• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, D-Mannose, 500 mg, 240 Veg Capsules


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-02816
    Наявність: Є в наявності
     ₴3344  ₴2736
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, D-Mannose, 500 mg, 240 Veg Capsules :

  • Healthy Urinary Tract
  • Cleanses the Bladder
  • Non-GMO Project Verified
  • A Dietary Supplement
  • Vegetarian / Vegan
  • Kosher
  • General Health
  • Family Owned Since 1968
  • GMP Quality Assured
  • D-mannose is a naturally occurring simple sugar that your body utilizes to help cleanse the urinary tract and maintain a healthy bladder lining. It's metabolized only in small amounts, with excess amounts rapidly excreted in urine, so it won't interfere with healthy blood sugar regulation. Clinical studies have demonstrated that, when taken regularly, D-mannose promotes normal urinary tract function by cleansing and maintaining the health of the bladder lining.

    Рекомендації із застосування

    Take 3 capsules 1 to 3 times daily. Take with water or unsweetened juice, such as unsweetened cranberry juice.

    Інші інгредієнти

    Hypromellose (cellulose capsule), rice flour, stearic acid (vegetable source), magnesium stearate (vegetable source) and silicon dioxide.

    Not manufactured with yeast, wheat, gluten, soy, milk, egg, fish, shellfish or tree nut ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

    Попередження

    Caution: For adults only. Consult physician if pregnant/nursing, taking medication, or have a medical condition. Keep out of reach of children.

    Natural color variation may occur in this product.

    Store in a cool, dry place after opening.

    Поживна цінність
    Serving Size: 3 Veg Capsules
    Servings Per Container: 80
    Amount Per Serving %Daily Value
    Calories 5
    Total Carbohydrate 1.5 g
    Покупець
    29.06.2022
    text_comment
    D-Mannose є натуральним простим цукром, який метаболізується в організмі тільки в невеликих кількостях, при цьому інша його частина швидко виводиться з організму з сечею. В сечовивідних шляхах D-Mannose перешкоджає застою частинок і сприяє їх вимивання в потоці сечі. Клінічні дослідження показали, що при регулярному прийомі D-Mannose допомагає підтримувати здоров'я сечових шляхів. Оскільки організм використовує невелику кількість D-Mannose, продукт не заважає здорової регуляції рівня цукру в крові.
    Приймаю разом із концентратом журавлини, взяла вперше
    Покупець
    29.03.2022
    text_comment
    Брала мамі від циститу, приймала 1 місяць як написано в рекомендаціях , поки цистит ще не проявлявся , пюале все д таки мало часу пройшло поки не можу нічого сказати
    Покупець
    28.06.2022
    text_comment
    D-манноза ефективно позбавить від циститу та сечостатевих інфекцій, захистить від рецидиву, а головне, убезпечить від шкоди лікування, в складі жодних хімічних сполук.
    Покупець
    26.01.2021
    text_comment
    Для мене це чудовий засіб,гарної якості та складу. Маю певні проблеми по гінекології та урології,тому вже третій рік підряд у якості профілактичних мір приймаю Д - Манозу або журавлину ( у вигляді капсул та свіжі ягоди ). Як тільки відчуваю дискомфорт,то одразу ж приймаю. Через анатомічну будову жіночих органів,часто можуть потрапити певні мікроорганізми туди,де їм не варто знаходитись. І потім починаються ускладнення,неприємні відчуття і т.д. Д - Маноза чудово справляється з виведенням з організму ( сечового міхура ), бактерії кишкової палички,яка потрапляючи до сечового міхура викликає його запалення ( цистит ). Взагалі журавлина має ряд крутих властивостей,які потрібні кожній людині підтримувати,особливо жінкам! Якість - чудова! Розмір - оптимальний,не великий і не малий,зручно ковтати. Дозування саме у цього засобу не дуже велике,тому за рекомендацією лікаря я приймаю по 1-2 капсули/2 рази на день ( ранок і вечір ). Смак звичайний,немає якось певного! Перевага значна,з якою більш детально можна ознайомитись на будь - якому інтернет ресурсі.
    Покупець
    18.03.2020
    text_comment
    замовила даний препарат для своєї знайомої. вона хворіє на часті цистити. а в час негострого стану торбує постій дискомфорт. вирішила подбати про своє здоровя наперед. після тижня прийому відчула видимий результат. гарна якість. лише натуральні інгредієнти. вистачає на довго.
    Покупець
    17.01.2021
    text_comment
    Д-манноза гарно працює із нашим жіночим здоров'ям. гшарно підійде тим, у кого цистит, пісок в нирках. Рекомендую. Якщо вам сподобався мій відгук,тишіть """"так"""".
    Покупець
    17.01.2019
    text_comment
    Мене звати Люба. Люблю Україну! Живу в Україні. Мій чоловік зараз в ЗСУ, а я плету маскувальні сітки для фронта. В цей важкий для нас час ми повинні піклуватися про своє здоровʼя, здоровʼя своїх близьких та наших воїнів. Всім бажаю миру! Підтримайте мої відгуки, будь ласка. Дякую . На iHERB чудові продукти. Рекомендую ?
    My name is Lyuba. I love Ukraine ! I live in Ukraine. My husband is now in theArmy and I weave camouflage nets for the front.
    In this difficult time for us we must take care of our health, the health of our close people and our fighters. I wish everyone PEACE. Support my reviews . Thank you. Great products from iHERB. I recommend ?
    Покупець
    14.02.2022
    text_comment
    Привіт з УкраїниЛюблю товари з iHERB за їх чудову якість та відношення до покупців.
    D-манноза — це простий природний цукор, який організм використовує для очищення сечовивідних шляхів і підтримки здоров'я слизової оболонки сечового міхура. Він перетравлюється тільки в невеликих кількостях, а надлишок швидко виводиться з сечею, тому він не заважає нормальному регулювання рівня цукру в крові.
    Рекомендую щиро.Підтримай Україну
    Покупець
    11.11.2022
    text_comment
    Непогана Д-манноза і ціна адекватна. Капсула зручна для проковтування. Який буде результат від вживання зможу сказати пізніше
    Покупець
    08.12.2020
    text_comment
    Доброго вечора,ми з України D-манноза сприяє нормальній роботі сечовивідних шляхів, очищаючи і підтримуючи здоров'я слизової оболонки сечового міхура.В комплексі з журавлиною працює чудово!Приємний на смак та гарний розмір капсул.Чудова якість торгової марки.Якісніий інгредієнт.В цей не простий для нас час потрібно ще ретельнііше піклуватися про своє здоров""""я,підтримувати імунітет та емоційний стан.Чудовий продукт,як і все з iHERB! Рекомендую!