• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, 7-Keto, LeanGels, 100 mg, 60 Softgels


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-03022
    Наявність: Є в наявності
     ₴2053  ₴1680
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, 7-Keto, LeanGels, 100 mg, 60 Softgels :

  • Weight Management
  • DHEA Metabolite
  • With CLA and More
  • A Dietary Supplement
  • General Health
  • Family Owned Since 1968
  • GMP Quality Assured
  • 7-Keto-DHEA is a naturally occurring metabolite of Dehydroepiandrosterone (DHEA). 7-Keto-DHEA is involved in many biological functions including cellular production of heat (thermogenesis). DHEA production and 7-Keto-DHEA, as well as metabolic rate, are known to naturally decrease with age. In clinical studies, 7-KETO®, a unique ingredient, has been shown to assist in the maintenance of a healthy body weight along with a proper diet and exercise regime.

    NOW® 7-KETO® LeanGels™ also includes CLA, Green Tea Extract, Acetyl-L-Carnitine, and Rhodiola extract as complements to 7-KETO®.

    Рекомендації із застосування

    Take 1 softgel daily with food.

    Інші інгредієнти

    Softgel capsule (gelatin, glycerin, water, carob), beeswax, soy lecithin and sunflower oil.

    Not manufactured with wheat, gluten, milk, egg, fish, shellfish ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

    Попередження

    For adults only. Consult physician if pregnant/nursing, taking medication, or have a medical condition. Keep out of reach of children. Do not eat freshness packet. Keep in bottle.

    Natural color variation may occur in this product.

    Store in a cool, dry place after opening.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Softgel
    Amount Per Serving% Daily Value
    Calories5
    Calories from Fat5
    Total Fat0.5 g
    Покупець
    25.07.2019
    text_comment
    Корекція ваги була моєю проблемо, я важила 130 кг. Метаболіт ДГЕА мені порадила дієтолог.
    Підтримка загального стану здоров’я та схуднення - складна задача, але з цим препаратом мені вдалось поступово, м'яко та обережно запустити процес схуднення. Пришвидчився метаболізм, я досягла схуднення за умов дотримання нормального харчування та виконання нескладних фізичних вправ. Рекомендую!
    Покупець
    20.03.2020
    text_comment
    Це може спрацювати. Чесно кажучи, могло б — за умови, що ви не з’їсте все, що попадеться на очі, що я й зробив. На жаль, це не та маленька чарівна таблетка, яку я шукав, яка дозволить мені вдихати рафіновані вуглеводи, червоне вино та цукор, залишаючись при цьому струнким. (Додаткова примітка: якщо ВИ знайшли цю маленьку чарівну таблетку, будьте дорогими та передайте магію далі). Я ставлю йому чотири зірки не тому, що добросовісне ковтання LeanGels зробило мене стрункішим, а тому, що я впевнений, що у них був би принаймні шанс, якби я просто ковтав менше сміття.
    Покупець
    19.10.2021
    text_comment
    Відмінна якість, інгредієнт, розмір порції та сила дії, несуть ефективність та позитивний вплив на здоров’я. Рекомендую!
    Покупець
    19.05.2019
    text_comment
    Чудово підходить для кето-періоду.Після вживання значно зменшується втома та виснаження.Додає енергії
    Покупець
    18.01.2018
    text_comment
    Якщо чесно, не відчула жодного ефекту! Можливо це сталося, що періодично порушувала режим кето, але я думала, що ці капсули допоможуть не злітати з кетозу, на жаль, не допомогли! Хоча цілком припускаю, що це могла бути моя вина!
    Покупець
    14.02.2021
    text_comment
    Дієтична добавка для підтримки загального стану здоров’я. Зручно, що по 1 капсулі на день під час їди.
    Покупець
    11.04.2018
    text_comment
    не дарма 7-кето називають """"еліксир молодості"""" - він виробляється залозами і є попередником статевих гормонів. Омолоджуючий ефект, зокрема і н особі: оновлюються клітини організму, поліпшується робота серцево-судинної системи, мозку, прискорюється метаболізм. Наголошую прилив сил і енергії, витривалість під час тренувань істотно зросла.
    Покупець
    11.01.2022
    text_comment
    Приймав це деякий час, в деякі дні я міг дуже чітко відчувати посилення термогенезу протягом приблизно 12 годин, хоча не в більшість днів. потрібно було б виміряти мою температуру, щоб визначити, ці зміни не обов’язково відчути. Є, мабуть, кращі способи зробити це: холодний душ, спорт у холодному середовищі, спеції, як-от кориця або куркума.
    Покупець
    09.10.2021
    text_comment
    Відмінний препарат для вікової жінки, у якої вже занепадає енергетичний потенціал організму, спостерігається втома, млявість, слабкість після фізнавантаження, зниження когнітивних функцій. Спортзал все відчутніше позначається на зниженні витривалості. Спробувала сприймати цей препарат, в якому, крім 7-кето, ще й сильна """"група підтримки"""" з ефективних препаратів, спрямованих на підтримку енергетичних ресурсів організму. Внаслідок прийому по 1 капс. в день (щоб не викликати серцебиття, все-таки вік дається взнаки) я стала почуватися набагато енергійніше і бадьоріше, що відпочила після сну, і ясність розуму стала яскравішою. Як бонус відзначила покращення стану шкіри, обличчя розгладилося, шкіра стала більш щільною та зволоженою. Братиму ще повторно даний продукт, так як результатом прийому дуже задоволена.
    Покупець
    09.07.2020
    text_comment
    Хороший продукт