• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • North American Herb & Spice, Sinu Orega, Nasal Spray, 2 fl oz (60 ml)


    Виробник: North American Herb & Spice Co.
    Код товару: NHS-00272
    Наявність: Є в наявності
     ₴1471  ₴1203
    Купити

    Докладно про товар North American Herb & Spice, Sinu Orega, Nasal Spray, 2 fl oz (60 ml) :

    Springwater, wild oil of oregano, sea salt, clove bud oil, oil of sage, and oil of bay leaf.

    Покупець
    30.06.2018
    text_comment
    Назальний спрей Sinu Orega негайно відкриває носові ходи. Орегано має сильний трав’яний аромат, який змушує людину відчувати, що вона може дихати вільніше.
    Покупець
    27.12.2019
    text_comment
    Цей матеріал є обов’язковим, якщо ви отримуєте інфекції пазух. Я повинен сказати, що я не хочу використовувати хімічні спреї для носа, тому що я часто користуюся спреями для носа. Цей інколи горить, іноді ні, але відчуття печіння зникає, і мої пазухи залишаються чистими.
    Покупець
    22.01.2021
    text_comment
    Так , він 'термоядерний , але допомагає дуже добре при будь- яких проблемах - заложеність носа , чхання , алергія .
    Булилочки хватає дуже на довго - 1 рік точно .
    Моя покупка втретє .
    Здоров'я усім ❤❤❤
    Покупець
    20.12.2020
    text_comment
    добре, цей матеріал ЧУДОВИЙ! Щоразу, коли у мене закладає ніс, свербить горло або з’являється постназальна крапельниця, це мій вибір. Майте на увазі, що він горить, коли ви його вдихаєте, але все повинно бути добре. Я не проти цього, і мені подобається, що я знайшов натуральний назальний спрей!
    Покупець
    19.01.2018
    text_comment
    Якщо у вас є проблеми з носовими пазухами, це якісний ефективний продукт із чудовим ароматом, простий у використанні, приємний розмір, у чудовій упаковці для будь-якого віку. Любов я можу взяти з собою в політ і використовувати часто. Відмінне співвідношення ціни і якості! Чудова композиція свіжих органічних інгредієнтів. Мені б хотілося, щоб трава носила зубну пасту цієї марки, це також чудово.
    Покупець
    19.01.2018
    text_comment
    Якщо у вас є проблеми з пазухами, це якісний ефективний продукт із чудовим запахом, простим у використанні, приємного розміру, у відмінній упаковці для будь-якого віку. Любов, яку я можу взяти з собою в політ і часто використовувати. Відмінна вартість! Чудова композиція зі свіжих органічних інгредієнтів. Мені б хотілося, щоб я користувалася зубною пастою цієї марки, це також дивовижно.
    Покупець
    16.04.2020
    text_comment
    Це досить дратує, але я терплячий, бо джерелом стимулу є трави та сіль. Це делікатний момент, чи діє він, тому що риніт жахливий, але я відчуваю, що він буде більш ефективним, якщо використовувати його в поєднанні з промиванням носа. Я думаю, що в ньому його багато, але якщо обприскувати його кілька разів на день, він досить швидко зникне. Тоді це делікатне з точки зору витрат, тому я думаю про повторення.
    Покупець
    13.07.2019
    text_comment
    Користуюся ним нещодавно, і опишу сьогоднішні враження, потім, доповню відгукВикористовую поки мовляв, і можу сказати, що на всю ніч, мені їх дії не вистачає, як після аптечних. Сподіваюся, почнуть на мені працювати краще, з часом. Купила за відгуками, що нежить цей спрей прибирає чудово. вирішить.
    Покупець
    13.06.2019
    text_comment
    Купив це для свого чоловіка, у якого були проблеми з носовими пазухами. Не впевнений у його ефективності для лікування пазух, але він точно пахне приємно і його приємно вдихати. Буду продовжувати вручати протягом зимових місяців.
    Покупець
    13.02.2021
    text_comment
    Дізнайтеся про переваги олії орегано та інших рослинних компонентів у цьому назальному спреї. Антимікробний і протизапальний. Хоча він дорожчий, ніж простий сольовий спрей для носа, ви отримуєте те, за що платите. У мене не було жодних інфекцій пазух, відколи я почав використовувати це. Спочатку трохи щипає, але швидко звикаєш. Мені насправді це подобається, оскільки відчувається, що воно працює.