• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Neutrogena, крем для рук, без запаху, 56 г (2 унції)


    Виробник: Neutrogena
    Код товару: NGN-01300
    Наявність: Є в наявності
     ₴797  ₴652
    Купити

    Докладно про товар Neutrogena, крем для рук, без запаху, 56 г (2 унції) :

  • Без ароматизаторів
  • Концентрований продукт для сухої, грубої шкіри рук
  • Рекомендовано дерматологами
  • Позбавлення від сухості шкіри після першого застосування
  • Крем для рук Neutrogena Norwegian Formula є ефективним засобом проти сухості й огрубілості шкіри рук.

    Він настільки концентрований, що навіть невелика кількість засобу миттєво зволожує й пом'якшує суху, огрубілу шкіру рук в результаті всього одного нанесення.

    Все почалося з норвезьких рибалок

    Зіткнувшись з одними з найсуворіших і холодних погодних умов на Землі, вони використовували склад, який забезпечував негайне та тривале поліпшення стану сухої, огрубілої шкіри завдяки високому вмісту гліцерину. П'ять років незалежних клінічних випробувань підтвердили те, що рибалки знали з самого початку: крем для рук Norwegian Formula незмінно перевершував інші продукти. Сьогодні лінійка продуктів Norwegian Formula включає в себе різноманітні зволожуючі засоби для тіла, рук і ніг, що враховують індивідуальні особливості сухої шкіри.

    Навіть невеликої кількості вистачає надовго! Всього 56 г (2 унції) в тубі вистачає більш ніж на 200 застосувань.

    Рекомендації із застосування

    При щоденному використанні допомагає запобігти сухості, огрубілості шкіри- при використанні на ніч заспокоює суху, огрубілу шкіру навіть у найсуворіших умовах.

    І він підходить не лише для рук. Наносьте його на лікті, коліна, обличчя й губи — всюди, де ваша суха шкіра потребує зволоження.

    Інші інгредієнти

    Вода, гліцерин, цетеариловий спирт, стеаринова кислота, цетеарилсульфат натрію, метилпарабен, пропілпарабен, ділаурил тіодіпропіонат, сульфат натрію.

    Покупець
    30.08.2020
    text_comment
    Дуже красивий Мені сподобався Дуже красивий Мені сподобався Дуже красивий Мені сподобався Дуже красивий Мені сподобався Дуже красивий Мені сподобався Дуже красивий Мені сподобався
    Покупець
    29.06.2019
    text_comment
    Крем дуже сподобався. Чудово зволожує шкіру. Гарний склад. Буду замовляти ще. На зиму - те що треба. Запах нейтральний.
    Покупець
    26.06.2019
    text_comment
    Крем не поганий, але він не найкращий для мене, тому, що залишає липкість на руках. Густа консистенція.
    Покупець
    18.02.2019
    text_comment
    Має приємний запах! Крем трішки жирний, але гарно наноситься і впитується
    Покупець
    15.07.2019
    text_comment
    Чудовий крем, замовила для чоловіка який часто їздить в холодну пору на рибалку. Прекрасно справляється на вітрі і морозі, руки не обвітрені і не пересушені.
    Покупець
    14.01.2020
    text_comment
    Це ще не демонструє жодного очевидного тривалого ефекту на моїй шкірі, але воно розгладжує шкіру. Не має запаху. Це 56 гр, що трохи менше, ніж я очікував. Я вважаю, що багато тюбиків не такі зручні, як баночки, з точки зору упаковки. Субстанція не білого крему, а більше схожа на прозоре желе. Він містить у своєму складі гліцерин і миттєво розгладжує шкіру, як і обіцяв.
    Покупець
    09.05.2021
    text_comment
    Солідний тюбик, можна також комусь подарувати! Запах відсутній. Консистенція густа, незвичного кольору, В шкіру рук вбирається важкувато, але після - відчуття неперевершені. Прибирається сухість, зволоження точно є. Рекомендую, але крем специфічний!
    Покупець
    08.07.2020
    text_comment
    хороший продукт
    Покупець
    06.03.2018
    text_comment
    Не знаю як буде взимку, але цей крем зараз в літню пору прекрасно відновлю. Можна використовувати не тільки для рук, а й на лікті, обличчі, п""""ятки та навіть губи.
    Текстура жирна, трохи липне після нанесенні, але результат того вартий. А найбілше мені сподобалося наносити на кутикулу, жодне масло для кутикули так не справлялося, це помітил навіть майтер манікюру. Більше ніякої сухості

    Зауважила, що в нас в аптеках ціна в двічі менша, але упаковка відрізняється трішки. Треба спробувати і порівняти. Скоріш за все і сам крем інший зовсім буде.
    Покупець
    04.11.2020
    text_comment
    У холодному кліматі, на вітрі та морозі дуже сохне шкіра на руках. Вирішила спробувати цей крем, дуже добре пом'якшує, миттєве зволоження та м'якість. Наступного дня немає відчуття, що змиваєш його. Консистенція незвичайна, не як у звичного крему, а напівпрозора