• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Nature's Way, плоди лимонника китайського, 580 мг, 100 веганських капсул


    Виробник: Nature's Way
    Код товару: NWY-16800
    Наявність: Є в наявності
     ₴1013  ₴829
    Купити

    Докладно про товар Nature's Way, плоди лимонника китайського, 580 мг, 100 веганських капсул :

  • Компанію засновано в 1969 році
  • Традиційний адаптоген
  • Сертифікат Certified Authentic TRU-ID™
  • Сертифікат Non GMO Project
  • 1160 мг в 1 порції
  • Дієтична добавка
  • Адаптогенна добавка
  • Веганський продукт
  • Традиційний адаптоген

    Лимонник китайський (Schisandra chinensis) віддавна використовувався як рослинні ліки в традиційній китайській культурі. Його китайська назва означає «плід п‘яти смаків», оскільки, як кажуть, лимонник має п’ять компонентів смаку, що вирізняють у китайській фітотерапії: гіркий, солодкий, солоний, кислий і гострий. Лимонник традиційно застосовують завдяки його адаптогенним властивостям.

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 2 капсули двічі на день, бажано під час їди.

    Інші інгредієнти

    Капсула рослинного походження (гіпромелоза).

    Без глютену. Не містить цукру, солі, дріжджів, пшениці, кукурудзи, сої, молочних продуктів, штучних барвників, ароматизаторів і консервантів.

    Попередження

    Перед застосуванням під час вагітності, грудного вигодовування або прийому будь-яких препаратів слід проконсультуватися з медичним працівником.

    Зберігати в недоступному для дітей місці. З метою безпеки має внутрішню захисну плівку з принтом. Не використовуйте цей продукт, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 2 капсули
    Порцій в упаковці: 50
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Лимонник китайський (плоди)1,16 г**
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    27.01.2020
    text_comment
    Це хороший адаптоген, який я б рекомендував тим, хто має щоденні проблеми зі стресом. Пакет чудової якості. З першого дубля було відчуття. як це сказати. Спокій, майже відчуття байдужості. Потім увійшла енергія. Після другого прийому вдень відчув себе дуже розслабленим, а потім пішов спати. відчуття вранці бадьорим і відпочилим. Моя дружина принесла його, і вона мала такий самий досвід, як і я. (На її рівні). Я однозначно рекомендую цей продукт усім, хто відчуває стрес (на роботі, вдома тощо) від кожного дня, коли піднімається на вас. Якість чудова, упаковка легко відкривається. Я вважаю, що це найкорисніше для міцного сну. Переваг багато!
    Покупець
    26.03.2019
    text_comment
    лимонний китайський взяла,щоб підвищити тиск,бо маю пониженний,про результат напишу пізніше
    Покупець
    26.03.2019
    text_comment
    Лимонник є корисним антиоксидантом, допомагає зменшити запалення та допомагає позитивно впливати на імунну систему. Як адаптоген, лимонник допомагає природним чином збалансувати гормони, а отже, покращує нашу здатність справлятися зі стресом. Він також має користь для шкіри, печінки та розумової ясності. Я приймаю цей продукт уже кілька років, і мій імунітет був чудовим протягом пандемії.
    Покупець
    26.03.2019
    text_comment
    Лимонник китайський покращує функції шлунково-кишкового тракту, при діабеті знижує вміст цукру в крові, активує обмін речовин організму, підвищує імунітет, стимулює сексуальну активність і підвищує потенцію.
    Також він мені сподобався після того як я його пропила так як я бачу результат стала почуватися набагато краще дана добавка має дуже гарну якість упаковка велика і мені її вистачило надовго на смак звичайні таблетки
    Покупець
    18.05.2018
    text_comment
    Якісна харчова добавка. Перевага у тому, що можно приймати препарат веганам
    Покупець
    12.01.2022
    text_comment
    Призначила лікар гастроентеролог аналог, але набагато дорощий з меншим дозуванням. Взяла цей лимонник. По контрольному узд буду бачити ефективність.
    Покупець
    09.09.2019
    text_comment
    Чудова добавка, має тонізуючу, адаптогенну, загальнозміцнюючу дію, стимулює нервову систему, дихальний центр, підвищує розумову та фізичну працездатність, підвищує гостроту нічного зору. Зручна упаковка та розмір.
    Покупець
    08.04.2018
    text_comment
    Якість добра, упаковка пластик, перевага бренду в ціні, склад трав'янистий, покращення не помітила, дієта для шлунку.Смак желатинової капсули.
    Покупець
    05.10.2021
    text_comment
    результат поки не бачу, але й побічки немає, відгук доповню за 2 тижні, назначав лікар
    Покупець
    05.06.2020
    text_comment
    Хороші адаптогени, що допомагають з енергією, п'ю вранці натще. Крім цих вітамін для підтримки надниркових залоз, п'ю омегу3, віт групи В, віт С. Все працює в комплексі Завдяки своєму унікальному складу шизандра входить до десятки найкорисніших лікарських рослин і використовується в медичних цілях понад 2000 років. Шизандра – це джерело сили, енергії та тонусу. У складі ягід шизандри різноманітність корисних речовин - це лігнани (фітогормони) схізандрин та гомізин, а також вітаміни, мінерали та ефірна олія. *Шизандра (китайський лимонник) – дуже добре впливає на надниркові залози і допомагає боротися з наднирковою втомою. Регулюючи стан нервової системи, адаптогени пригнічують хронічне запалення, знижують рівень кортизолу, регенерують клітини головного мозку, зменшують депресію та занепокоєння, тривожність, знижують холестерин, підтримують імунну систему. Препарати лимонника показані при астенічному синдромі, вегетосудинної дистонії за гіпотонічним типом, у період відновлення після соматичних та інфекційних захворювань. Лимонник також призначають при перевтомі, зниженні працездатності та при заняттях діяльністю, пов'язаною з великими нервово-психічними та фізичними навантаженнями.