• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Nature's Way, ніацин, вітамін В3, 100 мг, 100 капсул


    Виробник: Nature's Way
    Код товару: NWY-40470
    Наявність: Є в наявності
     ₴724  ₴592
    Купити

    Докладно про товар Nature's Way, ніацин, вітамін В3, 100 мг, 100 капсул :

  • На ринку з 1969 року
  • Підтримує здоров’я серцево-судинної системи
  • 100 мг в 1 порції
  • Дієтична добавка
  • Ніацин (вітамін В3) підтримує серцево-судинну функцію. Він також необхідний для нормального обміну жирів і вивільнення енергії з вуглеводів. Наш ніацин ретельно перевіряється та виробляється за вищими стандартами якості.

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 1 капсулі щодня під час їжі.

    Інші інгредієнти

    Целюлоза, желатин (капсула) та стеарат магнію.

    Без глютену. Не містить солі, інгредієнтів, одержуваних із дріжджів, пшениці, кукурудзи, сої, молочних продуктів, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів.

    Попередження

    Не приймайте під час вагітності або грудного вигодовування. Перед застосуванням під час прийому будь-яких препаратів слід проконсультуватися з медичним працівником.

    Ніацин може викликати тимчасовий приплив, свербіж або висип. Хоча це часто є нормальною реакцією у деяких людей, припиніть використання та зверніться до медичного працівника, якщо ви відчуваєте дискомфорт.

    Зберігати в недоступному для дітей місці. З метою безпеки має внутрішню захисну плівку з друкованим текстом. Не використовуйте цей продукт, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Ніацин (у вигляді нікотинової кислоти)100 мг625 %
    Добова норма.
    Покупець
    31.07.2020
    text_comment
    Хороший засіб! Але треба знати дозування
    Покупець
    30.10.2021
    text_comment
    Відгуки читала про реакцію, але всеодно злякалася перший раз. Потім я зрозуміла, що чи краще поїсти перед прийомом, то не так бурно реагує організм
    Покупець
    28.10.2022
    text_comment
    Ніацин (вітамін В3) підтримує серцево-судинну функцію. Він також необхідний для нормального обміну жирів і вивільнення енергії з вуглеводів. Наш ніацин ретельно перевіряється та виробляється за вищими стандартами якості.
    Покупець
    26.12.2019
    text_comment
    Цей ніацин викликає флеш ефект, тобто прилив крові до верхніх шарів шкіри. Але саме для цього я його й замовляю собі та друзям. Особливо відчутний ефект в ділянці голови та шиї. Цей ефект дуже гарно працює на омолодження шкіри. Але потрібно бути уважними тим, в кого проблеми зі шлунком. Бо ніацин може сприяти загостренню і викликати біль в шлунку.
    Покупець
    25.04.2022
    text_comment
    беру такий бренд вперше пізніше додам відгук
    Покупець
    24.10.2022
    text_comment
    Нічого страшного в цьому немає, але є кращі компанії зі спалахами, які мають право бути сильнішими. Я досвід не повторював
    Покупець
    23.08.2021
    text_comment
    самий нешкідливий препарат який бажано приймати всім. починала з половини капсули - тепер п'ю цілу. розширяє судини, ясніше на голову. може бути актуальним для людей з атеросклерозом чи судинною дистанією як у мене.
    Покупець
    17.08.2022
    text_comment
    Оскільки я приймав ніацин вперше, я вагався з ніацинамідом і вирішив спробувати його від 100 мг. Залежить від того, голодую я чи ні, але в моєму випадку 2,3 таблетки викликають почервоніння, і я приймаю її перед сном. Серед розладів сну, які мучили мене протягом майже 20 років, «засинання», яке було особливим джерелом проблем, значно покращилося. Після прийому ніацину мій рецидивуючий ангулярний хейліт невідомої причини повністю покращився. Здається, що ніацин із спалахом ефективніший, ніж без флеш-тестів, тому я думав прийняти 2,3 таблетки по 100 мг і збільшити дозу до 3,4 таблеток, коли звикну, але я не міг звикнути до флеш-пам’яті. деякі люди, які змогли прийняти 500 мг таким чином, тому я думаю, що було б добре вибрати той, який їм підходить. До речі, я спробував дві пляшки ніацину по 100 мг, одну зі 100 таблетками, а іншу зі 110 таблетками. Під час спалаху моє обличчя, шия, ключиці та руки почервоніли, як коли я випив алкоголь, але це заспокоїлося приблизно через 30-40 хвилин.
    Покупець
    16.08.2021
    text_comment
    сила дії відчувається з першого дня прийому. Позитивно впливає на нервову систему, покращує метаболізм. Чудова якість товару. Додає енергії вже після першого прийому. Рекомендую! енергія відчувається після прийому. Якісна надійна упаковка.
    Покупець
    11.07.2020
    text_comment
    Хороший препарат. Вітамін В3 розширює дрібні кровоносні судини та покращує мікроциркуляцію. Покращує капілярний та мозковий кровообіг. Має гіполіпідемічну дію: знижує концентрацію загального холестерину.