• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Essential Oils, Cypress, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07652
    Наявність: Є в наявності
     ₴1114  ₴911
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Essential Oils, Cypress, 1 fl oz (30 ml) :

  • 100% Pure
  • Cupressus Sempervirens
  • Purity Tested/Quality Assured.
  • Aroma: Sweet, balsamic, warm overtones of pine/juniper berry.

    Benefit: Balancing, clarifying, centering.

    Extraction Method: Stem distilled from leaves and branches.

    Рекомендації із застосування

    Calming night blend: Add 4 drops each of cypress oil, lavender oil and marjoram oil to a diffuser and enjoy.

    For aromatherapy use. For all other uses, carefully dilute with a carrier oil such as jojoba, grape seed, olive, or almond oil prior to use. Please consult an essential oil book or other professional reference source for suggested dilution ratios.

    Інші інгредієнти

    100% pure cypress oil.

    Попередження

    Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes. If pregnant or lactating, consult your healthcare practitioner before using. Not for internal use.

    Natural essential oils are highly concentrated and should be used with care.

    Покупець
    31.08.2021
    text_comment
    Він мав більш унікальний аромат, ніж я очікував, але мені він подобається! Я дуже задоволений ціною, тому що це щедра сума!
    Покупець
    26.10.2019
    text_comment
    Інгредієнти прості, смак дуже хороший, і на дотик нагадує натуральну рослину ~ його можна поєднувати з іншими ароматами ефірних олій. Випускається в одному флаконі, якого достатньо для регулярного використання. Відчуття заспокоєння, додавання інших ароматів до ладану, базової олії, засобів для догляду за шкірою та засобів для ванни має переваги заспокоєння тіла та розуму
    Покупець
    23.03.2021
    text_comment
    Спробувавши один раз - я не можу припинити використовувати! Запах чудовий, висока якість, інгредієнти чисті, я використовую олію для запаху та розпарювання в кімнаті та наношу її на шкіру. Ціна дуже хороша, інгредієнти чудові. Я майже впевнений, що замовлю знову.
    Покупець
    23.02.2019
    text_comment
    Я використовую його, коли роблю освіжувач повітря, не наносячи його на шкіру, тому що він може викликати алергію. Він має деревний запах і добре підходить для входу.
    Покупець
    22.06.2018
    text_comment
    Я чув компліменти щодо венозних вен, як ви помітили, я наносив піт легким масажем після сухого чищення, і мені подобається додавати його в олію для тіла
    Покупець
    21.11.2018
    text_comment
    Мені подобається сильний аромат кипариса. Я шукав, яке масло було б добре для вирішення різних проблем організму, таких як біль у м'язах, викликаних шийним диском, бронхами та ринітом, і кипарис згадував багато. Це надзвичайно універсальна олія, яку можна використовувати в мазях і спреях.
    Покупець
    20.01.2018
    text_comment
    Не погано!
    Покупець
    19.05.2022
    text_comment
    Аромат приємний,упаковка не протікає,обсяг достатній.30мл можна використовувати довго.На відчуття схоже на натуральну ефірну олію.Перевага в тому, що його можна заспокоїти.Використовуйте краплю під час сну, і це буде краще для поверхні глибокого сну.
    Покупець
    19.02.2019
    text_comment
    Має освіжаючий аромат натуральної деревини. У мене не склалося враження, що японського кипариса так багато. Щодо того, як його використовувати, я змішую його з етанолом і використовую як дезінфікуючий спрей для столів. Розмір також великий, тому ви можете використовувати його щедро.
    Покупець
    17.02.2019
    text_comment
    Має приємний свіжий і природний аромат вічнозелених дерев, схожий на соснову олію, яку я користувався раніше, але трохи інший. Я думаю, що я віддаю перевагу сосновій олії насправді з точки зору запаху. Слід зазначити, що ця олія дуже рідка, більш рідка, ніж будь-яка інша ефірна олія, яку я купив. В'язкість по суті дуже низька, якщо використовувати технічні терміни. Це в основному означає, що вона може витікати з пляшки, якщо її не поставити вертикально, про що iHerb, здається, знали, тому що вони дуже добре загорнули її та помістили в поліетиленовий пакет, за що я дуже вдячний, тому що він дійсно трохи підтікав під час Доставка.