• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Better Stevia, Zero-Calorie Liquid Sweetener, Glycerite, 2 fl oz (59 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-06952
    Наявність: Є в наявності
     ₴886  ₴725
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Better Stevia, Zero-Calorie Liquid Sweetener, Glycerite, 2 fl oz (59 ml) :

  • Non-GMO Project Verified
  • Gluten Free
  • Vegan
  • Kosher
  • Alcohol Free
  • NOW BetterStevia Glycerite is alcohol-free and a zero-calorie, low glycemic, natural plant based sweetener that makes a perfectly healthy substitute for table sugar and artificial sweeteners. Unlike chemical sweeteners, NOW BetterStevia Glycerite contains natural plant Stevia extracts.

    Рекомендації із застосування

    Use to naturally sweeten your favorite beverages and foods. Sweeten to taste using 3 to 5 drops. Shake well before using.

    Інші інгредієнти

    Vegetable glycerin, certified organic stevia leaf extract, de-ionized water, purified stevia leaf extract.

    Not manufactured with wheat, gluten, soy, milk, egg, fish or shellfish ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

    Поживна цінність
    Serving Size: 5 Drops (0.16 mL)
    Servings Per Container: About 369
    Amount Per Serving % Daily Value
    Calories 0
    Total Fat 0 g 0%
    Sodium 0 mg 0%
    Total Carb. 0 g 0%
    Total Sugars 0 g
    Incl. 0 g Added Sugars 0%
    Protein 0 g
    Not a significant source of saturated fat, trans fat, cholesterol, dietary fiber, vitamin D, calcium, iron, and potassium.
    Покупець
    29.09.2018
    text_comment
    Я не вживаю цукор в чистому вигляді та обмежую в доданому, але солоденького іноді хочеться. Зрвсім не дешева, але не має вираженої гіркоти, характерної для стевії та дуже зручно використовувати в соусах.
    Покупець
    29.03.2018
    text_comment
    Якість і смак відмінні, його вживають з гарячими напоями, такими як чай, аніс і ромашка, він приємний на смак і його корисність у зниженні калорійності, щоб дотримуватися збалансованої дієти.
    Покупець
    27.11.2022
    text_comment
    Незамінна річ для діабетиків.
    Солодко, смачно, корисно
    Покупець
    25.07.2019
    text_comment
    Корисна альтернатива цукру. Купила за порадою. Порція необхідна дуже мала для досягнення бажаної насолоди. Якість, Розмір, Упаковка на належному рівні. Смак для мене специфічний, післясмак неприємний. іноді додаю пару крапель, з різними цукромами вже не так відчувається.
    Покупець
    17.09.2019
    text_comment
    Кілька генів керують тим, як люди смакують підсолоджувачі, генетика може відігравати певну роль у тому, як смакові рецептори людей надсилають сигнали, що призводить до широкого спектру смакових уподобань, за словами вчених Пенсільванія. Ці різноманітні, генетично обумовлені реакції можуть означати, що компаніям, які займаються виробництвом продуктів харчування та напоїв, знадобиться цілий ряд штучних підсолоджувачів, щоб задовольнити різні смаки споживачів. І я, здається, один із тих людей, для яких стевія на смак нагадує лакрицю — не дуже добре в каві. Тож, мабуть, хороший продукт, який принесе користь будь-якій дієті.
    Покупець
    16.01.2020
    text_comment
    Це чудово для моєї ранкової кави – з неї легко вичавити потрібну кількість крапель, яка вам подобається. Він невеликий, але його вистачить надовго, оскільки зазвичай не потрібно використовувати занадто багато відразу. Був ще один смак, який я спробував до цього, який мені більше сподобався, але цей на другому місці за смаком.
    Покупець
    14.11.2020
    text_comment
    досить добре, я не впевнений, що це добре для «пісту», але в щоденному вживанні це досить добре, спочатку ви можете відчути легкий присмак, але ви дуже швидко до нього звикнете, і він добре поєднується з кавою та чаєм
    Покупець
    11.08.2019
    text_comment
    Коли я прочитав статтю про те, що деякі форми стевії шкідливі, я занепокоївся, тому ще раз проконсультувався зі своїм дієтологом. Я був дуже радий почути, що цей продукт підходить. Я випив кілька пляшок протягом багатьох років, і я все ще дуже задоволений цим. Мені також подобається носик без безладу, хоча я дуже брудний, він не стікає з боків.
    Покупець
    07.11.2021
    text_comment
    Просто наша постійна покупка протягом вже 10 років! зазвичай беремо велику пляшку і саме на гліцеріновій основі. бо вона зручно дозується, не має ніякого присмаку, вистачає надовго. Мої рекондаціі
    Покупець
    05.09.2019
    text_comment
    Класний концентрований замінник цукру і абсолютно безпечний для здоров'я на відміну від синтетичних аналогів, єдиний мінус - специфічний смак, який не всім подобається, ця упаковка в такій рідкій формі для деяких рецептів і для напоїв для мене зручніше для використання за сухий порошок.