• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • No Cow, Protein Bar, Chocolate Peanut Butter Cup, 12 Bars, 2.12 oz (60 g) Each


    Виробник: No Cow
    Код товару: NOC-00599
    Наявність: Є в наявності
     ₴2330  ₴1907
    Купити

    Докладно про товар No Cow, Protein Bar, Chocolate Peanut Butter Cup, 12 Bars, 2.12 oz (60 g) Each :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Bar (60 g)
    Servings Per Container: 12
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories200
    Total Fat7 g 9%
    Saturated Fat4 g 20%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg 0%
    Sodium115 mg 5%
    Total Carbohydrate25 g 9%
    Dietary Fiber15 g 54%
    Total Sugar1 g
    Includes 0 g Added Sugars
    Sugar Alcohol 5 g
    Protein20 g
    Vitamin D0 mcg0%
    Calcium25 mg2%
    Iron4 mg20%
    Potassium44 mg0%
    The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    31.10.2018
    text_comment
    Мені подобаються продукти No Cow's, оскільки вони містять низький вміст жиру та багаті харчовими волокнами, тому я пробую різні смаки. Я відчув, що основа смаків майже однакова, а смаки дещо інші, але «Шоколадно-арахісове масло» — це перше шоколадне покриття, яке я зустрів у Now Cow ♪ Я думаю, це через покриття, але досі Я відчув, що це найчіткіший смак, який я мав. Що стосується арахісового масла, воно все ще пишеться як «легкий присмак» у базовому смаку (важко передати .), властивому NowCow ^^; Текстура та покриття хрусткі. Вміст такий самий, як і в інших смаках, і зуби скриплять і пісок тане. Зрештою, я думаю, що симпатії та антипатії поділяються. Завжди охолоджую в холодильнику або кладу в морозилку і їм в твердому вигляді. На дотик нагадує м’яку карамель, яка скрипить при кімнатній температурі. Я думаю, що при кімнатній температурі солодкість сильніша, ніж при холодній. Я пробував різні протеїнові батончики, але я вважаю, що макроскопічно це дуже добре, і я не ненавиджу смак і консистенцію (навіть іноді я кажу «Я хочу їсти!»), тому я повторю це в майбутньому!
    Покупець
    30.05.2019
    text_comment
    Чудові макроси, подобається смачний веганський батончик із низьким вмістом цукру та високим вмістом білка. Хоча я вважаю цей смак трохи неприємним, ніби чогось не вистачає. Отримав би знову, сподіваюся, що незабаром з’являться інші смаки з гірким смаком!
    Покупець
    25.06.2021
    text_comment
    смак нормальний, він м’який і добре упакований для споживання. приємно бачити, що в ньому низький вміст цукру та багато білка.
    Покупець
    22.06.2019
    text_comment
    чудовий протеїновий батончик. без молока та сої. 20 г білка. смак приємний для такого виду батончики. при жарі підтає, але не тече і смак не псується. хороший як перекушування з чаєм або кавою. у міру калорійний. я довго шукала їстівні рослинні батончики. це найкраща лінія таких. всі смаки їстівні
    Покупець
    21.09.2019
    text_comment
    чистий веганський батончик, який підходить для кето-/низьковуглеводної дієти! текстура також дуже гарна. дуже рекомендую. один бар тримає мене ситим у другій половині дня.
    Покупець
    17.12.2020
    text_comment
    Трохи занадто солодкий, але в цілому приємний, з високим вмістом рослинного білка
    Покупець
    11.11.2018
    text_comment
    Мені подобається ця марка - батончики не дуже солодкі, їх легко їсти. вони містять велику кількість білка для розміру, що є великою перевагою для моїх фітнес-процедур. Я їм їх під час тренувань, щоб підтримувати рівень цукру в крові. вони мають менше калорій, ніж інші бренди, які я пробував. Варіанти, покриті веганським шоколадом, мають приємний смак, але для мене це трохи забагато – мені більше подобаються ті, що не вливаються.
    Покупець
    11.08.2019
    text_comment
    Чудова якість. Добре підходить для дієти. Приємний смак. Гарні інгредієнти. Хороший пакет
    Покупець
    08.11.2019
    text_comment
    Ці шоколадні батончики арахісового масла набагато кращої якості, ніж ті, що мають більш липкий смак, батончик не жувальний і є більш ніж солодким, якщо ви любите солодощі, хоча в ньому всього 1 грам цукру (хотілося б, щоб він був нульовим, але так будь так). Високий вміст білка є великим плюсом для веганської дієти.
    Покупець
    03.08.2020
    text_comment
    Дуже радий, що знайшов цей продукт! як людина, яка тренується та намагається підтримувати здорову дієту (зменшуючи споживання продуктів тваринного походження до повного переходу на веганство)), я вважаю цей батончик рятівником! Інгредієнти пристойні і забезпечують мене всім необхідним до або після тренування. Упаковка та розмір чудові, смак неймовірний, і в цілому продукт справді високої якості. Я настійно рекомендую цей веганський білковий батончик