• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Essential Oils, Cheer Up Buttercup!, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07604
    Наявність: Є в наявності
     ₴1312  ₴1073
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Essential Oils, Cheer Up Buttercup!, 1 fl oz (30 ml) :

  • Uplifting Blend
  • Purity Tested/Quality Assured
  • Aroma: Citrus with light herbal.

    Benefits: Uplifting, refreshing, energizing.

    Extraction Method: Bergamot oil, orange oil, grapefruit oil & lemon oil - cold pressed, lime oil - steam distilled

    Рекомендації із застосування

    Add to a diffuser, or create a room mister by adding 30 drops to 1 oz of water in a spray bottle. An easy way to brighten up any dull day.

    Інші інгредієнти

    Bergamot oil, orange oil, lime oil, grapefruit oil, lemon oil.

    Попередження

    Natural essential oils are highly concentrated and should be used with care.

    Caution: Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes. If pregnant or lactating, consult your healthcare practitioner before using. Not for internal use. Do not use on skin. Reacts strongly to sunlight and other sources of ultraviolet light.

    Покупець
    26.11.2018
    text_comment
    Мені подобається запах, і він такий освіжаючий, особливо вранці! Це справді дає мені відчуття енергії та приносить щастя похмурого ранку. Розмір чудовий в 30 мл, якщо ви хочете спочатку спробувати. Я капнув приблизно 10 крапель у дифузор зволожувача аромату. Аромат прокидається, і його варто спробувати. Пакет добре загорнутий, коли я отримав.
    Покупець
    26.08.2022
    text_comment
    Освіжаюча цитрусова суміш, яку можна використовувати з ароматичним дифузором, коли ви хочете освіжитися на роботі. Він має трохи синтетичний запах, але мені він подобається.
    Покупець
    22.04.2019
    text_comment
    Купуємо для розсіювачів на робочому місці. Аромат бергамоту приємний! Має аромат чаю Ерл Грей. Суміш цитрусових масел з сильним ароматом апельсина і бергамоту. На етикетці вказано бергамот і апельсин, а також олія лайма, олія грейпфрута та лимонна олія, але, чесно кажучи, я не дуже розумію запах лайма та грейпфрута. Лимон має слабкий запах. Це змішане масло, тому воно трохи дорожче, але масло бергамоту дуже дороге, тому його можна рекомендувати людям, яким подобається аромат бергамоту, але не хочуть купувати масло бергамоту.
    Покупець
    22.02.2019
    text_comment
    Має дуже приємний освіжаючий аромат. Однак після використання в ароматизаторі ароматизатор стає жовтим і брудним, і мити його важко. Тепер аромамасла жовта, брудна, і не брудниться. .
    Покупець
    15.11.2019
    text_comment
    Цитрусовий аромат дарує відчуття бадьорості. Спосіб застосування: змішайте з маслом ши і використовуйте як крем для рук або використовуйте в ароматичній свічці. Аромат сильний, тому спочатку рекомендую використовувати невелику кількість.
    Покупець
    15.11.2018
    text_comment
    Мені подобається цей запах, і він такий освіжаючий, особливо вранці! Це дійсно змушує мене відчувати себе енергійним і приносить щастя похмурого ранку. Розмір чудовий у 30 мл, якщо ви хочете спочатку спробувати. Я додав близько 10 крапель в дифузор ароматичного зволожувача. Аромат пробуджує і варто спробувати. Пакунок добре загорнутий, коли я отримав.
    Покупець
    14.10.2020
    text_comment
    Дуже гарний аромат, який допомагає покращити настрій.
    Покупець
    14.02.2019
    text_comment
    Має цитрусовий аромат. Я використовую його в ароматичному дифузорі типу небулайзера. Я думала, що аромат цитрусових досить швидко зникне, але цей залишається досить довго, тому мені дуже подобається цей момент! Я в основному використовую його вранці та на роботі, щоб освіжитися!
    Покупець
    08.08.2021
    text_comment
    Він солодкий, відверто кажучи, і його аромат радісний. Я використовував його, щоб використати свій парфум і його чуттєвість, тому у мене були хитрощі, за які можна було померти. Це викликало звикання.
    Покупець
    06.10.2022
    text_comment
    Обожнюю цитрусові аромати, це завжди відмінний настрій. Використовую не лише для дому, а й на одязі, що дуже допомагає в похмуру погоду, щей восени!