• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Essential Oils, Atlas Cedar, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07526
    Наявність: Є в наявності
     ₴790  ₴647
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Essential Oils, Atlas Cedar, 1 fl oz (30 ml) :

  • 100% Pure
  • Cedrus Atlantica
  • Purity Tested/Quality Assured
  • Aroma: Sweet, woodsy.

    Attributes: Grounding, centering, balancing.

    Extraction Method: Steam distilled from wood.

    Рекомендації із застосування

    Male Clarity Blend: Add 1 drop of atlas cedar oil, 2 drops of cypress oil and 5 drops of sandalwood oil blend to a diffuser and enjoy.

    For aromatherapy use. For all other uses, carefully dilute with a carrier oil such as jojoba, grapeseed, olive, or almond oil prior to use. Please consult an essential oil book or other professional reference source for suggested dilution ratios.

    Інші інгредієнти

    100% pure atlas cedar oil.

    Попередження

    Natural essential oils are highly concentrated and should be used with care.

    Caution: Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes. If pregnant or lactating, consult your healthcare practitioner before using. Not for internal use.

    Покупець
    29.08.2018
    text_comment
    Я повинен визнати, що аромат не захопив мене, він на 95% схожий на кедр або техаський кедр (якщо у вас є, не соромтеся купувати інший), який нагадує тютюн, сигари, дим, з бонусом вона солодша, менш терпка. але в сезон мух це 100% чиста ефірна олія чудової якості, яка відлякує комах, не завдаючи шкоди нікому в навколишньому середовищі. Склад вірний, вишуканий, натуральний. Використання є чесним, як було сказано вище. Мені самому просто не хотілося набувати запаху парфумолога. Суміш, яку вони рекомендують у пляшці, із сандаловим деревом і кипарисом, виходить начебто чудовою, я визнаю. Я просто не використовую його в своїй кімнаті для ароматерапії чи заспокійливих цілей – лише тому, що він випромінює надто багато мужньої енергії від цієї суміші.
    Покупець
    28.11.2021
    text_comment
    Використовується разом з іншими ефірними маслами, але на флаконі є плями, його можна протерти дезінфікуючим спиртом.
    Покупець
    26.09.2019
    text_comment
    Капаю пару капель в аромалампу. Допомагає при застуді і має приємний аромат.
    Покупець
    21.03.2020
    text_comment
    Це моє улюблене ефірне масло від Aromastone. Якщо це ультразвуковий тип, то він марний, він швидко стає тоншим і має дивний запах. Не обмежуючись атлаським кедром, здається, краще насолоджуватися деревними ароматами як вони є, або з абсолютним етанолом. Так як там написано Атласький кедр, я думав, що кипарис або японський кедр, але, судячи з упаковки, схоже на сосну. Оскільки NOW Foods — американська компанія, я подумав, що це може бути американське дерево, але виявилося, що це сосна, яка росте в Атлаських горах Марокко.
    Покупець
    19.09.2020
    text_comment
    хороша натуральна олія з хорошим запахом
    Покупець
    17.05.2018
    text_comment
    Не буду брехати, коли я вперше відкрила флакон, мені не сподобався аромат. Раніше я нюхав лише віргінський кедр, і мені це подобається, тому мені було цікаво дізнатися, наскільки атласний кедр відрізняється від нього. Пахне дуже по-різному. Може, гостріше. Після початкової реакції та тепер, коли я мав на цьому більше часу, це неНе значні зміни. Хоча лише особистий смак. Якість самої ефірної олії хороша, а ціна чудова.
    Покупець
    16.10.2019
    text_comment
    Ця олія в поєднанні з оліями апельсина, гвоздики та кориці створює атмосферу свята, це просто неймовірно ⛄❄️? чудовий запах, не набридливий, свіжість морозного лісу
    Покупець
    04.07.2020
    text_comment
    Дуже хороша олійка,щиро рекомендую,вистачить на довго,запах чудовий
    Покупець
    04.01.2019
    text_comment
    Мені дуже подобається його аромат. Після використання повітря в приміщенні свіже. Єдине, що немає коробкової упаковки. Він лише обгорнутий клейким папером. Будьте обережні, коли отримуєте.
    Покупець
    03.07.2018
    text_comment
    Надає регенеруючу дію на клітини шкіри і організму в цілому. Сприяє відновленню рухово-опорних функцій організму, зміцненню зубів, кісток, волосся і нігтів. Сприяє зниженню холестерину в крові, а значить і зниження ймовірності утворення тромбів. Сприяє відновленню балансу обміну речовин, поліпшенню метаболізму. Покращує роботу травної системи. Позитивно впливає на механізм вироблення природного імунітету. Сприяє виробленню гемоглобіну. Підвищує тонус судин, сприяє нормалізації кров’яного тиску. Прискорює процес спалювання підшкірного жиру, а отже, сприяє втраті ваги. Сприяє поліпшенню мозкового кровообігу та мозкової діяльності. Стабілізує роботу серцево-судинної системи. Має високі антисептичні, антигрибкові та протизапальні якості.
    властивості Надає регенеруючу дію на клітини шкіри і організму в цілому. Сприяє відновленню рухово-опорних функцій організму, зміцненню зубів, кісток, волосся і нігтів.