• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Essential Oils, Geranium, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07552
    Наявність: Є в наявності
     ₴1410  ₴1154
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Essential Oils, Geranium, 1 fl oz (30 ml) :

  • 100% Pure
  • Pelargonium Graveolens
  • Purity Tested/Quality Assured
  • Aroma: Subtly sweet, floral.

    Benefits: Purifying, soothing, normalizing.

    Extraction Method: Steam distilled from fresh plants.

    Рекомендації із застосування

    Daily Balance Blend: Add 2 drops each of geranium oil, rose absolute oil and clary sage oil to a diffuser and enjoy.

    For aromatherapy use. For all other uses, carefully dilute with a carrier oil such as jojoba, grapeseed, olive, or almond oil prior to use. Please consult an essential oil book or other professional reference source for suggested dilution ratios.

    Інші інгредієнти

    100% pure geranium oil.

    Попередження

    Natural essential oils are highly concentrated and should be used with care.

    Caution: Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes. If pregnant or lactating, consult your healthcare practitioner before using. Not for internal use.

    Покупець
    28.01.2022
    text_comment
    Приємний жіночій запах. Треба наносити на шкіру за допомогою масла основи ( оливкове, кокосове, виноградних кісток та інші)
    Покупець
    24.02.2019
    text_comment
    Я використовую його як зволожувач повітря. Мені подобається солодкий аромат суміші лаванди вночі та лимонної трави опівдні. Я вважаю, що це хороша угода, оскільки вона має велику потужність. Має солодкий аромат. Оскільки дітям заборонено відкривати, випадкового проковтування маленькими дітьми не відбувається. Завантажу зображення порівняння розміру зі звичайною пляшкою.
    Покупець
    22.11.2022
    text_comment
    Неймовірний запах!
    Покупець
    19.05.2022
    text_comment
    Аромат приємний, доки ви капнете кілька крапель в аромадифузор, уся вітальня та їдальня наповнюються ароматом, ви почуваєтеся комфортно, інгредієнтами є натуральні ефірні олії, які можуть заспокоїти ваші емоції, а кількість вистачає надовго, ціна доступна, варто рекомендувати
    Покупець
    18.08.2018
    text_comment
    Мої думки: Ефірна олія з дуже високим значенням CP. Воно чудове на смак. Композиція складається з 100% натуральної чистої ефірної олії. Зауважте, що чисту ефірну олію потрібно розбавити рослинною олією або гідрозолем, перш ніж вона потрапить на шкіру, а ефірна олія є леткою, як і в. Подібно до спирту, якщо нанести її безпосередньо на шкіру, вона забере вологу з епідермальних клітин шкіри, що в довгостроковій перспективі зробить шкіру крихкою та чутливою. Коефіцієнт розведення наведено нижче. Рекомендується перевірити його на руках та інших ділянках після змішування відповідно до співвідношення, щоб підтвердити відсутність чутливості перед безпосереднім використанням. Коефіцієнт розведення масажної олії для розподілу: обличчя, велика ділянка тіла або щоденне використання: 2-3% одноразове використання: 3-5% Якщо вам подобається цей відгук, залиште ฅ(´ω`)
    Покупець
    17.09.2018
    text_comment
    Я не можу порівнювати, тому що це моя перша пляшка герані, але аромат був дуже сильним. Я використовую його для приготування парфумерних сумішей. У суміші з іншими сумісними ефірними маслами герань чудова! Це трохи дорого, але порівняно з іншими брендами ціна та упаковка хороші.
    Покупець
    16.09.2018
    text_comment
    Я не очікував багато. Але аромат захопив моє серце. Гарніший за троянду. Він освіжає і змушує вас довго вдихати його красу. Він триває. Кілька крапель в ароматерапії і пахне до третього дня. Обов'язково куплю ще. Я закохалася в аромат
    Покупець
    16.08.2019
    text_comment
    Коли я відкриваю кришку вперше і відчуваю запах, він відчувається занадто сильним ~ Я використовую це як ароматичну олію для сушарки. Коли я запускаю сушильну машину, я капаю дві краплі на вовняні кульки, а потім, коли я її вмикаю, вона залишає слабкий запах на сухому одязіРекомендую використовувати при використанні сушарки.
    Покупець
    07.05.2020
    text_comment
    Ефірна олія герані Now Food - мені це подобається! Масло має широкий спектр дії. Знімає біль і запалення вух, носових пазух, мигдалин, допомагає зняти запалення слизової рота і носа. Також він знімає спазми кровоносних судин, тим самим допомагаючи усунути головний біль. Крім того, він благотворно впливає на серцевий м'яз, нормалізуючи її роботу і покращуючи в ній мікроциркуляцію, усуває явища ішемії і тахікардії. Також доведено, що при регулярному тривалому застосуванні масло герані вирівнює артеріальний тиск. А ще, герань називають жіночою рослиною, вона допомагає налагодити гормональний фон нашого організму. Переваги 100% натуральний Якість Нормалізує гормональний фон Корисно Допомагає від головного болю Приємний аромат Цілющі властивості
    Покупець
    07.02.2020
    text_comment
    Запах дуже-дуже сильний.Використовуйте з будь-якою олією або кремом, які змішуються, але їх запах важко перекрити.Упаковка проста у використанні