Омега-3 від Nordic Naturals містить 1560 мг жирних кислот омега-3 в кожній порції, що значно перевершує рекомендовану експертами дозу 500 мг на день. Достатнє споживання омега-3 має важливе значення для підтримки повноцінного харчування та загального самопочуття, включаючи здорову роботу серця і мозку, а також настрій, когнітивні функції та імунітет.
Риба виловлена в природному середовищі. Чистий продукт. Не залишає неприємного рибного присмаку. Сертифікат Friend of the Sea.
Кожна партія риб’ячого жиру від Nordic Naturals перевіряється незалежною сертифікованою лабораторією на наявність токсинів із навколишнього середовища, в тому числі важких металів. Весь риб’ячий жир поставляється в формі тригліцеридів і відповідає найсуворішим міжнародним стандартам чистоти та свіжості.
Приймати одну чайну ложку на день під час їжі або за вказівкою лікаря або фармацевта.
Після відкриття упаковки продукт потрібно зберігати в холодильнику.
Продукт слід використовувати протягом 3 місяців після відкриття.
Очищений жир глибоководних риб (анчоусів і сардин), натуральний ароматизатор «лимон», d-альфа-токоферол, екстракт розмарину (натуральний консервант).
Без глютену, молочних продуктів, штучних барвників та ароматизаторів.
Не приймати, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня.
Зберігати в недоступному для дітей місці.
Перед початком застосування цього продукту при наявності алергії на йод, під час прийому антикоагулянтів або плануванні операції необхідно проконсультуватися з лікарем.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1 ч. л. (5 мл) | ||
Порцій в пляшці: 96 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми* | |
Калорії | 45 | |
Калорії з жиру | 45 | |
Загальний вміст жирів | 5,0 г | 8 % |
Насичені жири | 1,5 г | 8 % |
Трансжири | 0 г | † |
Всього омега-3 | 1560 мг | † |
ЕПК (ейкозапентаєнова кислота) | 745 мг | † |
ДГК (докозагексаєнова кислота) | 500 мг | † |
Інші омега-3 | 315 мг | † |
* Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день. † Добову норму не визначено. Менше ніж 5 мг холестерину на порцію. |
Вона має багато корисних властивосте йпідвищення рівня «доброго» холестерину (ліпопротеїнів високої густини – ЛПВГ);
зниження рівня тригліцеридів на 15-30%;
зниження підвищеного артеріального тиску при артеріальній гіпертензії;
запобігання виникненню та стабілізація атеросклеротичної бляшки; зменшення ризику відривання бляшки від внутрішньої поверхні судини (а отже, зменшення ризику формування тромбу);
зменшення ризику появи аритмій.