• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Essential Oils, Citronella, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07535
    Наявність: Є в наявності
     ₴742  ₴607
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Essential Oils, Citronella, 1 fl oz (30 ml) :

  • 100% Pure
  • Cymbopogon Winterianus
  • Purity Tested/Quality Assured
  • Aroma: Pungent, musky, citrus-like

    Benefits: Clarifying, freshening, purifying.

    Mixes Well With: Cedarwood oil, lavender oil, lemon oil, lemongrass oil

    Extraction Method: Steam distilled from fresh and dried citronella grass.

    Рекомендації із застосування

    For aromatherapy use. For all other uses, carefully dilute with a carrier oil such as jojoba, grapeseed, olive, or almond oil prior to use. Please consult an essential oil book or other professional reference source for suggested dilution ratios.

    Інші інгредієнти

    100% pure citronella oil.

    Попередження

    Natural essential oils are highly concentrated and should be used with care.

    Caution: Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes. If pregnant or lactating, consult your healthcare practitioner before using. Not for internal use.

    Покупець
    28.12.2019
    text_comment
    Застосування: Як засіб від комарів, на тіло наноситься легкий жир, також використовується від вошей, розмір і упаковка невеликі 30 мл, але запах концентрований лимонний, експеримент триває і я проінформував вас про решту. Оновлення після експерименту, ефективне для вигнання комарів, і я помістив його в ароматний запах і виявив, що комахи зібралися навколо мундштука та мертві навіть маленькі мухи (Jet). На світлі ароматного і помер від запах масла) Я брав його з собою в подорож, і він лежав в сумці і залишив її на деякий час, але він кидав туди маленьких тарганів і мертвих! Я маю на увазі, що він ефективний і проти тарганів. Я думаю, що він діє як засіб для приваблення комах і вбиває їх, коли вони наближаються.
    Покупець
    28.02.2018
    text_comment
    Не можу сказати що на 100% але укусів значно менше, тай тішить що натуральні складники
    Покупець
    25.05.2019
    text_comment
    Купила разом з ароматом лимонної трави. Купила, щоб відлякати комарів влітку. Цей аромат сильніший, і я відчуваю, що лимонник буде свіжішим. Один флакон можна використовувати тривалий час. В основному змішується з іншими необхідними олії і безпосередньо капнув на камінь дифузора і дайте йому випаруватися. Підійдіть до вікна, щоб відлякати комарів, або додайте дистильовану воду, щоб зробити спрей від комарів, ви можете взяти його з собою
    Покупець
    24.08.2020
    text_comment
    Дуже люблю ефірні олії, додаю їх у засоби догляду за нігтями та руками.
    Покупець
    22.12.2021
    text_comment
    Прийнятний продукт, запах не ароматний і не пахне сильно, використання в кремах, духах і ароматах з точки зору якості просте, розмір упаковки великий, але недостатній для багаторазового використання, не слід використовувати для молодий вік і формула повинна бути розведена перед використанням і корисна для комарів, комах і мух вважається чудовими ефірними оліями та природними
    Покупець
    18.02.2021
    text_comment
    Супер масло для відлякування комарів, дуже ефективне. Мажу дітей та не переживаю что їх покусають комарі. Беру таке масло вже другий раз. В Україні такого в продажу навіть не знайшов. Дуже рекомендую.
    Покупець
    16.12.2019
    text_comment
    Здається не погано.
    Покупець
    08.03.2022
    text_comment
    Було б приємно побачити його як трав’яний аромат з сильним цитрусовим ароматом. Якщо ви вдихнете занадто сильно, у вас болить голова, тому використовуйте лише одну-дві краплі за раз. При пранні літнього одягу добре пахне, а якщо капнути в воду по краплі-дві і поставити в хату, то добре вловити запах будинку. Упаковка була загорнута в пухирчасту плівку і прибула в цілості.
    Покупець
    04.02.2021
    text_comment
    Для ароматерапії. Для іншого застосування обережно розведіть в основі, наприклад, олії жожоба, насіння винограду, оливковій або мигдалевому маслі перед використанням. Подивіться в книзі про ефірних оліях або іншому професійному джерелі рекомендовані співвідношення. якість запах упаковка перевага &&
    Покупець
    03.02.2020
    text_comment
    Запах на любителя, але тепер я розумію, за що його не люблять комахи))) Гадаю, що влітку буду оприскувати москітну сітку, щоби не пролазили дрібненькі мошки, які потім злітаються в темряві на екран мого смартфону і мені доводиться вести із ними війну. Отже, я не буду почувати себе вбивцею беззахисних створінь. Але чи буду я використовувати так, як інші масла - при прийомі ванни та для миття підлоги - не впевнена. Запах не мій, на жаль.