• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Nature's Way, рибофлавін, вітамін В2, 100 мг, 100 капсул


    Виробник: Nature's Way
    Код товару: NWY-40421
    Наявність: Є в наявності
     ₴908  ₴743
    Купити

    Докладно про товар Nature's Way, рибофлавін, вітамін В2, 100 мг, 100 капсул :

  • Компанію засновано в 1969 році
  • Підтримує вироблення клітинної енергії
  • 100 мг в 1 порції
  • Дієтична добавка
  • Підтримує вироблення клітинної енергії

    Вітамін В2 (рибофлавін) є прекурсором коферментів, які підтримують перетворення їжі, яку ви отримуєте, в енергію. Наш вітамін В2 ретельно випробовується та виробляється відповідно до вищих стандартів якості.

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 1 капсулі на день, бажано під час їжі.

    Інші інгредієнти

    Целюлоза, желатин (капсула), стеарат магнію.

    Не містить глютену. Не містить цукру, солі, дріжджів, пшениці, кукурудзи, сої, молочних продуктів, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів.

    Попередження

    Перед застосуванням під час вагітності, грудного вигодовування, прийому будь-яких препаратів слід проконсультуватися з медичним працівником.

    Зберігати в недоступному для дітей місці. З метою безпеки має внутрішню захисну плівку з принтом. Не використовуйте, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Рибофлавін (вітамін B2)100 мг7692 %
    Покупець
    31.07.2021
    text_comment
    Вітамін B2 допомагає розщеплювати білки, жири і вуглеводи, допомагає перетворювати вуглеводи в аденозинтрифосфат (АТФ). Покращує поглинання і активацію заліза, фолієва кислота, вітамін В3 (приплив ніацину) і В6. Нервова система починає працювати стабільно, покращується метаболізм, ефект відчутний.
    Покупець
    30.09.2019
    text_comment
    Кажуть, що нестача вітаміну B2 може призвести до випадіння волосся. У мене завжди були проблеми з випаданням волосся. Після прийому вітаміну B2 ефект чудовий. Проблема випадіння волосся покращується, метаболізм також прискорюється, а швидкість росту волосся та нігті стали очевидними. Недоліком є занадто малий обсяг упаковки, і потрібні часті покупки.
    Покупець
    22.04.2021
    text_comment
    Сподобались.капсули без смаку.Корисно для нервової системи тим, хто страждає на мігрень, за порадою лікаря.Якість і збереження відмінні.Упаковка хороша.Кількість велика і ціна дуже хороша. .Висока ефективність Необхідно пити велику кількість води.При цьому природним чином змінюється колір сечі.
    Покупець
    21.05.2018
    text_comment
    Якісна добавка. Дає багато енергії та сил. Покращує стан нервової системи та метаболізм. Краще їсти після їжі через годину.
    Покупець
    21.02.2020
    text_comment
    Це препарат з групи віт В мені назначив лікар в комплексі з іншими препаратами для боротьби з міомою. Взагалі в цьому випадку потрібні всі, але саме саме це В2 і В3, цинк, залізо, селен… після прийму можна помітити сечу лимонного кольору, це норм. Все що мало засвоєтися щасвоєлося, а решта на вихід так як це водорозчинні вітаміни, не накопичуються.
    Покупець
    16.08.2021
    text_comment
    Сила дії: Вітамін В2 (рибофлавін) є прекурсором коферментів, які підтримують перетворення їжі, яку ви отримуєте, в енергію. Наш вітамін В2 ретельно випробовується та виробляється відповідно до вищих стандартів якості.
    Якість: 100%,
    Розмір: капсула середнього розміру
    Ефект: його називають «вітаміном краси» за властивості впливати на стан волосся та шкіри. Метаболізм: Рибофлавін мононуклеотід відіграє важливу роль в метаболізмі, допомагає тілу переробляти білки, жири та вуглеводи, а також забезпечує кисень, необхідний для вироблення енергії. Завдяки йому вуглеводи з їжі перетворюються в аденозинтрифосфат (АТФ), що виробляє енергію для накопичення в м'язах.
    Смак: нейтральний.

    Рибофлавін, також Вітамін В2, або Лактофлавін — вітамін, що бере участь в процесах росту, пластичному обміні; регуляторно впливає на стан центральної нервової системи, процеси в рогівці, кришталику ока, забезпечує світловий і кольоровий зір.; входить до складу ферментів, які регулюють важливі етапи обміну речовин, позитивно впливає на стан шкіри та слизових оболонок, функцію печінки та кровотворення.
    рекомендую до покупки
    оформлення заказу миттєве, доставка в Україну супер швидко
    Покупець
    16.05.2018
    text_comment
    якісний бренд, вітамін в2 рибофлавін додає енергії, пакування хороше, не пошкоджене. капсула нормального розміру. смаку немає
    Покупець
    09.12.2020
    text_comment
    Добрмй та бюджетний варіант вітаміну б12. Дозування суто для підтримки рівня вітаміну. Приймала 1 місяць коли був дуже низький рівень то підвищення було дуже мале.
    Покупець
    09.01.2022
    text_comment
    Вже більше двадцяти п'яти років я страждаю від сильної мігрені. Коли у мене мігрень, я приймаю триптан, який отримав від свого невролога, але мігрень з’являлася так часто, що все одно сильно впливала на моє життя. Поки я не прочитав дослідження, яке стверджувало, що мігрень зменшується, якщо приймати 400 мг рибофлавіну щодня. Спробувала і перший місяць не помітила різниці. Другий місяць, однак, мігрені зменшилися вдвічі. Після 6 місяців прийому рибофлавіну мої мігрені зменшилися на 80 відсотків щомісяця! Я спробував інший бренд, який мав 400 мг в одній таблетці. Однак мігрені повернулися. Мені потрібно 2 дози на день, вранці та ввечері. Тепер я приймаю іншу марку (250 мг) вранці та цю марку (100 мг) увечері, і це чудово підходить для мене. Так, сеча стане жовтою, але це дуже маленький побічний ефект для такого значного покращення життя!
    Покупець
    08.08.2020
    text_comment
    Хороший вітамін В2, гарне дозування. Дійсно можна ощутити прибавку енергії