• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, алое 10 000 з пробіотиками, 60 вегетаріанських капсул


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-03029
    Наявність: Є в наявності
     ₴1158  ₴948
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, алое 10 000 з пробіотиками, 60 вегетаріанських капсул :

  • Сприяє здоров’ю системи травлення
  • Еквівалент 10 000 мг алое вера
  • Суміш з 10 штамів пробіотиків (5 млрд КУО)
  • Без ГМО
  • Дієтична добавка
  • Вегетаріанський і веганський продукт
  • Підтверджені штами
  • Пробіотики, ферменти, засоби для травної системи
  • Сімейне підприємство, засноване в1968 році
  • Виготовлено на підприємстві, що має реєстрацію GMP
  • Алое вера містить безліч поживних речовин, в тому числі вітаміни, мінерали, ферменти та амінокислоти. Вважається, що активними компонентами в складі алое вера є мукополісахариди, також відомі як глікозаміноглікани (ГАГ). Наукові дослідження показали, що алое може допомогти підтримати процеси самозагоєння в організмі. Суміш 10 штамів пробіотиків включена в продукт, щоб доповнити роль алое в підтримці здоров’я травної системи.

    Штами пробіотиків у цьому продукті були перевірені за допомогою технології DNA-fingerprint technology.

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 1 капсулі двічі на день.

    Зберігайте в холодильнику, щоб відтримувати ефективність.

    Інші інгредієнти

    Целюлозний порошок, целюлоза (капсула), ФОС (фруктоолігосахариди), стеаринова кислота (рослинного походження) та діоксид кремнію.

    При виготовленні цього продукту не використовуються пшениця, глютену, соя, молоко, яєць, риба, молюски та деревні горіхи. Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.

    Попередження

    Попередження. Тільки для дорослих. Перед застосуванням під час вагітності, годування грудьми, прийому медикаментів (особливо препаратів, що пригнічують імунітет і препаратів для лікування діабету) або при наявності захворювань (особливо пов’язаних з імунною системою, при наявності діабету або гіпоглікемії) слід проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Силікагель не можна вживати в їжу. Зберігати у флаконі.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
    Кількість в 1 порції % від добової норми
    Органічне алое вера (Aloe barbadensis) (лист) (концентрат 200:1) (еквівалент 10 000 мг свіжого гелю алое вера) 50 мг *
    Суміш 10 штамів пробіотичних бактерій
    Ацидофільні лактобактерії (L. acidophilus, La-14), біфідобактерії лактіс (B. lactis, Bl-04), лактобактерії плантарум (L. plantarum, Lp-115), лактобактерії казеі (L. casei, Lc-11), лактобактерії рамнозус (L. rhamnosus, Lr-32), лактобактерії параказеі (L. paracasei, Lpc-37), біфідобактерії бреве (B. breve, Bb-03), стрептокок термофільний (Streptococcus thermophilus, St-21), лактобактерії саліваріус (L. salivarius, Ls-33), біфідобактерії лонгум (B. longum, Bl-05)
    5 млрд КУО *
    * Добову норму не визначено.
    Покупець
    30.01.2019
    text_comment
    Я дав його своєму синові, особливо тому, що він їсть багато вуличної їжі під час своїх подорожей, оскільки це корисні бактерії, які допомагають покращити здоров’я травної системи, коли він піддається шлунково-кишковим інфекціям, які є результатом споживання нечистої їжі. Він дуже цим користується
    Покупець
    29.04.2021
    text_comment
    Гарний склад, який допоможе підтримати хорошу мікрофлору кишківника, а алое в складі допоможе загоїти і заспокоїти слизову кишківника, а також допоможе при запорах, тому що алое буде зволожувати вміст кишківника
    Покупець
    25.07.2019
    text_comment
    Корисна, якісна добавка. Покращує травлення та заспокоює роздратовану слизову кишечника
    Покупець
    24.04.2020
    text_comment
    з даним товаром вже знайомий , замовляв вперше на iherb, відчуття покращення відчувається вже через тиждень прийому даного пробіотику . Кращий ніж аптечні .
    Покупець
    24.02.2020
    text_comment
    Це поєднання інгредієнтів хорошої якості, і запор покращився після його прийому. Пробіотики сприяють травленню і всмоктуванню в кишечнику, але я не помітила, що його потрібно зберігати в холодильнику. Скільки можна зберігати після відкриття, не знаю. Краще б було пояснення
    Покупець
    22.07.2018
    text_comment
    Я п'ю добавки молочнокислих бактерій кожен день в обов'язковому порядку. Перша покупка цього товару. Очікується, що алое також матиме ефект краси. Ефект поки що відчуваю без запорів. Капсули не дуже великі, тому їх легко ковтати. Я поки що не знаю ефекту алое, але враження хороші.
    Покупець
    12.11.2021
    text_comment
    Висока якість продукту від улюбленого бренду! Основний інгредієнт - екстракт органічного алое, доповнений пробіотиками. Компактна упаковка, невеличкий розмір капсул, нейтральні смак і запах. Приймаю перед сном по 2 капсули. В цілому, очікую покращення стану слизистої та кишківника зокрема. Алое, як правило, відмінно знімає запалення, а пробіотики покращують сам мікробіом. Корисна добавка для кожного, хто дбає про своє здоров'я. Адже саме від того, як проходить процес травлення та поглинання слизистою корисних речовин, і залежить наше фізичне та психічне здоров'я.
    Усім - міцного здоров'я та мирного неба! Слава Україні! Слава ЗСУ!
    Покупець
    12.10.2018
    text_comment
    Мені, як фахівцеві з питань цілісного харчування, не подобається стреаринова кислота в цьому продукті, але в цілому гарна покупка. Мені подобається тримати пробіотики під рукою, хоча я використовую їх лише зрідка, оскільки я віддаю перевагу собі та моїм клієнтам, щоб повністю детоксикувати їх кишечник і кишечник і отримувати пробіотики та пребіотики з натуральних фруктів і овочів. Мені подобається додавання алое вера в цей продукт!
    Покупець
    12.03.2019
    text_comment
    Я використовував інший пробіотичний продукт протягом приблизно 2 місяців, і хоча спочатку він добре проходив щоранку, він повільно зникав. Відповідно до висновку лікаря, що алое добре допомагає при запорах і покращує стан кишечника, я перейшла на цю комбінацію з пробіотиками, і самопочуття в кишечнику добре. Я хотів би продовжувати це робити.
    Покупець
    02.05.2019
    text_comment
    Купувала для чоловіка так як мучається зі своїм дірявим кишечником, говорив що спочатку сильно славило, але потім налагодився стул