• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Essential Oils, Peace & Harmony, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07608
    Наявність: Є в наявності
     ₴1312  ₴1073
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Essential Oils, Peace & Harmony, 1 fl oz (30 ml) :

  • Calming Blend
  • Purity Tested/Quality Assured
  • Aroma: Minty Floral Herb.

    Benefits: Centering, calming, balancing.

    Extraction Method: Orange oil - cold pressed, peppermint oil, patchouli oil, lavender oil & basil oil - steam distilled

    Рекомендації із застосування

    Add to a diffuser, or create a room mister by adding 30 drops to 1 oz of water in a spray bottle. It can also be added to a carrier oil for massage. Take it anywhere you need peace and harmony.

    Massage Oil Dilution Ratio:

    1 oz of carrier oil to 10-30 drops of essential oil blend.

    Інші інгредієнти

    Peppermint oil, patchouli oil, orange oil, lavender oil, basil oil.

    Попередження

    Natural essential oils are highly concentrated and should be used with care.

    Caution: Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes. If pregnant or lactating, consult your healthcare practitioner before using. Not for internal use. Do not use undiluted on skin. Reacts strongly to sunlight and other sources of ultraviolet light.

    Покупець
    25.08.2020
    text_comment
    Хороша якість. Упаковка надійна Інгредієнти чудові. Склад натуральний. Смак приємний. Запах нейтральний. Розмір нормальний. Користь є. Вік не обмежений. Використання приємне
    Покупець
    25.07.2018
    text_comment
    На відміну від інших олій, реверберація не надто потужна, вона тонка та солодка. Якість вашого життя підвищиться. На відміну від раніше, я відчуваю більш ніжне почуття безпеки. Прив'язаність до простору і психологічної насиченості. Рекомендую. Найкращий вибір для оформлення комфортного простору Капніть кілька крапель на гранітний дифузор, накрийте його на добу або близько того, потім дайте йому дозріти і використовуйте. Приємний запах будинку зникає, а ефект аромату зберігається протягом довгий час.
    Покупець
    25.05.2022
    text_comment
    аромат дуже м'який, я не відчула заспокійливого відчуття цієї ефірної олії
    Покупець
    24.05.2019
    text_comment
    Купила тому, що пахло храмом, але мені подобається, але чоловік ненавидить, тому що занадто сильно.
    Покупець
    19.10.2018
    text_comment
    Я люблю використовувати олії. Особливо в холодний період. Це дає моїй шкірі додаткове живлення та зволоження. Просто додаю кілька крапель до мого улюбленого крему для тіла або до кокосової олії, яку я також замовляю на Iherb, і використовую її одразу після душу, а також роблю масаж із гуаша — після цього моя шкіра виглядає фантастично. Завжди відмінна якість! Залежить від мого настрою, який аромат ефірної олії використовувати, але я люблю його, тому що він натуральний і як ідеальна ароматерапія для мене зі спа-ефектом!
    Покупець
    19.05.2019
    text_comment
    Чудово підходить для масажу та ароматерапії, у дуже практичному розмірі. Ця ефірна олія дійсно виглядає дуже природно, з дуже приємним ароматом і має багато переваг для здоров’я (допомагає розслабити тіло та розум, заспокоїти тривогу, заснути, відчути спокій і спокій, мати спокійний сон тощо). Я доповнюю його оліями-носіями жожоба, арганії та шипшини, щоб розбавити його та водночас забезпечити більше переваг! Пакунок прийшов добре захищеним і в хорошому стані.
    Покупець
    16.01.2020
    text_comment
    Запах хороший, але він недостатньо сильний, щоб наповнити всю кімнату запахом, мені подобається ця суміш олії, і раніше я брав іншу марку, випуск якої було припинено, тому вперше спробував це і, можливо, подумає про повторне замовлення пізніше , я намагався змішати більше з м'ятою, це набагато освіжає, варто спробувати підвищити освіжаючу функцію
    Покупець
    07.03.2020
    text_comment
    Це не те, що я собі уявляв, прочитавши відгуки інших людей. Писали, що він схожий на Chillville від Auracacia і т.д. але м'ята була сильна. Але в цьому добре пахне. Бажаю освіжитися і очиститися! Цей аромат змушує вас відчувати себе чистим і позитивним у дні, коли ви почуваєтеся дуже похмуро.
    Покупець
    01.08.2018
    text_comment
    Моя улюблена суміш - Peace and Harmony. Насолоджуйтесь його приємним ароматом. Я використовую його лише трохи вранці, щоб відчувати себе бадьорим на весь день. Заспокійливий природний аромат має складну композицію, яку легко впізнати. Це допомагає зберегти мою енергію спокійною під час напруженого напруженого дня. Моя улюблена марка ефірної олії.
    Покупець
    01.07.2018
    text_comment
    Я хвилювався, тому що відгуки були надто екстремальними, але я задоволений! Пахне зовсім не так, він схожий на останній, дуже схожий аромат, і це запах, який важко описати.