• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Essential Oils, Black Pepper Oil, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07416
    Наявність: Є в наявності
     ₴1409  ₴1153
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Essential Oils, Black Pepper Oil, 1 fl oz (30 ml) :

  • 100% Pure
  • Piper Nigrum
  • Purity Tested/Quality Assured
  • Aroma - Dry, Spicy, Sharp

    Attributes - Warming, Stimulating, Focusing, Cleansing

    Mixes Well With - Geranium, lavender, frankincense, clary sage, sandalwood, citrus and spice oils.

    Extraction Method - Steam Distilled from Dried Unripe Berries

    Рекомендації із застосування

    For aromatherapy use. For all other uses, carefully dilute with a carrier oil such as jojoba, grapeseed, olive, or almond oil prior to use. Please consult an essential oil book or other professional reference source for suggested dilution ratios.

    Інші інгредієнти

    100% pure black pepper oil.

    Попередження

    Natural essential oils are highly concentrated and should be used with care.

    Caution: Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes. If pregnant or nursing, consult your healthcare practitioner before using.

    Покупець
    23.09.2020
    text_comment
    Хороша ефірна олія чорного перцю з безліччю застосувань. Зазвичай використовується місцево в поєднанні з базовою олією для болю та масажу. Ви навіть можете розпорошити олію, щоб забезпечити деяку родзинку та очищення навколо. Крім того, змішайте це масло з іншими, щоб отримати суміш, яка відповідає вашим потребам. Рекомендовано!
    Покупець
    18.08.2018
    text_comment
    Мої думки: Ефірна олія з дуже високим значенням CP. Воно чудове на смак. Композиція складається з 100% натуральної чистої ефірної олії. Зауважте, що чисту ефірну олію потрібно розбавити рослинною олією або гідрозолем, перш ніж вона потрапить на шкіру, а ефірна олія є леткою, як і в. Подібно до спирту, якщо нанести її безпосередньо на шкіру, вона забере вологу з епідермальних клітин шкіри, що в довгостроковій перспективі зробить шкіру крихкою та чутливою. Коефіцієнт розведення наведено нижче. Рекомендується перевірити його на руках та інших ділянках після змішування відповідно до співвідношення, щоб підтвердити відсутність чутливості перед безпосереднім використанням. Коефіцієнт розведення масажної олії для розподілу: обличчя, велика ділянка тіла або щоденне використання: 2-3% одноразове використання: 3-5% Якщо вам подобається цей відгук, залиште ฅ(´ω`)
    Покупець
    18.05.2022
    text_comment
    Аромат суперсильний. Я додала краплю цього в поєднанні з ефірною олією куркуми в свій ранковий яблучний оцет і тонік з лимонно-імбирного соку. Я також додаю корицю і кайенський горіх і мускатний горіх. Це чудовий ранковий хіт!
    Покупець
    16.09.2020
    text_comment
    Дуже задоволений! Дуже гострий. дізнаєтеся, як використовувати цю ефірну олію!
    Покупець
    16.05.2022
    text_comment
    Аромат хороший. Купив його для виготовлення засобу від комарів, оскільки чорний перець є одним із інгредієнтів.
    Покупець
    14.07.2019
    text_comment
    Користуюся компанією вже деякий час і я задоволений продуктами якісної якості та за хорошою ціною.Інгредієнт допомагає, коли важливі сайти.Перевага — ціна в порівнянні з іншими продуктами.hreb я купую у них багато часу
    Покупець
    10.09.2021
    text_comment
    Він дійсно має перцевий аромат, я спробувала використовувати його з аромадифузором! Як інше використання, я хотів би змішати його з маслом вітаміну Е і використовувати його для масажу!
    Покупець
    08.09.2022
    text_comment
    Олія чорного перцю добре поєднується з більшістю інших ефірних масел, включаючи інші олії спецій, цитрусові та квіткові олії. Його можна використовувати як заміну олії рожевого перцю. Терапевтично олія чорного перцю покращує кровообіг і може полегшити біль у м’язах. Аромат або запах ефірної олії чорного перцю нагадує свіжомелені горошини перцю, але він трохи складніший з нотками зелені і, можливо, трохи квіткових. Ефірна олія чорного перцю має одну важливу перевагу: воно не дратує очі і не змушує чхнути, як мелений перець.
    Покупець
    08.09.2022
    text_comment
    Олія чорного перцю хорошої якості Чудовий аромат для домашнього використання Розбавляйте водою тому що вона дуже концентрована
    Покупець
    08.02.2021
    text_comment
    Дійсно, усі олії цього бренду були дуже гарної якості та гарного розміру по відношенню до їх пропозиції, я буду використовувати його в кремі для рук для моєї сестри, оскільки серед його переваг я читав, що воно сприяє виробленню меланіну, я прокоментую, чи була користь пізніше, коли моя сестра використовувала крем. Дякую