• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Essential Oils, Myrrh, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07543
    Наявність: Є в наявності
     ₴1174  ₴961
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Essential Oils, Myrrh, 1 fl oz (30 ml) :

  • 20% Oil Blend
  • Commiphora Myrrha
  • Purity Tested/Quality Assured
  • Aroma: Mild, musky, warm aroma.

    Attributes: Focusing, grounding, meditative.

    Mixes well with: Frankincense oil, patchouli oil, sandalwood oil blend

    Extraction Method: Steam distilled from plant's oleoresin-gum.

    Рекомендації із застосування

    This blend is already pre-diluted and ready for use. Please consult an essential oil book or other professional source for suggested uses.

    Інші інгредієнти

    Pure jojoba oil & pure myrrh oil.

    Попередження

    Natural essential oils should be handled with care.

    Essential oils blended with carrier oils may clog diffusers- please clean thoroughly after each use.

    Caution: Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes. If pregnant or nursing, consult your healthcare practitioner before using. Not for internal use.

    Покупець
    31.05.2018
    text_comment
    Як і масло ладану, я наношу його в базову олію, і це дуже добре для моєї шкіри. Я також використовую його в звичайному лосьйоні, але якщо вам потрібна олія, ви можете використовувати олію, і якщо у вас є проблеми зі шкірою, ваша шкіра буде покращити. Якщо це було корисно, натисніть кнопку """"подобається"""".
    Покупець
    30.01.2022
    text_comment
    Приємний аромат даю у вану або на тіло довго тримається аромат
    Покупець
    27.01.2022
    text_comment
    Приємний запах, 20%, використовую для обличчя як масло анти-ейдж. Якість на висоті
    Покупець
    23.05.2020
    text_comment
    Хоча він розбавлений, я відчуваю, що коспа дуже хороша. Імітуйте аромат популярних миючих засобів від інших виробників iHerb і змішайте ладан NOW, як цю мирру, щоб створити пом’якшувач тканини ручної роботи. Це аромат, який змушує вас відчувати себе оновленими та очищеними. Він липкий і не виходить легко, тому використовувати крапельницю проблематично, тому я зменшу його на одну.
    Покупець
    22.10.2019
    text_comment
    Ця добавка значно знижує ризик склерозу судин після прийому вітаміну D і кальцію, оскільки містить вітамін K і магній. Якщо у вас є подібні проблеми, ви можете вибрати цю добавку. Завжди довіряли якості саду життя, оскільки воно є натуральним і не видаляє допоміжні сполуки, завдяки чому наш організм дуже легко переробляє ці поживні речовини.
    Покупець
    20.06.2018
    text_comment
    Я чула, що мирра має антиоксидантну дію, тому купила її з розрахунком, що вона допоможе доглядати за шкірою після сонячних опіків і запобігати появі зморшок і плям! Воно розбавлене олією жожоба, тому використовувати його легко. Оскільки це не тип крапельниці, важко регулювати кількість під час дозування олії. Запах як ліки, пряний. Загадковий запах. Я наносила його на обличчя, але навіть через півдня аромат не зникає. Я трохи хвилююся. Але оскільки це олія з твердою текстурою, вона не прилипає до шкіри та зволожує шкіру, тому я закриваю очі на запах. Я радий, що купив його, тому що якість і кількість можна використовувати без вагань. Цього разу він прибув без пухирчастої упаковки, але всі продукти були безпечними.
    Покупець
    20.01.2021
    text_comment
    для тих хто любить східні аромати рекомендую ,мені особисто нагадує також запах уду.
    Покупець
    15.08.2019
    text_comment
    Коли я вперше купила ефірну олію мирри, її ціна трохи завищена. Запах легкий, не дратує ніс, має запах дерева. Я чула, що ним можна лікувати запалення ясен. Сподіваюся, буде ефективним.
    Покупець
    15.01.2020
    text_comment
    Запах хороший, використання та якість чудові, догляд чудовий, якість хороша, розмір підходить для освіження, упаковка хороша, переваг багато взимку, зволоження та текстура чудова, вік для дорослих хороший, користь підходить для чутливої шкіри, склад хороший, розпорядок дня, який розслабляє та відчуває себе бадьорим, повторюйте вранці та ввечері, мені подобається, дівчата, приймайте, поки ви закриті, якщо хочете мій коментар Подобається
    Покупець
    12.02.2020
    text_comment
    Це саме той заспокійливий і заспокійливий аромат дерева! Він змішаний, тому він не надто сильний, навіть якщо ви наносите його безпосередньо на шкіру. Я спробував, тому що він корисний для старіння, але ефект догляду за шкірою може бути м’яким. Я використовую масло щодня, тому змішую кілька крапель і використовую. Хіба цей розмір не простий у використанні?