• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Nature's Way, листя розмарину, 100 веганських капсул


    Виробник: Nature's Way
    Код товару: NWY-14162
    Наявність: Є в наявності
     ₴724  ₴592
    Купити

    Докладно про товар Nature's Way, листя розмарину, 100 веганських капсул :

  • На ринку з 1969 року
  • Традиційні трави
  • Сертифікат Certified Authentic TRU-ID™
  • 700 мг в 1 порції
  • Сертифікат Non-GMO Project Verified
  • Дієтична добавка
  • Веганський продукт
  • Не містить глютену
  • Традиційні трави

    Співробітники Nature's Way® впевнені, що тільки природа здатна дати нам найкраще. Саме тому ми відбираємо найякісніші трави, які тільки є на землі. Ми подорожуємо в найвіддаленіші куточки й знаходимо місця, де ростуть найкращі трави, щоб надати своїм клієнтам найчистіші продукти. Таким чином ми забезпечуємо безкомпромісну якість і допомагаємо вам вести здоровий спосіб життя. Це не просто наш шлях, це шлях природи — Nature's Way™.

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 2 капсули двічі на день.

    Інші інгредієнти

    Капсула рослинного походження (гіпромелоза), стеарат магнію.

    Не містить цукру, солі, дріжджів, пшениці, сої, кукурудзи, молочних продуктів, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів.

    Попередження

    Перед застосуванням під час вагітності, грудного вигодовування або прийому будь-яких препаратів слід проконсультуватися з медичним працівником.

    Зберігати в недоступному для дітей місці. З метою безпеки має внутрішню захисну плівку з принтом. Не використовуйте цей продукт, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 2 капсули
    Порцій в упаковці: 50
    Кількість в 1 порції % від добової норми
    Розмарин (листя) 700 мг **
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    31.12.2020
    text_comment
    Товар надійшов із хорошим терміном придатності (придбано у 23 році та закінчується у 27 році); паперова печатка безпеки на внутрішній стороні пляшки; і капсули виглядають повними та неушкодженими. Якість продукту здається свіжою, але я поки не можу говорити про ефективність продукту, оскільки це моя перша пляшка. Я б рекомендував? Якщо ви знайомі з листком розмарину і отримуєте від нього користь, я б спробував цю марку, оскільки вона виглядає гарної якості.
    Покупець
    29.01.2019
    text_comment
    Маст Хев!
    Покупець
    16.11.2021
    text_comment
    Вирішила спробувати капсули із листям розмарину для більш свіжого дихання замість ментолової жуйки чи ополискувача для рота (чудово працює після їжі із свіжою цибулею чи сирим часником). Також гарно всочується після жирної, """"важкої"""" їжі.
    Тобто для зимової української кухні, як то борщ із часниковими пампушками, сало із часником, холодець із гірчицею та хроном, вареникі зі сметаною — підходить ідеально.

    Приймаю по одній капсулі після їжі, не кожен день. На голодний шлунок, натщесерце може викликати неприємні відчуття у животі. Працює м'якше за м'яту, але такий же ефективний. Мені дуууже сподобався
    Покупець
    12.09.2021
    text_comment
    Розмарин є багатим джерелом антиоксидантів і протизапальних сполук, які, як вважається, допомагають зміцнити імунну систему та покращити кровообіг. Розмарин вважається когнітивним стимулятором і може допомогти покращити продуктивність і якість пам’яті. Відомо також, що він підвищує пильність, інтелект і концентрацію. Це високоякісна добавка. Це також допомагає при дискомфорті в суглобах.
    Покупець
    12.09.2021
    text_comment
    Розмарин має детоксикуючі властивості і підтримує жовчний і печінку. Мені допоміг зменшити потіння (гіпергідроз) після перенесеного ковіду. Після ковіду-19 потів як свиня перед паскою. Через тиждень після приймання разом з вітаміном В1 відчув реальні позитивні зміни. Бюджетна ціна і непогана якість цього бренду.
    Покупець
    12.07.2022
    text_comment
    .Добра підтримка організму у складні часи вірусів.Очишення всього організму.Виражена протипаразитарна і протизапальна дія.Відмінне відношення ціни і якості.Постійна покупка.Рекомендую однозначноДякую АЙХЕРБ .Бажаю усім : Миру добра і здоров""""я.
    Покупець
    11.04.2018
    text_comment
    Не вперше замовляю. Працює дуже добре у кого є підвищений глікірований гемоглобін. Тобто метаболічний синдром. Або ще називають інсулінорезистентность, чи придіабетна ситуація. Часто по симптомах можемо побачити - зниження зору. То у потрібно здати аналіз і зрозуміти в чому проблема. Капсули мають нейтральний смак. Підходить для будь-якого вік. Віддає смак розмарину. Раджу час від часу пропивати навіть профілактично!
    Покупець
    10.07.2021
    text_comment
    Слава Україні Замовив цей продукт за акційною ціною, має високу якість, інгредієнт натуральниий, коноплі, на будь який вік, перевага що упаковка не займає багато місця, склад такий що ця добавка для покращення дієта, смак нейтральний, проковтнути пігулку не проблема.
    Покупець
    10.07.2018
    text_comment
    Я спробував цю добавку, щоб перевірити, чи може вона сприяти росту волосся. Чесно кажучи, я не помітив ніякої різниці в своєму випадку, але, можливо, я не приймав його досить довго. Незважаючи на це, здається, що розмарин корисний у багатьох інших аспектах, і ці таблетки є високоякісними, тому я вважаю, що їх варто спробувати!
    Покупець
    08.05.2020
    text_comment
    Ефективність і показання: Вирішує зовнішність, гармонізує і регулює ци. Лікування застуди та лихоманки, кашлю, сухотного кашлю, застуди та грипу, головного болю, болю в горлі, нервового головного болю, метеоризму, синців та застою, почервоніння очей та гарячого болю, носової кровотечі, чорного лікування, загального оніміння та виразок та фурункулів у дітей. При використанні в тропіках з лікувальною метою сік листя і ріпчасту цибулю можна використовувати разом для придушення блювоти, а ефірну олію можна використовувати як дезодорант, вітрогонний засіб. Інгредієнти Натуральні