• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, ефірні олії, мандарин, 30 мл (1 рідк. унція)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07623
    Наявність: Є в наявності
     ₴784  ₴641
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, ефірні олії, мандарин, 30 мл (1 рідк. унція) :

  • На 100 % чистий продукт
  • Мандарин (Citrus reticulata)
  • Гарантія чистоти та якості
  • Аромат: приємний, схожий на апельсин.

    Переваги: піднімає настрій, надихає, бадьорить.

    Метод екстракції: холодний віджим із цедри свіжих фруктів.

    Рекомендації із застосування

    Суміш ванілі та цитрусових: додайте 1 краплю апельсинової олії та 15 крапель концентрату олії ванілі в дифузор і насолоджуйтесь.

    Призначено для ароматерапії. Для застосування в інших цілях слід змішати з базисною олією (наприклад, жожоба, насіння винограду, оливковою або мигдальною) перед використанням. Рекомендовані співвідношення олій дивіться в довіднику по ефірним оліям або в іншому професійному джерелі.

    Інші інгредієнти

    100 % чиста мандаринова олія.

    Попередження

    Натуральні ефірні олії мають високу концентрацію, і ними слід користуватися з обережністю.

    Попередження. Зберігати в недоступному для дітей місці. Уникати потрапляння в очі. Перед використанням цього продукту під час вагітності або грудного вигодовування проконсультуйтеся з лікарем. Не наносити препарат на шкіру. Сильно реагує на сонячне світло й інші джерела ультрафіолету.

    Покупець
    28.04.2019
    text_comment
    Купувала різні олії цього бренду. Мандаринова має чудовий аромат, один з найулюбленіших. кілька крапель в зволожувач, і всі кімната наповнена улюбленим запахом
    Покупець
    24.07.2019
    text_comment
    Чудовий засіб за розумну ціну! Дуже корисна річ, що стане в пригоді вдома. Особливо при разумному використанні в аромадифузаторі.
    Покупець
    22.08.2020
    text_comment
    Дуже люблю цитрусові запахи. Думаю, мало знайдеться людей, які Не значні зміни. володіють цитрусовими. Я щаслива, що змогла придбати багато 30 мл за такою ціною. Змішайте з різними ефірними маслами і використовуйте для лікування. Аромат - це аромат мандаринів, чи не так?
    Покупець
    19.05.2022
    text_comment
    Аромат приємний, схожий на апельсин, піднімає настрій, надихає, бадьорить. Холодний віджим із цедри свіжих фруктів.
    Покупець
    16.08.2019
    text_comment
    Коли я відкрив упаковку, я вже відчув солодкість цитрусових. Якщо ви понюхаєте цей мандарин, ви відчуєте запах апельсинової кірки. Аромат, який виділяє дифузор, — це суміш солодкої апельсинової м’якоті та цедри, схожа на запах, який виривається, коли ви штовхаєте апельсин рукою. Я бачив, як деякі люди додають кілька крапель ефірної олії в білизну, але цей мандарин не рекомендується для прання, оскільки він має темніший оранжево-жовтий колір і може забруднити білий одяг, якщо використовувати його неправильно. Ефірні олії серії NOW мають хорошу якість і рентабельність, тому настійно рекомендовані.
    Покупець
    15.03.2019
    text_comment
    Люблю ефіреі масла цієї марки! Виликий об‘єм і надоаго вистачає! Якість відмінна. Навіть не зраджую цьому бренду. Запаковано завжди добре, жодного разу не побилось, не протекло при транспортуванні.
    Покупець
    11.08.2020
    text_comment
    дуже подобаються ефірні олії цього бренду, постійно купую. Використовую для дифузора, кілька крапель і чудовий аромат мандарину заповнює кімнату
    Покупець
    09.08.2019
    text_comment
    Чудове ефірне масло. Натуральне, має гарний природній аромат. Добре використовувати зранку, щоб отримати заряд енергії на весь день
    Покупець
    09.01.2020
    text_comment
    запах: приємний, схожий на апельсин.

    Переваги: піднімає настрій, надихає, бадьорить.
    Покупець
    08.11.2020
    text_comment
    У порівнянні з апельсином аромат трохи слабший, ніж ефірні олії, тому я використовую його в суміші. Я віддала перевагу фірмовим ефірним маслам апельсина і лимона. Купаж з лавандою, купаж з трояндою, герань, купаж з бергамотом. Мандарин має більш скромний запах, тому, може, добре, що він не виділяється сильно. Змішане масло ароматизується за допомогою аромадифузора перед сном. Додаючи аромат, я відчуваю, що можу розслабитися та зцілитися силою природи.