• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Nature's Way, Chlorofresh, краплі з хлорофілом, зі смаком м’яти, 59 мл (2 рідк. унції)


    Виробник: Nature's Way
    Код товару: NWY-10008
    Наявність: Є в наявності
     ₴1473  ₴1205
    Купити

    Докладно про товар Nature's Way, Chlorofresh, краплі з хлорофілом, зі смаком м’яти, 59 мл (2 рідк. унції) :

  • Компанію засновано в 1969 році
  • Внутрішній дезодорант
  • 100 мг в 1 порції
  • Дієтична добавка
  • Хлорофілін із рослин преміальної якості
  • Без спирту
  • 25 крапель — 100 мг хлорофіліну
  • Не потребує охолодження та не містить консервантів
  • У 40 разів більше хлорофіліну, ніж у класичних добавках Chlorofresh
  • 83 порції у флаконі
  • Веганський продукт
  • Глобальне постачання якісної продукції
  • Упаковано та протестовано в США
  • Chlorofresh® — рідкий комплекс хлорофілу, отриманого з преміальних рослин, який використовується як внутрішній дезодорант. Хлорофіл — це пігмент, завдяки якому рослини й водорості мають зелений колір. Хлорофіл від Nature's Way® отримують із листя білої шовковиці.

    Рекомендації із застосування

    Для дорослих і дітей у віці 12 років і старше: додайте 25 крапель (0,71 мл) до 240 мл (8 унцій) води або соку. Слід випити відразу після приготування. Не слід перевищувати рекомендовану дозу. Можна застосовувати як рідину для полоскання рота й горла. Для дітей молодше 12 років: перед використанням проконсультуйтеся з медичним працівником.

    Інші інгредієнти

    Очищена вода, гліцерин, натуральний ароматизатор.

    Без глютену. Не містить цукру, кукурудзи, сої, пшениці, дріжджів, молочних продуктів, штучних барвників, ароматизаторів і консервантів.

    Попередження

    Зменште дозу, якщо виникають спазми в шлунку або діарея. Якщо симптоми зберігаються, припиніть використання й проконсультуйтеся з медичним працівником. Перед застосуванням під час вагітності, грудного вигодовування або прийому будь-яких препаратів слід проконсультуватися з медичним працівником.

    Зберігати в недоступному для дітей місці. З метою безпеки продукт герметично упакований за допомогою захисної плівки з принтом навколо кришечки флакона. Не використовуйте цей продукт, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігати в сухому прохолодному місці. Не потребує зберігання в холодильнику.

    Хлорофілін — це зелений пігмент, який може забруднити одяг. Будьте обережні під час використання.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 25 крапель (0,71 мл)
    Порцій в упаковці: 83
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Мідь (з комплексу хлорофіліну й міді)5 мг556 %
    Натрій10 мг< 1 %
    Хлорофілін (з комплексу хлорофіліну й міді)100 мг**
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    30.03.2022
    text_comment
    Брала звичайний не концентрований хлорофіл цього бренду, дійсно додає сил та енергії. Цей формат більш компактний і зручний, але не подобається смак м'яти, ну дуже мені не смачно
    Покупець
    29.11.2019
    text_comment
    Знайома із цим продуктом не перший рік, п'ю Chlorofresh як антиоксидант для всього організму. Він також корисний для покращення травлення. При регулярному використанні має позитивний вплив на здоров'я травної системи і прибирає неприємний запах.
    Цього разу придбала концентрат з піпеткою. ним набагато зручніше користуватися. Раніше постійно залишалися плями на меблях, рушниках, руках.
    Формула у вигляді концентрату з піпеткою вирішує це питання.
    Покупець
    23.03.2022
    text_comment
    Брала як варіант для заміни типу сиропу цього ж бренду. це концетрат. але щодо витрати його, то він використовується швидше як по інструкції. Сиропу потрібно менше
    Якщо по суті, то сиропу випити 1 столову ложку легше, ніж цілу скланку води з цим концентратом
    Покупець
    17.12.2020
    text_comment
    Трохи заважає м‘ятний присмак, він робить хлорофіл трохи кислим. Приймаю вже два тижні, поки змін в організмі не побачила
    Покупець
    17.07.2022
    text_comment
    Перед цим пили хлорофіл іншої гарної марки, порівнявши з цим можу сказать що тут більше м‘яти, прям так гарно освіжає, навіть занадто, але і не скажу що це Не значні зміни.,чи не смачно, просто не звично. Зручна упаковка, піпеткою дуже зручно користуватись. Має сечогінний ефект, трохи навіть схудла, користь однозначно має для здоров‘я. Буду приймать сама і іншим рекомендую
    Покупець
    17.07.2018
    text_comment
    Я себе люблю і люблю свій животик, а його здоров'я в першу чергу. 1.Це енергія на цілий день. 2. Це покращення раціону зелених овочів та зелені, які так потрібно вживати щодня 3. І найважливіше це відновлення балансу в кишечнику! якщо є якісь відхилення в роботі кишечника то рекомендую приймати. У якості сумніву немає! Я поєдную з пребіотиками і пробіотиками для відновлення стінок кишечника і користь бактерій. інгредієнти і якість просто вражають, має ніжний смак м'яти. Можна додавати в желе і випічку. Упаковка велика на 3 міс . Дякую за старалась для вас!
    Покупець
    14.02.2018
    text_comment
    якість чудова , це концентрований хлорофіл його потрібно додавати зовсім трішки щоб уже був помітно ефект для здоров’я , чудовий суперфуд . упаковка хороша гарно відміряти дозування . Взагалі хлорофіл приносить лише користь . На смак нейтральний приємно пити.
    Покупець
    13.07.2022
    text_comment
    Хлорофілл - це просто знахідка Адже він має таааак багато корисних властивостей, що Ви будете приємно здивовані. Але спочатку все по порядку ?‍♀️ Хлорофілл - це унікальний компонент, який міститься тільки в рослинах зеленого кольору ? Його функціональні властивості можна порівняти з властивостями крові в людському організмі, саме тому Хлорофілл називають ще «кров’ю рослин»☝️?‍♀️ Хлорофілл відіграє роль природнього дезодоранту нашого тіла ⬇️ ✅ Усуває неприємний запах з рота, запах поту, запах ніг ✅ Зменшує потовиділення ☝️ ✅ Покращує стан шкіри, очищує обличчя від прищів та вугрів ❗️ ✅ Призупиняє процеси старінн? ✅ Регулює менструальний цикл . ✅ Чинить антиоксидантну дію . ✅ Детокс організму . ✅ Зміцнює імунну систему . ✅ Покращує обмін речовин ✅ Збільшує кількість еритроцитів, підвищує гемоглобін кров? . ✅ Покращує кровообіг . ✅ Чинить антибактеріальну дію, знімає запалення в організмі ✅ Покращує функціонування нирок
    Покупець
    08.06.2020
    text_comment
    Хороший якісний хлорофіл. Приймати зручніше, ніж рідку форму, але найбільше люблю капсули.
    Покупець
    05.07.2022
    text_comment
    П'ємо всією сім'єю. Про якість та результат казати рано, приймаємо недавно. Моя знайома вживають теж такий суперфуд всією сім'єю, але іншої фірми, дуже задоволені (приймають давно і мають дієві покращення).
    Мінуси які встигла побачити це - не зручна упаковка (піпетка) з неї просочується хлорофіл і все стає зеленим (можливо мені така дісталася).
    Надіюсь що відгуки які я бачила дійсно порадують і здоров'я нашої сім'ї.