• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Beta-Sitosterol Plant Sterols, 180 Softgels


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-03079
    Наявність: Є в наявності
     ₴2461  ₴2014
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Beta-Sitosterol Plant Sterols, 180 Softgels :

  • Cardiovascular Health
  • Supports Healthy Cholesterol Levels Already Within The Normal Range
  • With CardioAid®-S Plant Sterol Esters
  • Plus Added Fish Oil
  • A Dietary Supplement
  • General Health
  • Family Owned Since 1968
  • GMP Quality Assured
  • CardioAid®-S Plant Sterol Esters is a combination of the ester forms of Beta-Sitosterol, Campesterol and Stigmasterol. Plant Sterols are plant-derived compounds that are structurally similar to cholesterol so that they help to limit the absorption of cholesterol from the digestive tract. In this way, CardioAid®-S can help to maintain cholesterol levels already within the normal range.

    Рекомендації із застосування

    Take 2 softgels twice daily with food.

    Інші інгредієнти

    Softgel capsule (gelatin, glycerin, water, carob) and soy lecithin.

    Contains fish (sardines, anchovies, mackerel) and soy.

    Not manufactured with yeast, wheat, gluten, milk, egg or shellfish ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

    Foods containing at least 0.65 grams per serving of plant sterol esters, eaten twice a day with meals for a daily total intake of at least 1.3 grams, as part of a diet low in saturated fat and cholesterol, may reduce the risk of heart disease. A serving of NOW® Beta-Sitosterol Plant Sterols with Fish Oil offers 1 gram (1,000 mg) of plant sterol esters in a base of fish oil.

    Попередження

    Caution: For adults only. Consult physician if pregnant/nursing, taking medication, or have a medical condition. Keep out of reach of children.

    Natural color variation may occur in this product.

    Store in a cool, dry place after opening.

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 Softgels
    Servings Per Container: 90
    Amount Per Serving%Daily Value
    CardioAid®-S Plant Sterol Esters (400 mg Beta-Sitosterol, plus Campesterol and Stigmasterol)1 g (1,000 mg)*
    Natural Fish Oil Concentrate120 mg*
    * Daily Value not established.
    Покупець
    29.11.2019
    text_comment
    Цей продукт постійно приймається через атеросклероз. Я відчуваю себе набагато легше, ніж раніше, але я знову опублікую точну цифру після тестування в лікарні.
    Покупець
    28.01.2020
    text_comment
    це хороша якість і швидка доставка. смак хороший і підходить для моєї дієти упаковка хороша, а інгредієнт нормальний. Я отримав хорошу користь.
    Покупець
    27.05.2022
    text_comment
    Подобається він має склад омега-3 разом з рослинним стеролом. Легко ковтати м'яку капсулу. Однак я все ще приймаю добавку омега-3 опівдні разом із червоним дріжджовим рисом на ніч, щоб знизити рівень ЛПНЩ. Обов'язково куплю це знову
    Покупець
    20.10.2020
    text_comment
    Дуже велика м’яка таблетка, сподіваючись, що ця добавка допоможе знизити рівень холестерину, як зазначено, але через 3 місяці пішла на тест на рівень холестерину, і результати не покращилися. Зараз я використовую другу пляшку, щоб перевірити, чи допоможе це ще через 3 місяці. Будь ласка, проголосуйте, якщо ви вважаєте це корисним.
    Покупець
    20.05.2019
    text_comment
    Купила чоловікові через холестерин. Просто спробувати. І насправді мене здивувало те, що це зупинилося. Холестерин значно знизився. Не як ліки. Але для молодих здорових людей з високим рівнем холестерину, яким не потрібно починати ліки, це може зробити роботу
    Покупець
    16.06.2022
    text_comment
    Now — це м’який гель середнього розміру, який легко проковтнути, містить 400 мг бета-ситостеролу на дві капсули та є економічним. Добре відомо, що бета-ситостерол зменшує розмір простати, тому нічні позиви до сечовипускання припиняються, а потік сечі повертається до нормального рівня. Він продається в складі дорогих трав’яних комбінацій для простати, але всього лише близько 200 мг, чого недостатньо, щоб отримати повну користь. Вам потрібно від 400 мг до 600 мг на день при проблемах із простатою. Для загальної імунної стимуляції корисно 200–400 мг на день. Це також корисно для рівня холестерину, допомагаючи знизити високий рівень холестерину. Регулярний прийом допоміг мені помітити покращення моєї потреби до сечовипускання вночі, тепер мені доводиться мочитися, лише коли я встаю вранці. Це частина мого щоденного режиму дієти, і що стосується смаку, то він не має жодного смаку, коли ви його ковтаєте.
    Покупець
    13.08.2018
    text_comment
    Я приймаю бета-ситостерин як засіб проти простати. Я пробував кілька добавок, але ефект настільки хороший, що я не можу від них відмовитися. Проблема в тому, що це може бути таблетка або м’яка таблетка залежно від виробника. У всякому разі, таблетки занадто великі для японців, щоб їх приймати! ! ! І ця річ NOW є м’якою гелею і легко п’ється! ! ! ! Це розумного розміру, але він має закруглені кути і м’який, тому він проходить через ваше горло. Ця легкість пиття дуже цінна, тому що вона повсякденна. Звісно, ефект ідеальний. Я більше не можу повернутися до типу планшета.
    Покупець
    11.11.2018
    text_comment
    Я купив це з 2 причин: 1. для зниження рівня холестерину 2. для випадіння волосся. Я припускаю, що мені доведеться приймати це протягом тривалого часу, перш ніж я помічу переваги. Незважаючи на те, що м’які капсули великі, їх легко взяти.
    Покупець
    07.12.2019
    text_comment
    Здивований короткостроковими результатами, яких не очікували. Використовується, щоб прокидатися від 3 до 5 разів на ніч для короткого сечовипускання. Приймаю по дві капсули на день протягом двох тижнів, а з першого тижня зазвичай прокидаюся лише раз близько 5 ранку. Якщо випити алкоголь, не прокидайтесь взагалі. Цікаво, які будуть результати через місяць. Вирішив спробувати 2 капсули на день замість рекомендованих 3 і очікувані результати будуть або збільшити, або зменшити дозу. Два, здається, штрафи на даний момент.
    Покупець
    02.07.2022
    text_comment
    Beta-Sitosterol Plant Sterols є комбінацією компонентів — складних ефірів бета-ситостеролу, кампестеролу, стигмастеролу та риб'ячого жиру. Завдяки схожій з холестерин структурі, рослинні стероли мають властивості обмежувати всмоктування і накопичення «шкідливого» холестерину. Завдяки цьому значно покращується здоров'я серцево-судинної системи та запобігається ризику розвитку патологій, пов'язаних із серцем. Поліпшує діяльність та стан серця, судин. Знижує та стабілізує рівень «Не значні зміни.го» холестерину. Нормалізує ліпідний обмін. Посилює функціональність головного мозку. Запобігає патології передміхурової залози. Стимулює функціональність головного мозку та нервової системи!