• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • No Cow, Protein Bar, Chocolate Fudge Brownie, 12 Bars, 2.12 oz (60 g) Each


    Виробник: No Cow
    Код товару: NOC-00554
    Наявність: Є в наявності
     ₴2330  ₴1907
    Купити

    Докладно про товар No Cow, Protein Bar, Chocolate Fudge Brownie, 12 Bars, 2.12 oz (60 g) Each :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 bar (60 g)
    Serving Per Container: 12
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 210
    Total Fat8 g 10%
    Saturated Fat3 g 15%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol 0 mg 0%
    Sodium 200 mg 9%
    Total Carbohydrate 23 g 8%
    Dietary Fiber 15 g 54%
    Total Sugars 1 g
    Includes 0 g Added Sugars

    Sugar Alcohol5 g
    Protein 21 g
    Vitamin D 0 mcg0%
    Calcium10 mg 0%
    Iron2 mg 8%
    Potassium 79 mg2%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    31.05.2022
    text_comment
    Альхамдулілла, мені сподобалося, хоча я боявся, що мені це не сподобається, я взяв це на похвалу, це дарує вам здоров'я Смак солодкий і м'який, легко пережовується і перетравлюється, не важкий і вважається приємною легкою закускою , цукру його дуже мало і майже немає, підтримайте мене
    Покупець
    29.11.2021
    text_comment
    Продукт хорошої якості та текстура інгредієнтів. Чудово підходить для тих, хто сидить на суворих дієтах через алергію. Рекомендую цей бренд - великий вибір смаків. Чудовий смак і хороший розмір.
    Покупець
    27.09.2021
    text_comment
    Рекомендую!
    Покупець
    23.09.2020
    text_comment
    Хороша закуска. На мій смак трохи суховато, але загалом добре. Це веганські протеїнові батончики, тож це причина №1, чому я їх купую
    Покупець
    22.03.2020
    text_comment
    Це мій улюблений смак. Я завжди віддаю перевагу стандартному шоколаду, коли справа доходить до протеїнових батончиків, тому що на них можна покластися. Вони не є винятком. Вони містять невелику шоколадну стружку всередині, а невелика текстура рослинних протеїнових батончиків дуже корисна. Це високоякісні батончики, які ніколи не викликають розладу шлунку чи прищів, як у мене раніше традиційні сироваткові батончики. Крім того, iHerb — НАЙКРАЩА ціна на ці конкретні батончики, вони перевершують amazon, walmart і будь-який місцевий продуктовий магазин.
    Покупець
    19.04.2018
    text_comment
    Якість відмінна, інгредієнти оригінальні, смак приємний, використання підходить для спортсменів і тих, хто сидить на дієті, розмір елегантний, елегантна упаковка, користь гарантована відповідно до інгредієнтів, віку, смак характерний , прекрасний батончик, який містить білок, користь гарантована
    Покупець
    16.05.2018
    text_comment
    якісний батончик і смак чудовий. Гарне підвищення вмісту білка після тренування і корисне для дієти, оскільки калорії низькі. Компанія використовує хороший інгредієнт, і батончик чудово підходить для людей, які тренуються щодня. Замовив арахісове масло та шоколадну помадку і рекомендую обидва. Шоколад трохи краще - менш важчий.
    Покупець
    05.06.2018
    text_comment
    Як багато хто з вас знає, протеїнові батончики нелегко скуштувати. але! Я думаю, що цей продукт має хороші інгредієнти та приємний на смак. Шкода в порівнянні зі світським смаком, але в якості перекусу під час дієти чудово!
    Покупець
    04.06.2018
    text_comment
    Як випливає з назви No cow, це протеїновий батончик, який повністю виключає молочні продукти, у яких не використовується сироватка. Я люблю брауні, тому купила. Це було напрочуд смачно, і добре, що чорний шоколад не був солодким. Вологий брауні мав природну солодкість без будь-якого молочного присмаку. Думаю, це буде повтор.
    Покупець
    04.05.2022
    text_comment
    Батончик без коров’ячого білка~ Це не так смачно, але, перш за все, воно містить багато харчових волокон, тому його добре їсти як легку закуску.