• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, C-1000, 100 вегетаріанських капсул


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-00690
    Наявність: Є в наявності
     ₴1041  ₴852
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, C-1000, 100 вегетаріанських капсул :

  • Антиоксидантний захист
  • З 100 мг біофлавоноїдів
  • Без ГМО
  • Дієтична добавка
  • Вегетаріанський і веганський продукт
  • Кошерний продукт
  • Вітаміни
  • Сімейне підприємство, засноване в 1968 році
  • Відповідає стандарту якості належної виробничої практики (GMP)
  • Вітамін С — це основна поживна речовина, добре відома своєю життєво важливою роллю в роботі імунної системи. Це високоефективний антиоксидант, який може захистити тканини організму від окисних пошкоджень, що виникають під час нормального обміну речовин. Вітамін С також необхідний для виробництва колагену й тому важливий для здоров’я шкіри, кісток і суглобів. Цей продукт включає біофлавоноїди, які діють синергічно та сприяють засвоєнню вітаміну С.

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 1 капсулі на день.

    Інші інгредієнти

    Целюлоза (капсула), стеаринова кислота (рослинного походження), стеарат магнію (рослинного походження) і діоксид кремнію.

    Під час виготовлення не використовується пшениця, глютен, соя, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи. Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію GMP, де переробляються інші інгредієнти, які містять ці алергени.

    Попередження

    Колір продукту може змінюватися природним чином.

    Силікагель не можна вживати. Зберігати у флаконі.

    Після відкриття упаковки зберігати в сухому прохолодному місці.

    Попередження. Тільки для дорослих. Перед початком застосування в період вагітності, грудного вигодовування, за наявності захворювань або під час прийому ліків слід проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
    Кількість в 1 порції % від добової норми
    Вітамін C (у вигляді аскорбінової кислоти) 1 г (1000 мг) 1111 %
    Комплекс цитрусових біофлавоноїдів 100 мг
    Рутиновий порошок (із софори японської [Sophora japonica]) (квітковий бутон) 25 мг
    † Добову норму не визначено.
    Покупець
    31.07.2021
    text_comment
    Вітамін C - антиоксидант, що підсилює функції білих кров'яних тілець і власне виробництво організмом імунних з'єднань, які, як відомо, допомагають боротися з вірусами і бактеріями.
    Покупець
    28.01.2021
    text_comment
    Для мене дуже важливо (а ще економічно вигідно й просто зручно :)) щоб до складу додатку із вітаміном С обов'язково входив і незамінний рутин, якій допомагає йому краще засвоюватися. Тут він є, а ще й комплекс біофлавоноїдів на додачу.
    Капсули доволі великі, враховуйте це
    Покупець
    27.06.2022
    text_comment
    Підійде для дорослих. можна приймати в період застудних захворювань. капсула з порошком всередині.
    Покупець
    24.11.2020
    text_comment
    Доповнюю вітамін С до колагену цієї ж фірми. Допомагає від нічного болю в суглобах.
    Покупець
    20.07.2021
    text_comment
    Вітамін с підтримка імунітет , це наше здоров’я ! Вітамін с 1000 мг , розмір таблетки невеликий ! Упаковка така яка зображена на сайті ! Вітамін с ефективність гарантує у нього швидка сила дії , вітамін с добре засвоюється і не турбує шлунок рекомендую !
    Покупець
    19.07.2021
    text_comment
    Вітамін С. Нормальний виробник. Дозування для дорослих. Дуже непоганий бюджетний варіант.
    Покупець
    18.04.2022
    text_comment
    Беру часто цеєй вітамін. НОВ дуже класна фірма і їй я довіряю. На 1 капсулу 1 грамм вітаміну С, що є нормальним дозуванням. Пью кожен день по 1 капсулі після сніданку, ніяких алергій на нього не було
    Покупець
    16.02.2021
    text_comment
    Дієвий вітамін С для дорослих допомагає підтримувати здоров'я у доброму стані. Інгрідієнти тут дуже прості та корисні: вітамін С, біофлавоноїди та рутин. Останні два роблять вітамін С більш ефективним. У кожній капсулі - 1000 мг, у баночці - 100 капсул. На двох вистачає практично на сезон (адже п'ємо не щодня - іноді забуваємо). На цей вітамін С добре реагує не тільки імунітет, але у шлунок - іноді бувають розлади травлення, але із даним продуктом все у нормі.Тому все рекомендую ! не пожалкуєте !Якщо мій відгук вам корисний, ставте . Дякую!
    Покупець
    15.12.2021
    text_comment
    Про необхідність прийому вітаміну С, особливо в осінньо-зимовий період, наповнений застудами, нежитями та іншими неприємними захворюваннями, знають, напевно, всі. А ось те, що він не тільки позитивно впливає на імунітет, а й захищає від серцево-судинних захворювань, зміцнює суглоби, є необхідним елементом для засвоєння заліза, можливо, мало хто знає. Нестача вітаміну С може призвести до анемії, кровоточивості ясен, сухості шкіри, Не значні зміни.го загоєння ран тощо. Тому цей вітамін є в моєму будинку завжди. Я намагаюся пропивати його курсами протягом усього року і, звичайно, використовую ударні дози за перших ознак застуди.

    Мій головний плюс саме цього варіанту - ее викликає у мене жодних побічних реакцій, дискомфорту. Незважаючи на мій хронічний гастрит, навіть випитий натщесердце вітамін С не дає мені ніяких неприємних відчуттів.
    Покупець
    15.06.2022
    text_comment
    Now Foods Вітамін C 1000 мг – це веганські капсули, що містять 1000 мг вітаміну С, збагачені комплексом цитрусових біофлавоноїдів і флавоноїдом рутин. Вітамін С це антиоксидант який бере участь у повноцінному функціонуванні декількох систем організму людини. Його прийом сприяє оптимальному функціонуванню імунітету, психіки людини та захисту клітин від окисного стресу. Вітамін С також допомагає зменшити втому і виснаження і сприяє правильній роботі нервової системи, упаковка містить 100 капсул.