• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • No Cow, Protein Bar, S'mores, 12 Bars, 2.12 oz (60 g)


    Виробник: No Cow
    Код товару: NOC-12054
    Наявність: Є в наявності
     ₴2321  ₴1899
    Купити

    Докладно про товар No Cow, Protein Bar, S'mores, 12 Bars, 2.12 oz (60 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 bar (60 g)
    Serving Per Container: 12
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 190
    Total Fat4.5 6%
    Saturated Fat2 g10%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium190 mg8%
    Total Carbohydrate26 g 9%
    Dietary Fiber16 g57%
    Total Sugars1 g
    Includes 0g Added Sugars
    Sugar alcohol6 g
    Protein20 g
    Vitamin D0 mcg0%
    Calcium42 mg 4%
    Iron4 mg20%
    Potassium25 mg0%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    26.03.2020
    text_comment
    Зазначу лише, що я пробував протеїнові батончики різних компаній. Я замовив 2 упаковки від компанії no cow, одну зі смаком ванільної карамелі та іншу зі смаком смори. Почнемо з карамельної ванілі, про яку я не люблю говорити, але для мене вона в жодному разі була неїстівною, з пісковою текстурою і надмірною солодкістю. Я вже думав продати смори, але врешті-решт цього не вийшло і я все-таки вирішив скуштувати, і правда? Що я був здивований. Відсутня пісочна текстура, всередині закуски є дивовижні шоколадні шкварки, а її солодкість менш перебільшена. Його цінності, як вегетаріанської білкової закуски, привернули мене до покупки. Я не знаю, чи буду я купувати знову чи шукатиму щось, що мені смачніше. Будь ласка, ставте мій коментар, якщо він вам допоміг :)
    Покупець
    25.12.2018
    text_comment
    Мені дуже сподобалися протеїнові батончики — мій улюблений наразі. Дуже рекомендую. Якість - текстура і смак дуже приємні. Хороша заміна всієї їжі.
    Покупець
    25.10.2021
    text_comment
    П'ять зірок неможливо, смак неймовірний! Відразу після того, як я з’їв енергетичний батончик, я втрачаю апетит. Інгредієнти не містять рослинного білка та лактози. Хороша річ у тому, що мені не потрібно знову робити покупки навмання в iherb. Жодна корова — найкраща вправа.
    Покупець
    24.04.2021
    text_comment
    Гарний, всередині хрусткий, як рисові крекери, а сам батончик така помадка, м’який для веганського протеїнового батончика, він справді смачний і того вартий
    Покупець
    22.12.2018
    text_comment
    Мені знадобилося близько 2 батончиків, щоб звикнути до смаку, але як тільки я звик, я просто полюбив ці батончики (і я вибагливий, коли мова заходить про протеїнові батончики!) Вони мають приємну консистенцію, без сумнівних інгредієнтів, чудовий смак і ціна за планка розумна! Купував їх кілька разів і буду робити!
    Покупець
    21.06.2019
    text_comment
    Чудовий розмір, не дуже малий. Легке пакування чудово підходить людям, які завжди в дорозі. Досить чисті інгредієнти очікують додавання алкоголю цукру.
    Покупець
    16.07.2020
    text_comment
    Дуже смачно. Він помірно солодкий, а не солодке відчуття жування, характерне лише за кордоном. Він не має надто жорсткої текстури, як у Японії, але має текстуру, схожу на кантрі-маам. Смак також чудовий, і я їв багато протеїнових батончиків, але, можливо, це був перший раз, коли я подумав, що це смачно.
    Покупець
    16.06.2022
    text_comment
    No Cow — чудовий бренд, який ніколи не підводив. Смак S'mores дуже легкий. Я думаю, що вони більше брали зефір, ніж грем або шоколад. Текстура дуже легка і повітряна.
    Покупець
    15.01.2021
    text_comment
    Такий щасливий, що знайшов ці батончики. Мені подобаються їхні смаки, і я відчуваю приємне насичення після того, як з’їв один. Це тримає мене в якості перекусу або заміни їжі. Мені також подобається, що в цих батончиках НЕМАЄ молочних або сої, але вони все ще містять велику кількість білка. Я буду продовжувати їх купувати!
    Покупець
    14.07.2021
    text_comment
    Слабкий солодкий смак і аромат, м’яка текстура. Я не думаю, що це S'more, але це неНе значні зміни. Але з’їсти одного разу достатньо. Якщо ви згодні з думкою засновника, то варто спробувати.