• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • No Cow, Protein Bar, Peanut Butter Chocolate Chip, 12 Bars, 2.12 oz (60 g) Each


    Виробник: No Cow
    Код товару: NOC-00507
    Наявність: Є в наявності
     ₴2330  ₴1907
    Купити

    Докладно про товар No Cow, Protein Bar, Peanut Butter Chocolate Chip, 12 Bars, 2.12 oz (60 g) Each :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 bar (60 g)
    Serving Per Container: 12
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 190
    Total Fat4.5 g 6%
    Saturated Fat1.5 g 8%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol 0 mg 0%
    Sodium 220 mg 10%
    Total Carbohydrate 22 g 8%
    Dietary Fiber 16 g 57%
    Total Sugars 1 g
    Includes 0 g Added Sugars
    Sugar Alcohol 5 g
    Protein 21 g
    Vitamin D0 mcg 0%
    Calcium 4 mg 0%
    Iron 1 mg 6%
    Potassium 45 mg 0%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    29.05.2022
    text_comment
    Повторюю багато разів. Смак чудовий, але я думаю, ви можете сказати, що вам подобається. Воно пухнасте. Перш за все, причиною повторення є інгредієнти. Крім того, повторіть.
    Покупець
    27.12.2020
    text_comment
    Тож, чесно кажучи, я купив їх, тому що вони мають гарну поживну цінність, але я ненавидів їх і дозволив їм припадати пилом у моїй шафі протягом 6 місяців. Я вирішив змусити себе з’їсти їх, а не дозволити їм пропасти, і тепер вони мені подобаються, і я їх викупив. Справа в тому, що харчування хороше, і якщо вони вам не подобаються відразу, припиніть це!
    Покупець
    22.05.2022
    text_comment
    Подобається ця марка – мені здається, я віддаю перевагу зануреним батончикам, але цей непоганий. Чудова жувальна текстура. Дуже щільний і не роздуває!
    Покупець
    21.12.2020
    text_comment
    Треба сказати, смак неймовірний. Смак енергетичного батончика дуже вражає, можливо в складі немає тваринного білка, будь ласка, надкусіть один раз, другий не зробите. Хороший компаньйон для контролю дієти! І я не буду купувати навмання на iherb. Є так багато переваг.
    Покупець
    20.01.2020
    text_comment
    Це чудовий варіант для веганів (хоча я не такий). Смак чудовий, розміру 60 грам достатньо, щоб тримати мене під час тренувань, він має менше калорій, ніж інші батончики, а той факт, що він не покритий шоколадом чи будь-яким іншим покриттям, означає, що я можу взяти з собою в спекотні дні та з'їсти його без безладу.
    Покупець
    19.05.2019
    text_comment
    Купила, бо інстаграммер похвалив, але особисто мені він не дуже подобається. Я думаю, що це не можна, бо це білок. Якщо порізати ножем на дрібні шматочки і їсти потроху, то залишишся задоволеним і, думаю, рекомендовано тим, хто сидить на дієті.
    Покупець
    17.08.2019
    text_comment
    Коли хочеться їсти солодощі. Задоволення високе, тому що він липкий і подрібнений. Оскільки покриття немає, його можна носити з собою навіть у жарку погоду.
    Покупець
    16.08.2019
    text_comment
    чудова якість та смак! дуже гарний якісний пакет для добавки, також Iherb дуже добре доставляє. смак хороший (немає таблеток смаку). компанія дуже відома. тому не хвилюйтеся про продукт! Я вважаю, що це хороша добавка до дієти та хороша для покращення та складу. список інгредієнтів розбірливий та інформативний
    Покупець
    14.03.2020
    text_comment
    Це найкращий бар No Cow. Не очікуйте, що це буде схоже на батончики з сироватковим протеїном, адже це дуже корисно, оскільки воно містить без молочних продуктів високий вміст білка та відносно низький рівень. Він сухий, тому випийте з ним води. Я їм це, тому що я не можу сироватку, інакше моя шкіра дуже Не значні зміни. реагує. Ви звикнете до сухості, не переживайте.
    Покупець
    13.02.2019
    text_comment
    Я виявив, що батончик дуже приємний для вживання, він може танути, якщо його тримати в сумці, коли гарячий шоколад стає трохи липким. Я збираюся нарізати його на дрібні шматочки, а потім покласти в холодильник… просто щоб обмежити кількість, яку я з’їдаю. справді, я думаю, якість хороша