• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Better Stevia, Zero-Calorie Liquid Sweetener, Maple, 2 fl oz (59 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-06918
    Наявність: Є в наявності
     ₴982  ₴804
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Better Stevia, Zero-Calorie Liquid Sweetener, Maple, 2 fl oz (59 ml) :

  • Zero-Calorie Liquid Sweetener
  • Gluten Free
  • Vegan
  • Non-GMO
  • Рекомендації із застосування

    Use to naturally sweeten your favorite beverage and foods. Sweeten to taste using 1 to 8 drops. Shake well before using.

    Інші інгредієнти

    Vegetable glycerin, natural maple flavor (in an alcohol base), certified organic stevia leaf extract.

    Contains 9% alcohol. Not manufactured with wheat, gluten, soy, milk, egg, fish or shellfish ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

    Поживна цінність
    Serving Size: 8 Drops (0.33 ml)
    Servings Per Container: About 179
    Amount Per Serving % Daily Value*
    Calories 0
    Total Fat 0 g 0%
    Sodium 0 mg 0%
    Total Carb. 0 g 0%
    Total Sugars 0 g
    Inc. 0 g Added Sugars 0%
    Protein 0 g
    Not a significant source of saturated fat, trans fat, cholesterol, dietary fiber, vitamin D, calcium, iron, and potassium.
    Покупець
    28.07.2019
    text_comment
    чудовий замінник, рекомендую спробувати
    Покупець
    20.07.2019
    text_comment
    Користувався не дуже часто, але спробував і смак сподобався. Якраз те, чого я очікував від кленового смаку, але він дуже солодкий. Я капнула 2 краплі в йогурт, і це було солодко. Мені потрібно пристосуватися до пропорцій, і тоді я думаю, що це буде чудово!
    Покупець
    18.10.2018
    text_comment
    Я люблю додавати його лише під час запікання/смаження, інакше алкогольний смак буде надто сильним. Після приготування алкоголь зберігає чудовий смак.
    Покупець
    11.05.2021
    text_comment
    Сміється, я повинен нагадати собі не сліпо тестувати такі речі, як Better Stevia, на моєму язику. Мої задні зуби плавали через надзвичайну солодкість. Але тепер я знаю, що він концентрований! Стільки сили в такій маленькій пляшці. Я вирішив спробувати це в простому йогурті. Я використав порцію з 8 крапель і змішав її. Я точно відчув смак клена, і він безперечно зробив смак йогурту солодшим, але не надто сильним. Я думаю, що потім мені потрібно використати це в простому сиропі з підсолоджувачем Madhava Allulose, а потім додати достатню кількість крапель Better Stevia Maple, щоб зробити домашній кленовий сироп для моїх Chaffles або навіть для маленької страви з морозивом.
    Покупець
    10.03.2019
    text_comment
    Люблю цей бренд за інтенсивність, густоту, відсутність алергенів, ціну, упаковку та різноманітність смаків. Клен – один із солодших смаків, який мені подобається. Що стосується самого смаку, то він дуже хороший, коли я в настрої. Ваніль мій улюблений
    Покупець
    09.02.2021
    text_comment
    Дійсно чудовий смак клена, хороша якість і простий у використанні. Я використовую його, щоб підсолодити звичайний йогурт для млинців замість сиропу. Також на моїх вівсяних пластівцях, французьких тостах і будь-коли, коли мені потрібно трохи солодкого. Завдяки корисним інгредієнтам це справжнє благословення для діабетиків або тих, хто любить солодке і уникає цукру.
    Покупець
    05.09.2021
    text_comment
    Він дуже смачний на смак, але проблема в тому, що якщо ви їсте його багато, він має смак звичайної стевії, а зі мною відбувається чудова якість упаковки та чудовий розмір, я ще не до кінця дізнався що він у мене вже 3 місяці і найкраще в ньому те, що він корисний для дієти, але без порцій і інгредієнтів, містить будь-які похідні тваринного походження, тому корисний для шкіри
    Покупець
    03.07.2021
    text_comment
    Смак дуже хороший. Вони прибили кленовий аромат. Я можу використовувати це в продуктах у рецептах кето, таких як вафлі. Якість дуже хороша, я фактично перекупив цей смак. Мені подобається цей продукт, оскільки він сприяє зниженню рівня цукру в крові. Це дозволяє мені досягти успіху на дієті без цукру.
    Покупець
    03.04.2020
    text_comment
    Загалом мені це подобається, смак клена дуже м’який, і мені потрібно додати більше, ніж звичайну стевію, щоб кава чи чай були солодкими.
    Покупець
    02.04.2020
    text_comment
    Це знахідка для мене. Смачно і корисно! Всім, хто стежить за своєю вагою і хоче схуднути, потрібно замінити цукор на цукрозамінник, але не всі вони корисні і тільки стевія і еритритол допустимі і не завдають шкоди. Ця ствевія у краплях, з ніжним ароматом. Мені ще дуже подобається з ароматом іриски. Божественно при додаванні в чай, каву, в несолодкий йогурт або в випічку. Вистачає на дуже довго бо витрата в краплях. Однозначно рекомендую.