонний тип дуже гарний, оскільки він не тече та не прилипає до пальців.
    Покупець
    08.05.2021
    text_comment
    Солодкий аромат кориці та рукавичок. Добре поєднується з цитрусовими. Систематично егоїст Шанель. Він простий у використанні. Це рол-он, тому просто нанесіть його злегка. Прикріплюю його до зап’ястя та потилиці. Це дуже розслабляє. Я вважаю, що аромат ефірних масел дуже хороший і якісний. Розмір дорівнює долоні. Упаковка симпатична, тому дуже рекомендую.
    Покупець
    05.11.2018
    text_comment
    Я купив це, тому що хотів спробувати аромат апельсина. Це трохи незадовільно, чи не так? Я зазвичай використовую тільки лаванду. Цей роликовий тип якраз потрібного розміру та органічний! Безпечний у використанні! Він портативний, тому, коли ви втомилися, ви можете швидко застосувати його та розслабитися. Це дуже необхідно в стресовому суспільстві!