• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Neutrogena, Rainbath, Replenishing Shower and Bath Gel, Ocean Mist, 16 fl oz (473 ml)


    Виробник: Neutrogena
    Код товару: NGN-02926
    Наявність: Є в наявності
     ₴1457  ₴1192
    Купити

    Докладно про товар Neutrogena, Rainbath, Replenishing Shower and Bath Gel, Ocean Mist, 16 fl oz (473 ml) :

    Neutrogena Rainbath Replenishing Ocean Mist Shower and Bath Gel cleanses skin without leaving behind a heavy residue - skin is left feeling soft and conditioned. The refreshing, tropical ocean mist fragrance enlivens the senses, while the rich, creamy lather rinses clean to wash the day away and replenish the look of your skin.

    Рекомендації із застосування

  • In The Shower: Smooth on body with moistened hands, puff or washcloth. Gently lather, then rinse
  • In The Bath: Dispense into running water
  • For Shaving Legs: Use as a skin-smoothing shaving gel
  • Інші інгредієнти

    Water (aqua), sodium laureth sulfate, sodium chloride, cocamidopropyl betaine, peg-80 sorbitan laurate, polysorbate 20, coconut acid, sodium benzotriazolyl butylphenol sulfonate, tetrasodium glutamate diacetate, sodium hydroxide, citric acid, sodium benzoate, fragrance (parfum), blue 1 (cl 42090).

    Покупець
    26.07.2022
    text_comment
    Пахне дуже приємно та освіжаюче в охолоджуючий спосіб. Гель для душу приємний на відчуття і м’яко, але ретельно очищає шкіру. Я відчуваю, що це піде на користь сухій і не надто чутливій шкірі, а розмір є абсолютною угодою за ціною та якістю продукту.
    Покупець
    16.11.2018
    text_comment
    Я купив набір для ванн Neutrogena, Rainbath, Replenishing Shower і Bath Gel і закохався в океан Langhe. Він чудово пахне і робить шкіру такою м'якою. Я негайно зайшла в Інтернет на HSN, щоб дізнатися, чи можу я просто купити більше крему для душу, оскільки мені не потрібен був лосьйон, і я знайшла цей набір із 3 гелів для душу. Ой, я рекомендую надіслати це всім. Зазвичай мені не подобаються медові аромати, але він чудово пахне та є продуктом високої якості. Ви можете використовувати його щодня і насолоджуватися сповна.
    Покупець
    16.11.2018
    text_comment
    Я купив оригінальний аромат минулого разу, і він почуває себе добре після його використання. Я знову купую цей аромат, щоб спробувати!
    Покупець
    11.07.2018
    text_comment
    Я спробував усі засоби для миття тіла від Neutrogena. Цей спрей Ocean має дуже свіжий і приємний аромат. Він дуже освіжає шкіру, зберігає її баланс протягом сухого та вологого сезону
    Покупець
    09.10.2022
    text_comment
    Обожнюю всю серію гелів для душу neutrogena. Блакитний має свіжий запах, коричневий-як у дорогого нішевого аромату. Склад дуже тішить, довге відчуття свіжості.
    Покупець
    09.07.2021
    text_comment
    Вологі, як запах розслаблення, знімають втому. Велика любов
    Покупець
    06.03.2019
    text_comment
    Я використовувала гель для душу та ванни Neutrogena Rainbath з оригінальним ароматом. Коли я виявив, що є аромат Ocean Mist, я також спробував його. Я купую продукт вдруге - мені подобається освіжаючий аромат і заспокійливий колір, а також він ніжний до шкіри :)
    Покупець
    05.05.2021
    text_comment
    Солодкий, гіркий, приємний і освіжаючий, його якість солодка, розмір підходить, упаковка чудова, простий у використанні, корисний щодня, він ніжний для шкіри, він чутливий і корисний для сухої шкіри, чудове відчуття і красива композиція.Повторю покупку.
    Покупець
    05.04.2022
    text_comment
    Брала гель коричневого кольору, запах у нього незвичайний, цікавий. Ось тепер на пробу взяла запах океан і не можу, не подобається. Чекала якийсь свіжості, а отримала запах цукерок-льодяників.
    Покупець
    02.04.2021
    text_comment
    Спочатку чудово, що мені сподобалось, тому що він залишає на шкірі ефект як зволожуючий крем, але добре очищає шкіру, зменшує прищі та роздратування на ній. Я люблю його взимку. Він простий у використанні. Його кількість дуже велика . Ідеально. Але я люблю лосьйони та мило, які залишають шкіру трохи сухою. Я відчуваю, що вони добре очистили шкіру, але це ідеальний варіант для тих, у кого їх немає. Проблеми з відчуттям зволоження або жирності на їхню шкіру