• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Neutrogena, Stubborn Marks PM Treatment, 1 fl oz (29 ml)


    Виробник: Neutrogena
    Код товару: NGN-40029
    Наявність: Є в наявності
     ₴1779  ₴1456
    Купити

    Докладно про товар Neutrogena, Stubborn Marks PM Treatment, 1 fl oz (29 ml) :

  • Inspired by Dermatologist Recommended Regimen For Clear Skin
  • Dermatologist Recommended Brand
  • Retinol SA
  • Works nightly to help reverse the look of post-acne marks & uneven tone.

    Works nightly to support skin's natural exfoliation process helping erase the look of post-acne marks. Improved clarity and even tone in just one week.

    Our recommended regimen for stubborn acne and post-acne marks:

  • Stubborn Acne AM Treatment
  • Stubborn Marks PM Treatment
  • When used together, the Retinol helps release pore-clogging dead skin cells, giving Benzoyl Peroxide a clear path to effectively target acne-causing bacteria.

  • Retinol SA a stabilized, highly refined form of Vitamin A, providing visible complexion correction.
  • Clinically proven non-comedogenic.
  • Formulated without parabens, oil, phthalates, dyes and fragrances.
  • Рекомендації із застосування

    Apply evenly to cleansed face and neck every evening. Turn pump to "closed" position when not in use.

    Інші інгредієнти

    Water, pentaerythrityl tetraethylhexanoate, dimethicone, glycerin, ppg-15 stearyl ether, stearyl alcohol, cetearyl alcohol, butylene glycol, ceteareth-20, isohexadecane, dimethicone crosspolymer, trisiloxane, phenoxyethanol, caprylyl glycol, ammonium acryloyldimethyltaurate/ vp copolymer, polyacrylamide, c13-14 isoparaffin, chlorphenesin, hydrolyzed myrtus communis leaf extract, polysorbate 20, bht, retinol, disodium edta, sodium hyaluronate, ascorbic acid, laureth-7, sodium hydroxide.

    Попередження

    Important: You may experience mild redness, a warm, tingling sensation or flaking (skin exfoliation). These are normal, temporary indications that the formula is working. If effects persist or cause discomfort, limit use to once every other evening until your skin adjusts, then revert to nightly use.
    Покупець
    25.03.2022
    text_comment
    Брала цей засіб для освітлення слідів постакне. Засіб працюючий, але на мені не за тиждень, як обіцяє виробник, а десь за три тижні помітила, що поступово постакне стали світлішати. Упаковка дуже якісна, об'єм великий, досить надовго, запах дуже приємний. Засіб густий, наношу його на ніч, тільки на сліди постакне. На обличчі воно жирне, за ніч не вбирається. Засіб робочий, але потрібен час.
    Покупець
    25.01.2019
    text_comment
    Маю всю лінійку для боротьби з акне Neutrogena. Класні продукти, мені дуже подобаються
    Поки ще маю інший ретинол, цей тестувала тільки 3 рази, але ефект є. На ранок шкіра м'яка, доглянута.
    Після ретинолу дуже важливо відновлювати захисний бар'єр шкіри, не забувайте. Найкраще засоби з центелою та керамідами.
    Покупець
    21.11.2021
    text_comment
    Використовую три тижні, вже помітний результат. Сліди стали світлішими та менш помітними.
    Покупець
    18.09.2020
    text_comment
    Дуже задоволена цим кремом! Я лікую акне та сліди від них, ця проблема зі мною з 13 років, тож я шукала нічний догляд з ретинолом, щоб зволожувати шкіру та лікувати її. Спробував денний крем з цієї серії відразу замовила і нічний, і не розчарувалася. Крем добре зволожує, запалення зменшуються, а сліди від акне висвітлюються. Запах слабкий, для мене якийсь горіховий, і зовсім не заважає. Упаковка гарна, металева баночка зі зручною помпою. Якість та результат відмінні, тож чисто сердечно рекомендую ☺️
    Покупець
    18.06.2022
    text_comment
    Після використання може бути невелике лущення, тому не рекомендується використовувати його в дні з низькою вологістю. Тільки почала користуватися, ефект не очевидний, буду спостерігати ще, якщо буде добре, куплю ще.
    Покупець
    04.08.2019
    text_comment
    Чудовий аромат, я використовую цей продукт уже тиждень і вже бачу незначне покращення. У мене чутлива шкіра, тому навіть найніжніший масаж трохи обпікає моє обличчя, це нормально для перших кількох днів використання. Якість упаковки прийшла хороша, а розмір цілком відповідав ціні. Мене найбільше хвилює той факт, що він залишає трохи білизни на шкірі, але я думаю, що це лише композиція. Я використовую часто кожен вечір для кращих результатів.
    Покупець
    02.05.2021
    text_comment
    Гарний ретинол. Користувалася раніше іншими, на літо робила перерву, з осені почала користуватися цим. Користуюсь 2 рази на тиждень на ніч, під нього наношу точково бензоїл пероксид цієї фірми. Не можу сказати, що прям прибирає всі сліди повністю, але в комплексній терапії швидше освітлюються. Нових прищів не викликав. При нанесенні шкіра трохи пощипує, але це проходить, спочатку сушив, але зараз уже все добре. У мене жирна шкіра і вбирається не відразу крем, залишається трохи липкості на шкірі, але з часом все вбирається. Запах не дуже приємний, пахне наче травами, але на обличчі запах швидко вивітрюється. Користуватимуся далі, швидше за все повторю.
    Покупець
    02.03.2020
    text_comment
    Це один із найкращих засобів від прищів, які я використовував. Досить дорого, але вартість варта результату. Користуюся цим уже кілька місяців, і я б сказав, що це допомогло полегшити, якщо не повністю зникнути або вилікувати мої довгострокові гормональні прищі. Це одна з найбезпечніших форм ретинолу, яку я використовував. Спочатку трохи дратує, але терпимо при наступному використанні. Невеликий розмір продукту, який поставляється в скляній пляшці з насосом, досить тривалий, оскільки вам не знадобиться так багато під час кожного застосування. Це найкраще використовувати на ніч у поєднанні з бензоїлпероксидом тієї ж марки, як я роблю. Це варто спробувати. загалом, надійна покупка!
    Покупець
    02.01.2020
    text_comment
    Засіб має консистенцію рідкого крему, наноситься легко тонким шаром. Іноді проходжусь повторно по найбільш проблемним ділянками (глибоке постакне). За словами дерматолога, доведеною є дія ретинолу та бензоїл пероксиду (БП) в сенсі лікування акне та постакне. О диво, в цій лінійці neutrogena пропонує БП у денному засобі, та ретинол - у нічному, а також точковий засіб з підвищенним вмістом БП. Замовила всі три. І воно таки дуже гарно працює в комплексі, потрібно сказати! Тон шкіри став рівніший, постакне помітно висвітлились, велетенські підшкірні прищі не турбували досить давно. Але при цьому шкіра продовжує ставати масною та блищить досить швидко з будь-якими засобами чи без них. Аби вирішити ще цю проблему, то взагалі було б ідеально)) Та є ще кілька нюансів: 1) ретинол має протипоказання (особливо - вагітність та її планування!); 2) БП дуже псує кольорові речі (одяг, рушники тощо). Наприклад, якщо Не значні зміни. вимити руки після використання, то потім матимете світлі плями на рушниках (скоріш за все не одразу, а після прання). Вихід - користуватися лише білими рушниками:); 3) обидва компоненти потребують застосування санскріну навіть у холодну пору року. Тому я їх використовую суто як домашній догляд, а на вулицю - засіб з spf. Загалом, треба призвичаїтись, але воно того вартує, принаймі, для мене. Слава Україні!
    Покупець
    01.10.2021
    text_comment
    Відмінний чарівний засіб, взагалі не пересушує,
    Не змогла не написати, це засіб який вилікує навіть жирну шкіру (як у мене) Якщо користуватися системно/це засіб на ніч, а його партнера засіб вранці не повірите своїм очам і будете радіти своєму відображенню в дзеркалі! Воно не пересушує шкіру.