• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Nature's Way, DIM-Plus, Estrogen Metabolism, 60 Vegetarian Capsules


    Виробник: Nature's Way
    Код товару: NWY-14810
    Наявність: Є в наявності
     ₴1508  ₴1234
    Купити

    Докладно про товар Nature's Way, DIM-Plus, Estrogen Metabolism, 60 Vegetarian Capsules :

  • Since 1969
  • Diindolylmethane
  • Enhanced Absorption
  • Dietary Supplement
  • White Vegetarian Capsule Color Protects BR-DIM® from Light
  • Gluten Free
  • DIM-plus™ Benefit

    DIM-plus contains diindolylmethane, a phytonutrient found in cruciferous vegetables including broccoli, Brussels sprouts, cabbage, cauliflower and kale.

    Diindolylmethane has unique benefits that support the activity of enzymes that improve estrogen metabolism.

    Research shows diindolylmethane increases the level of "favorable" estrogens (2-hydroxyestrogen) while reducing the level of "less favorable" estrogens (16-hydroxyestrogen).

    DIM-plus™ Difference

    Contains Indolplex® BR-DIM® Complex—an enhanced bioavailability delivery system for diindolylmethane.

    Enhanced Absorption

    The bioavailability of DIM-plus is superior to regular diindolylmethane and its unstable precursor, indole-3-carbinol (I3C). With DIM-plus you are assured a stabilized and consistent dose of diindolylmethane.

    Protectamins® Vegetables

    DIM-plus also contains spinach, cabbage and broccoli for additional phytonutrients.

    Рекомендації із застосування

    Women take 2 capsules daily with food. Men take 2 capsules twice daily with food. For Intensive Use (Women/Men): take up to double the recommended dose.

    Інші інгредієнти

    Cellulose, plant-derived capsule (hypromellose, titanium dioxide color), modified food starch, tocophersolan, phosphatidylcholine, silica.

    No sugar, salt, wheat, yeast, dairy products, artificial flavors or preservatives.

    Попередження

    Do not use if pregnant, nursing or attempting to become pregnant. A harmless but noticeable change in urine color may occur during usage. If taking any medications, consult a healthcare professional before use.

    Keep out of reach of children. Safety sealed with printed inner seal. Do not use if seal is broken or missing. Store in a cool, dry place. Keep bottle tightly closed.

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 Capsules
    Servings Per Container: 30
    Amount Per Serving% Daily Value
    Indolplex® Diindolylmethane
    (BR-DIM) Complex
    100 mg**
    Protectamins® Vegetable Blend
    (spinach, broccoli, cabbage)
    100 mg**
    **Daily Value (DV) not established.
    Покупець
    31.12.2018
    text_comment
    Я зазвичай борюся з хворобливими місячними. Я використовую тільки сильні знеболюючі. Мій тато запропонував мені спробувати цю форму. І через тиждень його використання мої місячні були в кілька разів менше, ніж зазвичай. Я навіть не використовував стільки сильного знеболюючого. Тож поговоріть зі своїм лікарем щодо цього, і я сподіваюся, що ви також знайдете це корисним
    Покупець
    22.11.2020
    text_comment
    У мене підборіддя постійно """"цвіте"""" прищами, такі глибокі чи вугри, чи фурункули. Коли гояться, залишаються темно-коричневі плями, нічим не виведені. Жах, коротше. Ще й борода почала рости. Нутриціолог порадила цей комплекс. Я почала приймати у дозі по 3 капсули на день. Перше, що помітила, тиск мій знизився і нормалізувався. Прямо дихати полегшало. До кінця першого тижня прийому рани на підборідді стали гоїтися. Через два тижні рани повністю загоїлися, місячні пройшли без болю та ПМС. Прийматиму три місяці. Потім зроблю перерву.
    Покупець
    18.04.2019
    text_comment
    Купую для підтримки балансу естрогенів. П'ю курсами, коли відчуваю потребу - зменшує біль у грудях. Беру регулярно продукт саме цієї марки - перевірений. В цілому, рекомендую звертатися до лікаря, щоб впевнитися, що вам потрібно приймати DIM.
    Покупець
    18.03.2022
    text_comment
    Прекрасний препарат!
    Покупець
    14.08.2018
    text_comment
    Я приймаю 1 таблетку щовечора. Здається, це дуже добре працює для мене. У мене більше немає болю в грудях і передменструальних спазмів, для мене це якісний продукт, він також трохи дорогий
    Покупець
    11.04.2018
    text_comment
    Не вперше замовляю препарати від цього іменитого виробника, і впевнено можу рекомендувати їх. Якісно виготовлено із натуральної сировини без ГМО. Величезна вигідна упаковка, вистачить на довгий період використання. Краще приймати за рекомендацією лікаря, оскільки ефективність може мати індивідуальний підхід.
    Покупець
    07.08.2022
    text_comment
    Отримала швидко своє замовлення. Все нове, упаковка цілісна. Склад хороший
    Покупець
    06.12.2019
    text_comment
    Здоровий метаболізм естрогену сприяє кращому функціонуванню, покращенню настрою, здоровому метаболізму жирів, здоровому серцю та кровообігу, а також кращій пам’яті. У довгостроковій перспективі підтримка здорового метаболізму естрогену знижує ризик раку молочної залози та раку матки. Хороша якість за ціною, розміром і середнім дозуванням. Без істотного смаку. .
    Покупець
    06.11.2018
    text_comment
    Я купив це, тому що у мене нерегулярні місячні. Минуло кілька днів з тих пір, як я почав його приймати, тому я не знаю, чи це ефективно, але я думаю, що капсули не надто великі і їх легко проковтнути.
    Покупець
    05.07.2018
    text_comment
    Навіть якщо ви любите свою капусту, брокколі та брюссельську капусту, іноді вам потрібно більше, ніж просто кілька порцій їх на день. Іноді потрібно певне адекватне дозування. Найкращий спосіб отримати це через добавки DIM. Я тільки на початку менопаузи, щоб збалансувати свої гормони. І чоловіки, і жінки можуть скористатися перевагами DIM, гормонального балансу та впливу на контроль ваги