• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, ефірні олії, м’ята кучерява, 30 мл (1 рідк. унція)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07620
    Наявність: Є в наявності
     ₴790  ₴647
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, ефірні олії, м’ята кучерява, 30 мл (1 рідк. унція) :

  • На 100 % чистий продукт
  • М’ята кучерява (Mentha spicata)
  • Гарантія чистоти та якості
  • Аромат: освіжаючий, м’ятний.

    Переваги: охолоджувальний, підбадьорливий, стимулюючий ефект.

    Метод екстракції: парова дистиляція з листя та гілочок.

    Рекомендації із застосування

    Добре поєднується з: олією бергамота, лавандовою олією, олією лайма, олією розмарину.

    Призначено для ароматерапії. Для застосування в інших цілях слід змішати з базисною олією (наприклад, жожоба, насіння винограду, оливковою або мигдальною) перед використанням. Рекомендовані співвідношення олій дивіться в довіднику з ефірних олій або в іншому професійному джерелі.

    Інші інгредієнти

    100 % чиста олія м’яти кучерявої.

    Попередження

    Натуральні ефірні олії мають високу концентрацію, тому ними слід користуватися з обережністю.

    Попередження. Зберігати в недоступному для дітей місці. Уникати потрапляння в очі. Перед використанням цього продукту під час вагітності або грудного вигодовування проконсультуйтеся з лікарем.

    Покупець
    31.08.2019
    text_comment
    класні олійки, купляю собі потихеньку для своєї аромалампи.дуже подобається аромат
    Покупець
    31.01.2020
    text_comment
    Це трохи м’якше, ніж м’ята? Я думаю. Ви можете використовувати його як один продукт, але можете додати трохи евкаліптової олії. Замість того, щоб розслабитися, я відчув, що зміг відновити повітря в кімнаті, що було хорошим відчуттям для зміни темпу.
    Покупець
    21.09.2019
    text_comment
    Чистий аромат м'яти. Це близько до зубної пасти? Аромат м’ятної олії відрізняється в залежності від марки, тому я думаю, що у вас є улюблена м’ята. Японські аромати мають слабкий аромат, тому мені подобається мати цей сильний аромат. Для очищення повітря в кімнаті, а також для носових хусток і масок. Коли ніс закладений через алергію. Також заколисування. Чудово підходить для відлякування комах
    Покупець
    19.02.2019
    text_comment
    Має ніжний і трохи солодкуватий аромат, і мені більше подобається та ж м’ята, ніж перцева. Сам аромат жуйки або зубної пасти освіжає. Я вішаю його на ароматичний камінь і кидаю в каналізацію, коли йду до входу чи туалету або коли закінчую чистити раковину. Спочатку я вважаю, що перед вживанням краще розбавити спиртом. Це ефірне масло, яке ви хочете мати влітку, оскільки можна очікувати, що воно матиме ефект відлякування комах. Я не вважаю, що ефірні олії зараз рідкі, тому що ціна хороша і дешева, тому я люблю купувати всі види.
    Покупець
    15.03.2022
    text_comment
    Буду купувати.
    Покупець
    12.11.2021
    text_comment
    Просто бомба
    Покупець
    11.02.2020
    text_comment
    Запах гарний.Дуже люблю м'яту.Використовуйте в дифузорі і від нежиті.Додаю в крем для волосся.Якість дуже відмінна.Упаковки вистачає надовго,бо крапельки її Це дуже природно.
    Покупець
    07.11.2021
    text_comment
    Високоякісна ефірна олія. Має підбадьорливий, свіжий запах і тонізувальний ефект
    Покупець
    05.11.2018
    text_comment
    Я купив це, тому що хотів мати освіжаючий аромат м’яти. Ця м'ята пахне зубною пастою. Це був не той аромат, який я хотів, але освіжаючий аромат змушує мене відчувати себе бадьорим. Я використовую його як освіжувач ванної кімнати, і він чудово пахне. Ви можете сміливо використовувати його, оскільки це натуральний продукт, який не містить зайвих речовин.
    Покупець
    02.11.2021
    text_comment
    Протягом десятиліть насолоджуюсь лінійкою продуктів Now Foods. Протягом багатьох років придбав кілька їхніх ефірних масел. Купив цей, щоб зробити краплі від кашлю, минулої зими. З’єднують з медом і варять на плиті до стадії «хард креку». Мав хороший/унікальний смак; моя родина віддає перевагу м’ятному смаку, а не м’ятному. Обов’язково використав би/виготовив би знову. Багато рецептів від кашлю в Інтернеті. Спробуйте кілька; маєте повний контроль над інгредієнтами: ми протидіємо прямому обробленню цукру (зазвичай міститься в масових краплях від кашлю). Мед виконує багатофункціональну мету: покриває горло й додає солодкість (і, сподіваюся, деякі природні мікроелементи).