• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NaturVet, ArthriSoothe-GOLD, Advanced Care, Level 3, 180 Soft Chews, 15.2 oz (432 g)


    Виробник: NaturVet
    Код товару: VET-03492
    Наявність: Є в наявності
     ₴2482  ₴2031
    Купити

    Докладно про товар NaturVet, ArthriSoothe-GOLD, Advanced Care, Level 3, 180 Soft Chews, 15.2 oz (432 g) :

  • Now Clinically Tested
  • Quality Products - Wheat Free - For Over 20 Years
  • Increases Activity*
  • Glucosamine, MSM, Chondroitin, Hyaluronic Acid
  • Quality Seal - NASC
  • Recommended to support healthy hip and joint function. Helps to maintain joint flexibility and alleviate aches and discomfort associated with daily exercise.

    *Dogs on the test supplement had 2.6 greater odds of showing an increase in activity after 25 days (relative to baseline activity), compared to dogs on a placebo.

    Results may vary.

    Рекомендації із застосування

    (Maintenance) Weight Amount Cats and Dogs up to 10 lbs. 1-2 chews Dogs 11 to 39 lbs. 3 chews Dogs 40 to 79 lbs. 4-5 chews Dogs 80 lbs. and over 6 chews Double the daily amount for the first 3 weeks.

    Інші інгредієнти

    Inactive Ingredients: Brewer's dried yeast, canola oil, dried potato product, flaxseed, glycerin, lecithin, maltodextrins, mixed tocopherols, natural flavoring, rosemary extract, sorbic acid, tapioca starch, vegetable oil, and water.

    With globally sourced ingredients.

    Попередження

    For animal use only. Keep out of reach of children and animals. In case of accidental overdose, contact a health professional immediately.

    Cautions: Safe use in pregnant animals intended for breeding has not yet been proven. If lameness worsens, discontinue use and contact your veterinarian. Administer during or after the animal has eaten to reduce incidence of gastrointestinal upset.

    Product Facts
    Active Ingredients per 3 Soft Chews:
    Glucosamine HCI (Shellfish Source) 500 mg
    Methylsulfonylmethane (MSM) 500 mg
    Chondroitin Sulfate (Porcine Source) 200 mg
    Green Lipped Mussel (Perna Canaliculus) 200 mg
    Enzymes Blend 130 mg
    Boswellia Serrata 90 mg
    Yucca Schindigera 90 mg
    Calcium Ascorbate (Vitamin C) 60 mg
    Zinc 7 mg
    Hyaluronic Acid 5 mg
    di-Alpha Tocopheryl (Vitamin E) 60 IU
    Покупець
    31.01.2019
    text_comment
    Я годую своїх 10-річних мальтійців і 11-річних золотистих ретриверів безперервно протягом кількох років.
    Покупець
    26.12.2019
    text_comment
    Цей містить і глюкозамін, і МСМ. Він містить приблизно 150 мг кожного на жування, що приблизно посередині між тим, що зазвичай пропонують інші бренди (з кроком 100 мг). Моя літня собака приймає полівітаміни, добавки для лікування алергії/імунітету/антиоксиданти та лише 1 раз жує це, щоб отримати потроху від усього. Йдеться про баланс.
    Покупець
    26.07.2018
    text_comment
    На вигляд це був шматок м’яса середньої жорсткості, але двоє господарів відмовилися його їсти, а як тільки відчули його запах, обернулися.
    Покупець
    25.11.2021
    text_comment
    Продукт, який я купував кілька разів для своєї собаки (15 років), не може гуляти без цієї таблетки. Дає їй по одній таблетці раз на день, чверть ціни в країні. Оскільки він їй не подобається, їй доводиться штовхати м’яч собі в горло. Чудовий продукт, вартий будь-якої ціни!
    Покупець
    23.08.2018
    text_comment
    Моєму собаці це дуже сподобалося. На жаль, коли я його купував, я не помітив, що це 3 одиниці, тому його вистачило лише на 60 днів, а не на 180, як я думав.
    Покупець
    22.08.2018
    text_comment
    Я почав давати його своєму собаці, і я відчуваю, що це допомагає йому з його кульгавістю після тривалої пробіжки. Однак мені потрібно змішувати це з його їжею, оскільки він не хоче приймати це без їжі.
    Покупець
    15.03.2020
    text_comment
    Замовила за порадою, для шотландської кішки, з діагнозом остеохондродісплазія. Призначали препарат препарати на основі хонд/глюк, не принесли взагалі ніякого ефекту. Доставлено швидко. Все запечатано. До пакування претензій немає. Але, неможливо дати кішці, смак – не сподобався. З їжею не їсть і дуже величезні для кішечки 3кг. Доводиться важко запихати! Сподіваюся, що всі ці муки принесуть нам бажаний результат. Ціна та якість!
    Покупець
    13.09.2018
    text_comment
    Я не хворий на тазостегновий суглоб, тож я не думаю, що я відчував надто сильний біль, тому я купив його, оскільки вважав, що було б краще впоратися з нею за допомогою харчових добавок, а не знеболюючих.
    Покупець
    09.08.2019
    text_comment
    Коліно собаки досягло четвертого рівня, сподіваюся, що можна допомогти
    Покупець
    08.07.2019
    text_comment
    коротше кажучи: ці вітаміни поставили мою старшу собаку на ноги. Я купую ці м'які жувальні жуйки протягом останніх двох років. моєму 13-річному Фогу подобається смак. якість фантастична, ціна відповідна. спосіб, яким ми його використовуємо, полягає в тому, щоб розділити 6 жувальних страв (вона велика порода) на 2 прийоми їжі. Ці жуйки справді змінили її життя, вона більш рухлива, а коли ми на вулиці, вона поводиться як цуценя, бігає та стрибає.