• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Essential Oils, Clary Sage, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07538
    Наявність: Є в наявності
     ₴1510  ₴1235
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Essential Oils, Clary Sage, 1 fl oz (30 ml) :

  • 100% Pure
  • Salvia Sclarea
  • Aroma: Herbaceous, lavender-like.

    Attributes: Focusing, stimulating, balancing.

    Extraction Method: Steam distilled from aerial parts.

    Рекомендації із застосування

    Refresh Yourself Blend: Add 1 drop each of clary sage oil, lemon oil and ginger oil to a diffuser and enjoy.

    For aromatherapy use. For all other uses, carefully dilute with a carrier oil such as jojoba, grapeseed, olive, or almond oil prior to use. Please consult an essential oil book or other professional reference source for suggested dilution ratios.

    Інші інгредієнти

    Salvia sclarea (clary sage) oil.

    Попередження

    NOW® Essential Oils are analytically tested for identity, purity and adulteration to assure the highest quality.

    Natural essential oils are highly concentrated and should be used with care.

    Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes. If pregnant or nursing, consult your healthcare practitioner before using. Not for internal use.

    Покупець
    29.11.2018
    text_comment
    Мені подобається багато натуральних трав’яних олій. Пити і нюхати ^ ^ Шавлія має природний антибактеріальний ефект, і це панацея. Високоякісні натуральні рослинні масла iHerb незамінні в нашому повсякденному житті. Запах, як запашний чай, і я помітила, що це так важливо для підтримки здоров'я. Дякуємо за великий вибір.
    Покупець
    27.01.2018
    text_comment
    Якщо ви любите земляні або «зелені» аромати, то цей вам сподобається. Це може бути сильною стороною, тому вам не потрібно використовувати багато. Це не пахне типовим мудрецем, але ви точно можете відчути зв’язок. Я також чув, що це допомагає усунути певні симптоми, хоча я ще не спробував.
    Покупець
    26.10.2019
    text_comment
    Інгредієнти прості, смак дуже хороший, на дотик схожий на натуральну рослину ~ його можна поєднувати з іншими ароматами ефірних олій. Випускається в одному флаконі, якого достатньо для регулярного використання. Відчуття заспокоєння, додавання інших ароматів до ладану, базової олії, засобів для догляду за шкірою та засобів для ванни має переваги заспокоєння тіла та розуму
    Покупець
    23.07.2022
    text_comment
    Пахне чаєм Ерл Грей. Я змішую його з водою, етанолом та іншими маслами і обприскую кімнату. Чистий аромат подарує вам відчуття свіжості.
    Покупець
    22.09.2022
    text_comment
    Одна з ефірних олій, яка дуже корисна для жінок, називається мускатна шавлія. Він впливає на дію жіночих гормонів, тому, якщо вам потрібна увага через надлишок жіночих гормонів, ви повинні бути обережними при його застосуванні. В основному використовується для дифузорів, а при додаванні в мило добре поєднується з ароматами інших квітів і ефірних масел. Аромат середній, але досить сильний і тривалий.
    Покупець
    17.06.2021
    text_comment
    Всі олії Now чудової якості: маю насичений аромат, стійкі та ароматні. Рекомендую!
    Покупець
    11.03.2019
    text_comment
    Я використовував його для змішування з шампунем для заспокійливого ефекту шкіри голови, і я дійсно міг відчути користь від нього. Аромат дуже приємний. Я б сказав, що якість і розмір дуже хороші за свою ціну в порівнянні з ефірною олією інших брендів.
    Покупець
    06.05.2020
    text_comment
    Ефірна олія хорошої якості, відмінна за розміром і кількістю, приємний аромат і відчуття заспокійливості і свіжості, має переваги у використанні в засобах натурального складу для молодої та дорослої шкіри з акне на гормональному фоні. Я користувався ним раніше, і він мені дуже сподобався. Він прибув дуже швидко.
    Покупець
    05.08.2021
    text_comment
    Він трохи відрізнявся від запаху, який я очікував, але я побачив в Інтернеті, що він ефективний при ПМС, тому я поклав його у ванну і використовував. Аромат стає м’якшим, коли ви приймаєте ванну з сумішшю лаванди, лимонної трави тощо, а не з одним мускатним шавлієм.
    Покупець
    04.11.2018
    text_comment
    Я купив це, щоб використовувати в своїй настоянці з цілющою олією, яку я готую для себе, щоб пришвидшити відновлення після c-розділу. Просто додайте пучок розмарину, лимонної меліси та трав майорану в оливкову олію, залиште на пару місяців, а потім процідіть. Додайте краплі шавлії, і ви отримаєте настоянку цілющої олії, яку можна розтерти навколо розрізу, а потім нанесіть на нього після повного загоєння.