• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • No Cow, Protein Bar, Chocolate Chip Cookie Dough, 12 Bars, 2.12 oz (60 g) Each


    Виробник: No Cow
    Код товару: NOC-00597
    Наявність: Є в наявності
     ₴2322  ₴1900
    Купити

    Докладно про товар No Cow, Protein Bar, Chocolate Chip Cookie Dough, 12 Bars, 2.12 oz (60 g) Each :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Bar (60 g)
    Servings Per Container: 12
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories190
    Total Fat4.5 g 6%
    Saturated Fat1 g 5%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg 0%
    Sodium220 mg 10%
    Total Carbohydrate26 g 9%
    Dietary Fiber16 g57%
    Total Sugars 1 g
    Includes 0 g of Added Sugars

    Sugar Alcohol7 g
    Protein21 g
    Vitamin D0 mcg 0%
    Calcium7 mg 0%
    Iron1 mg 4%
    Potassium28 mg 0%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    30.04.2022
    text_comment
    Порівняно з іншими у нього досить стандартний смак, він напевно підійде тим, хто не впевнений, який саме смак він хоче. Взагалі рекомендую вперше.
    Покупець
    29.11.2021
    text_comment
    Продукт хорошої якості та текстура інгредієнтів. Чудово підходить для тих, хто сидить на суворих дієтах через алергію. Настійно рекомендую цей бренд - усі смаки здаються хорошими. робить ланчбокси такими швидкими та здоровими.
    Покупець
    28.04.2020
    text_comment
    Жоден коров’ячий батончик не є найскладнішим енергетичним батончиком, який я коли-небудь приймав, він смачний і контролює апетит. Протеїнові батончики без лактози, це добре. Фітнес обов'язково з'їсть, перевага - високий вміст білка, схуднення.
    Покупець
    27.08.2020
    text_comment
    Хороша якість, чистий інгредієнт, смак справжнього арахісового масла, протеїновий батончик хорошого розміру, який містить 20 г протеїну, гарна упаковка, це добре для людей, які дотримуються дієти, добре перекусити після тренування або фітнесу. Дуже рекомендую
    Покупець
    27.07.2018
    text_comment
    Я пробувала годувати дитину з алергією на молочні продукти як перекус. Текстура нагадує порошкоподібну карамель. Я відчуваю запах квасолі, але діти їли.
    Покупець
    23.05.2019
    text_comment
    Чудово знайти протеїнові батончики, виготовлені не з молока в інгредієнті (яку я не можу терпіти) і з низьким вмістом цукру. Я пробував подібні батончики і думаю, що цей дуже хороший. Смак солодкий, хоча я не можу сказати, що на смак шоколадне печиво. Текстура нормальна, розмір теж. Батончик має вигляд і текстуру довгого, плоского, м’якого рулету Тутсі. Загалом, це якісний батончик, який ідеально підходить для білкової закуски або навіть заміни десерту.
    Покупець
    22.12.2019
    text_comment
    Цей продукт був дуже смачним… на початку. Після того, як я з’їв батончик 8 чи щось таке, я почав дивуватися текстурі батончиків. який неймовірно крейдяний і зернистий, і залишає смішну текстуру в роті. З огляду на це, він не має їдкого смаку, ніж більшість інших білкових батончиків з низьким вмістом вуглеводів.
    Покупець
    16.10.2019
    text_comment
    Ймовірний плюс серед скуштованих мною протеїнових батончиків. Трохи пудроватої консистенції (таке у більшості), але в цілому їси із задоволенням, смачно, дає відчуття ситості, не дуже солодко.Обов'язково замовлю ще!
    Покупець
    16.06.2022
    text_comment
    No Cow є одним з найкращих протеїнових батончиків на ринку. Текстура тіста для печива з шоколадною стружкою приємна і м’яка і містить багато шоколадної стружки в кожному шматочку. У ньому є хороша кількість солодощі, тому смак виявляється на місці. Мені подобається, що вони думають про те, які інгредієнти входять до упаковки. Говорячи про упаковку, ще одна чудова річ — брусок не прилипає до обгортки.
    Покупець
    13.04.2019
    text_comment
    Що ще сказати? Це найкращий веганський білковий батончик. Низький вміст цукру/високий вміст білка/високий вміст клітковини. Як людина, яка обмежує вживання сої, я дуже задоволений цим альтернативним джерелом білка. Наразі я куштував шоколадний брауні, шоколадну крихту з арахісовим маслом, торт до дня народження, s'mores, тісто для печива, пончик з шоколадним посипанням і чашку з шоколадним арахісовим маслом. Деякі кажуть, що ці батончики мають крейдяний смак, але для мене це було нормально. Ароматизатори арахісового масла та шоколаду більш крейдяні, а інші менш. Наразі смак арахісового масла був найкращим. (оскільки я намагаюся їсти менше мигдалю, це кращий вибір для мене). Брауні та пончик мають приблизно однаковий смак, і вони хороші, але я відчуваю, що смак шоколаду недостатньо насичений на мій смак . S'mores і шоколадна стружка мають більш жувальну текстуру. Крім того, вони трохи солодші, оскільки в них є шматочки шоколаду. Торт до дня народження – єдиний смак, який мене розчарував. Він надто солодкий і занадто липкий, і смак був для мене трохи неприємним. Мене не дуже цікавлять інші смаки, яких я не куштував, тому, думаю, відтепер я буду купувати аромати арахісового масла. З іншого боку, спочатку це викликало у мене невелике газоутворення, але через кілька днів воно зникло. Обов’язково пийте багато води з батончиком через високий вміст клітковини. Інакше це може негативно спричинити запор.