• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Essential Oils, Lemon Eucalyptus, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07638
    Наявність: Є в наявності
     ₴932  ₴762
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Essential Oils, Lemon Eucalyptus, 1 fl oz (30 ml) :

  • Essential Oils
  • Eucalyptus Citriodora
  • Purity Tested-Quality Assured
  • Aroma: Citronella-like with subtle floral undertones.

    Attributes: Refreshing, cleansing, stimulating.

    Mixes Well With: Geranium, lavender, cedarwood, rosemary, mint and tree oils.

    Extraction Method: Steam distilled from leaves and twigs.

    Рекомендації із застосування

    For aromatherapy use. For all other uses, carefully dilute with a carrier oil such as jojoba, grapeseed, or almond oil prior to use. Please consult an essential oil book or other professional reference source for suggested dilution ratios.

    Інші інгредієнти

    100% pure lemon eucalyptus oil (eucalyptus citriodora).

    Попередження

    Keep out of reach of children. Do not apply on children's skin, especially the face, mouth, nose and eyes. Avoid contact with eyes. If pregnant or nursing, consult your healthcare practitioner before using.

    Not for internal use.

    Natural essential oils are highly concentrated and should be used with care.

    Покупець
    30.10.2020
    text_comment
    Улюблена фірма аромамасел
    Покупець
    22.05.2020
    text_comment
    Хоча паличка тонка, але щоразу, коли я її використовую, мені доводиться використовувати кілька крапель, і я використовую її кілька разів. Я хотів купити лимони, але в мене їх не було. Сяоцян, я зазвичай використовую це для протирала кухню, але вона була несмачна на другий день.
    Покупець
    21.05.2022
    text_comment
    Аромат натуральний і не надто сильний, тому що більшість сильних ароматів - це есенції, які не є чистими, тому я виберу легкий аромат у цьому пункті, якість хороша та ціна правильна. Низька ціна варта того, щоб купити.Довготривале використання зробить атмосферу гігієнічною, особливо у ванній кімнаті.Це не тільки видалить запахи, але й зменшить ріст бактерій. Порції помірні.
    Покупець
    19.01.2021
    text_comment
    Так як у нас є собачка, ми постійно використовуємо евкаліпт, щоб позбутися від кліщів, але лимонний евкаліпт має слабку бактерицидну дію, але я його купувала як засіб від комах і дезодорант. Однак аромат був не лимонним, а схожим на цитронеллу, яка була в мене вдома. Він справді має відлякуючий запах комах.
    Покупець
    15.11.2020
    text_comment
    досить виражений аромат, специфічний
    Покупець
    15.08.2021
    text_comment
    Він пахне як комерційно доступне силіконове кільце, що відлякує комах. Я змішую цей аромат з пакетом з льодом, кладу його в скляну пляшку і ставлю на балкон, куди схильні наближатися комарі. На даний момент не можна сказати, що він ефективний, тому що комарів мало, але за очікуванням у нього чотири зірки. Масло на кришці пляшки продовжуватиме видавати запах, тому ретельно витріть його. Мені не вдалося зберігати пляшку з маслом у шухляді біля силіконової чашки на обід, і силіконова чашка добре пахла, тому мені було трохи важко позбутися запаху. Здається, кремній легко вбирає запахи. Я думав, що можна було б зробити кремнієву стрічку від комах, скориставшись цією властивістю. я не пробував.
    Покупець
    14.02.2021
    text_comment
    Супер пупер!
    Покупець
    13.07.2022
    text_comment
    Перш за все, мене здивувала велика ємність паке в порівнянні з ефірними маслами без ◯! З такою сумою ця ціна cospa ◎. Запах справді м’ятний?Евкаліпт сильний і злегка лимонний. Він унікальний, але якщо звикнути, то проблем немає. Капніть 3 краплі води і цієї олії і прикрасьте вхід як дифузор! Це повний засіб від комах! Я буду використовувати його і у вітальні!
    Покупець
    07.10.2018
    text_comment
    Ми купили, щоб зробити аромат від комах. Комерційно доступні репеленти від комах мають аромат, який приваблює комарів, але приваблює бджіл, тому насправді це досить небезпечно. Лимонний евкаліпт, м’ята перцева і розмарин – це добре! Мені подобається тільки цей лимонний евкаліпт, тому що він має дуже приємний аромат. Це освіжає, але це не цундере, а ваша голова освіжає!
    Покупець
    06.11.2019
    text_comment
    Цікавий аромат, подобається. Взагалі люблю цю серію масел, в мене є багато, використовую в дифузор для приємного аромату в домі