• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Nordic Naturals, Omega Focus Junior, добавка з омега-кислотами для дітей віком 6–18 років, 120 мінікапсул


    Виробник: Nordic Naturals
    Код товару: NOR-02785
    Наявність: Є в наявності
     ₴2469  ₴2020
    Купити

    Докладно про товар Nordic Naturals, Omega Focus Junior, добавка з омега-кислотами для дітей віком 6–18 років, 120 мінікапсул :

  • Мінікапсули, які легко ковтати
  • Для підтримки уваги й навчання
  • Містить ЕПК, ДГК, ДМАЕ та фосфатидилхолін
  • Покращена форма тригліцериду
  • Сертифікат Non GMO Verified
  • Дієтична добавка
  • Вироблено за допомогою молекулярної дистиляції
  • Чистота гарантована
  • Чистота продукту протестована сторонньою організацією
  • Добавка Omega Focus Junior — це унікальна суміш поживних речовин, яка сприяє увазі та навчанню, а також підтримує загальне здоров’я мозку. Цей ефективний засіб поєднує в собі омега-3 кислоти ЕПК і ДГК з риб’ячого жиру з фосфатидилсерином і ДМАЕ. ЕПК і ДГК діють спільно з фосфатидилсерином, сприяють підтримці оптимальної структури й роботи клітин головного мозку, а також ефективній взаємодії між нейронами. ДМАЕ підтримує синтез холіну та нормальну когнітивну й поведінкову активність (наприклад, зосередженість і увагу). Кожна поживна речовина добре засвоюється й розроблена так, щоб досягати нейронів і підтримувати клітини мозку.

    Риба, виловлена ​​в природному середовищі. Чистий продукт. Сертифікат Friend of the Sea

    Кожна партія риб’ячого жиру від Nordic Naturals перевіряється незалежною сертифікованою лабораторією на наявність токсинів із навколишнього середовища, зокрема важких металів. Увесь риб’ячий жир поставляється у формі тригліцеридів і відповідає найсуворішим міжнародним стандартам чистоти й свіжості. Сертифікати якості надаються за запитом.

    Синергічна формула: риб’ячий жир + поживні речовини

    ЕПК і ДГК: підтримує нормальну структуру та роботу мозкових клітин.

    Диметиламіноетанол: підтримує нормальну когнітивну й поведінкову активність.

    Фосфатидилсерин: оптимізує взаємодію між клітинами головного мозку.

    Усі риб’ячі жири від Nordic Naturals представлені у формі тригліцеридів для кращого засвоєння.

    Рекомендації із застосування

    Для дітей віком 6–18 років: чотири капсули один раз на день (або дві капсули двічі на день) під час їди або за вказівкою лікаря чи фармацевта.

    Інші інгредієнти

    Очищений жир глибоководних риб (анчоусів і сардин), капсула (желатин, гліцерин, вода, ріжкове дерево (барвник), натуральний ароматизатор «Лимон»), фосфатидилсерин (з соняшникового лецитину), бджолиний віск, бітартрат диметиламіноетанолу, d-альфа-токоферол (антиоксидант), екстракт розмарину (натуральний консервант), аскорбіл пальмітат, змішані токофероли (антиоксидант).

    Не містить глютену, молочних продуктів, штучних барвників і ароматизаторів.

    Попередження

    Перед початком застосування цього продукту за наявності алергії на йод або захворювань, під час прийому антикоагулянтів, вагітності та грудного вигодовування необхідно проконсультуватися з лікарем. ДМАЕ не слід призначати пацієнтам з епілепсією.

  • Зберігати в сухому й прохолодному місці, захищеному від сонячних променів
  • Не приймати, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня
  • Зберігати в недоступному для дітей місці.
  • Поживна цінність
    Розмір порції: 4 капсули
    Порцій в упаковці: 30
    Кількість в 1 порції% від добової норми**
    Калорії15
    Усього жирів1 г1 %
    Насичені жири0 г0 %
    Трансжири0 г
    ДМАЕ (у вигляді бітартрату диметиламіноетанолу)10 мг
    Фосфатидилсерин100 мг
    Усього жирних кислот омега-3900 мг
    ЕПК (ейкозапентаєнова кислота)225 мг
    ДГК (докозагексаєнова кислота)545 мг
    Інші жирні кислоти омега-3130 мг
    ** Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
    † Добову норму не визначено.
    Менше 5 мг холестерину на порцію.
    Покупець
    29.08.2020
    text_comment
    Хороша якість, містить інгредієнти EPA, DHA, DMSE, без особливого смаку, zai zai смачний, порції вистачає на два місяці, упаковка повна, сподіваюся, що це буде добре для zai zai, сподіваюся покращити концентрацію, підходить для віком від 6 до 18 років Для харчових добавок дозування не повинно бути занадто великим, а частота покупки має бути високою
    Покупець
    20.10.2021
    text_comment
    відмінна якість, видимий результат. купую знаючи, що буде толок. Обожнюю цей бренд за якість
    Покупець
    18.04.2021
    text_comment
    Сподобалось!
    Покупець
    13.01.2021
    text_comment
    Добавка Omega Focus Junior — це унікальна суміш поживних речовин, яка сприяє увазі та навчанню, а також підтримує загальне здоров’я мозку. Цей ефективний засіб поєднує в собі омега-3 кислоти ЕПК і ДГК з риб’ячого жиру з фосфатидилсерином і ДМАЕ. ЕПК і ДГК діють спільно з фосфатидилсерином, сприяють підтримці оптимальної структури й роботи клітин головного мозку, а також ефективній взаємодії між нейронами.Міні таблетки легше проковтнути ніж звичайні. Для дитини проблема з ковтанням таблеток тому це деже порадувало. Приймаємо зранку під час їди згідно з інструкцією.
    Покупець
    13.01.2021
    text_comment
    Добавка Omega Focus Junior — це унікальна суміш поживних речовин, яка сприяє увазі та навчанню, а також підтримує загальне здоров’я мозку. Цей ефективний засіб поєднує в собі омега-3 кислоти ЕПК і ДГК з риб’ячого жиру з фосфатидилсерином і ДМАЕ. ЕПК і ДГК діють спільно з фосфатидилсерином, сприяють підтримці оптимальної структури й роботи клітин головного мозку, а також ефективній взаємодії між нейронами
    Покупець
    13.01.2021
    text_comment
    Добавка Omega Focus Junior - це унікальна суміш поживних речовин, яка сприяє увазі та навчанню, а також підтримує загальне здоров'я мозку. Цей ефективний засіб поєднує в собі омега-3 кислоти ЕПК і ДГК з риб'ячого жиру з фосфатидилсерином і ДМАЕ. ЕПК і ДГК діють спільно з фосфатидилсерином, сприяють підтримці оптимальної структури й роботи клітин головного мозку, а також ефективній взаємодії між нейронами. Приймаємо зранку під час їжи згідно з інструкцією.
    Покупець
    10.08.2018
    text_comment
    Моя 10-річна дитина приймає їх уже 2 роки. Легко проковтнути і не мати після смаку. Він у спектрі, і я бачу різницю в його увазі, коли він приймає їх постійно. Вони чудові, а у Iiherb найкраща ціна!
    Покупець
    10.06.2021
    text_comment
    Гарна добавка з омега-кислотами для дітей, перевірений виробник з дійсно якісною продукцією.
    Покупець
    04.04.2019
    text_comment
    Я беру омегу, т.к. у дитини СДВГ. І якщо у вас така ж проблема, то важливо пам'ятати, що головне, щоб на добу дитина отримувала не менше 750 мг омеги і при цьому співвідношення DHA було щонайменше вдвічі більше до EPA. У цій добавкі з цим добре, якщо пити по 4 капсули на добу. Але ось DMAE тут додано лише 10 мг, це дуже мало, така кількість DMAE не може абсолютно ні на що вплинути, за протоколом лікування потрібно мінімум 500! мг на добу. Тобто. DMAE я купувала окремо. Враховуючи, що банки вистачає на місяць і капсули не смачні (просто тверді желатинові і всередині риб'ячий жир, не як у Animal Parade, наприклад, не кожна дитина стане їх пити) вважаю, що ціна завищена і можна сміливо замінити на дорослу омегу з такою ж кількістю та співвідношенням омеги та набагато дешевше. Але якість та інгредієнти хороші, тому якщо не бентежить ціна, то цілком. Поліпшення від лікування є і помітним, поведінка змінюється десь на третій тиждень. Рада, якщо мій відгук буде комусь корисним
    Покупець
    04.03.2019
    text_comment
    Я використовую Nordic Naturals протягом майже двох десятиліть для отримання найякісніших риб’ячих жирів і омега-3 і замовляю їх у iherb протягом 8 років для швидкої доставки та кращої ціни, ніж у нашому місцевому магазині в місті, де я живу. Але це перший раз, коли я використовую Omega Focus Junior для своєї 12-річної дитини. Він у спектрі. Я дав йому 2 гелі на день замість рекомендованої дози 4 гелі. Omega Focus Jr містить більш високий вміст DHA і набагато менше EPA, ніж Ultimate Omega 2X Teen. Він також містить DMAE, який повинен допомогти регулювати багато функцій, контрольованих мозком, включаючи швидкий сон і фосфатидилсерин для покращення пам’яті, настрою та концентрації. Однак після прийому йому було важко заснути, і коли я перестав давати йому це, він спав як зазвичай. Я буду спостерігати більше, якщо це знову порушить його сон. Я повернуся до його звичайного гелю Ultimate Omega 2X Teen 1 щодня. Наразі він покращив свій мозок і когнітивні функції, настрій і соціальний розвиток. Що стосується розміру, Omega focus менший, ніж Ultimate Omega Teen і Omega 3; мій син без проблем ковтає це. Смак хороший і зовсім не має рибного запаху.