• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Nature's Way, комплекс B-50, 100 капсул


    Виробник: Nature's Way
    Код товару: NWY-40511
    Наявність: Є в наявності
     ₴1192  ₴975
    Купити

    Докладно про товар Nature's Way, комплекс B-50, 100 капсул :

  • Компанію засновано в 1969 році
  • Підтримує енергетичний обмін на клітинному рівні та здоров’я нервової системи
  • Комплекс з 10 інгредієнтів
  • Дієтична добавка
  • Підтримує енергетичний обмін на клітинному рівні та здоров’я нервової системи

    Вітаміни групи B необхідні для перетворення клітинної енергії, вироблення гормонів і протеїнів, а також підтримки структур нервів. Наш комплекс B-50 ретельно випробовується та виробляється відповідно до вищих стандартів якості.

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 1 капсулі на день, бажано під час їди.

    Інші інгредієнти

    Желатин (капсула), стеарат магнію, целюлоза.

    Не містить глютену. Не містить цукру, інгредієнтів, одержуваних з дріжджів, пшениці, соя, молочних продуктів, штучних барвників, ароматизаторів та консервантів.

    Попередження

    Не перевищуйте рекомендоване дозування, якщо це не призначено медичним працівником. Перед застосуванням під час вагітності, грудного вигодовування, прийому будь-яких препаратів слід проконсультуватися з медичним працівником.

    Зберігати в недоступному для дітей місці. З метою безпеки має внутрішню захисну плівку з принтом. Не використовуйте даний продукт, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Тіамін (вітамін B1)50 мг4167 %
    Рибофлавін (у вигляді вітаміну B2, рибофлавіну-5'-фосфату)50 мг3846 %
    Ніацин (у вигляді нікотинаміду)50 мг313 %
    Вітамін B6 (у вигляді гідрохлориду піридоксину)50 мг2941 %
    Фолат666 мкг харчового фолатного еквівалента
    400 мкг фолієвої кислоти
    167 %
    Вітамін B12 (у вигляді ціанокобаламіну)50 мкг2083 %
    Біотин50 мкг167 %
    Пантотенова кислота (у вигляді D-пантотенату кальцію)50 мг1000 %
    Холін (у вигляді бітартрату холіну)25 мг5 %
    Інозитол50 мг**
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    30.06.2018
    text_comment
    надіюсь допоможе, пью тільки тиждень, таблетки приємні, немає запаху.
    фірма хороша, тому і взяла їх, напишу відгук коли випью всі вітаміни.
    Покупець
    27.03.2022
    text_comment
    Працюючий комплекс. Зміцнює нервову систему. Корисний у складі комплексної терапії при невралгіях. Також корисно використовувати у осіньо-зимовий період, як профілактичний засіб, та після респіраторних інфекцій для пришвидшення одужання. Рекомендую!
    Покупець
    25.01.2021
    text_comment
    для моєї нервової системи те що треба, комплекс вітамінів в, в одному флаконі
    Покупець
    24.08.2021
    text_comment
    Він маленький, тому ним добре ділитися вранці та ввечері! Оскільки я приймав вітамін B (не тільки цей продукт), я планую приймати його постійно, щоб допомогти мені відновитися після втоми. Якщо ви збираєтеся приймати його щодня, краще почати з невеликої кількості.
    Покупець
    20.01.2020
    text_comment
    Це чудовий бренд. Я використовую їх щодня, і можу сказати, коли пропускаю дозу. Ці чудові. Вони дають мені енергію, щоб пережити день, і я не відчуваю нервозності. Дотримуйтесь інструкцій. Кількість цієї марки чудова. Це один з основних брендів, які я купую.
    Покупець
    19.10.2019
    text_comment
    Іноді, коли я втомилася, я додаю в болгарський перець вітаміни групи В і їм. Однак мені важко додавати дорогий активний тип, а дешевий неактивний тип майже використовує нікотинову кислоту для B3 (Звичайно, дорогий активний тип іноді змішує невелику кількість.) Він зростає ㅠㅠ Це був найбільш підходящий вітамін B добавка для мене. Низька ціна, ніацин, який не викликає почервоніння, помірний вміст.
    Покупець
    19.02.2022
    text_comment
    Вам потрібно приймати це з вітаміном С для кращого засвоєння, і потрібно приймати одну капсулу двічі на день, бажано з їжею, з інтервалом приблизно 6-8 годин, оскільки вони водорозчинні, тому після того, як ви приймете одну капсулу, через кілька годин, коли ви підете до туалету, ви побачите, що ваша сеча буде жовтою, тому що це B-комплекс, що виходить із вашої системи! B-комплекс з віт. С чудово бореться зі стресом і нервовою системою. Однак, оскільки вони водорозчинні, найкраще приймати дві з 50 капсул, а не одну більшу, наприклад 100 капсул або таблетку, за умови, що ви приймаєте їх з інтервалом приблизно 6-8 годин і не приймаєте більше 100 мг B- Комплекс щодня, оскільки: а) вам не потрібно так багато; б) надлишок певних вітамінів групи В, таких як В-6, може бути шкідливим для вас у дозі понад 100 мг. Проте B-Complex, як відомо, підвищує ваш апетит, тому я б рекомендував приймати їх відразу після їжі, якщо ви не хочете набрати вагу, але для тих, хто хоче набрати вагу, обов’язково приймайте їх приблизно 30- за 45 хвилин до їжі, оскільки вони підвищують апетит. B-Complex також не має особливого запаху, тому я вважаю за краще приймати його у формі капсул, а не таблеток. Вони також краще засвоюються у формі капсул, ніж у таблетках. B-комплекс також приймається з віт. C сприяє засвоєнню інших поживних речовин, особливо амінокислот і білка, тому для бодібілдингу він є обов’язковим.
    Покупець
    15.08.2020
    text_comment
    Хороший B комплекс
    Покупець
    09.04.2020
    text_comment
    Завдяки такому розміру добавку легко приймати початківцям. Вона має трохи унікальний запах, коли ви відкриваєте кришку, але це не так сильно турбує вас, коли ви її п’єте. щасливий
    Покупець
    03.11.2020
    text_comment
    У цьому комплексі вітамінів добре збалансовано всі вітаміни групи В, але жодного з них не містить занадто багато або занадто мало. Через це це хороша щоденна формула. Він дійсно має типовий смак вітаміну B, але він швидко зникає після ковтання. Чи знаєте ви, що це також можна використовувати для ванн з чорним УФ-променем для ваших дітей? Це призведе до того, що вода стане неоново-жовтою – див. малюнок нижче. Якщо будь-яка інформація, яку я поділився, була корисною, будь ласка, натисніть «великий палець вгору»! Дякуємо Вам і міцного здоров'я!