• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NaturesPlus, Source of Life, Animal Parade, Children's Chewable Multi-Vitamin & Mineral Supplement, Cherry, 90 Animal-Shaped Tablets


    Виробник: Nature's Plus
    Код товару: NAP-29970
    Наявність: Є в наявності
     ₴1121  ₴917
    Купити

    Докладно про товар NaturesPlus, Source of Life, Animal Parade, Children's Chewable Multi-Vitamin & Mineral Supplement, Cherry, 90 Animal-Shaped Tablets :

  • With Whole Food Concentrates
  • Flavored with Other Natural Flavors
  • Vegan
  • Gluten Free
  • It’s nutrition in disguise…with fun animal shapes and delicious flavors, kids won’t know Animal Parade is good for them. Animal Parade—the best vitamins for kids anywhere!

    Рекомендації із застосування

    As a dietary supplement for children, two chewable tablets once daily.

    Інші інгредієнти

    Natural sweeteners (non-GMO cane sugar, fructose), microcrystalline cellulose, citric acid, vegetable cellulose, magnesium stearate, natural flavors, calcium carbonate, guar gum, ferrous fumarate, magnesium oxide, beef juice, spirulina (naturally rich in essential nutrients), zinc oxide, rose hips (rosa canina fruit), potassium citrate, whole brown rice, papaya fruit, potassium iodine, west indian cherry (malpighia glabra fruit), carrot, choline bitartrate, potassium aminoate, broccoli, spinach and mango fruit.

    Mineral aminoates are whole brown rice chelates.

    Попередження

    Keep tightly closed in a cool, dry place.

    Accidental overdose of iron-containing products is a leading cause of fatal poisoning in children under 6. Keep this product out of reach of children. In case of accidental overdose, call a physician or poison control center immediately.

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 Chewable Animal-Shaped Tablets
    Servings Per Container: 45
    Amount Per Serving% Daily Value Children 1-3 Years%Daily Value Children ≥ 4 Years
    Calories10
    Total Carbohydrate2 g1%**
    Покупець
    25.10.2018
    text_comment
    Мені сподобався склад та ціна, а дитині подобається смак. Приймаємо у період застуд.
    Покупець
    24.07.2020
    text_comment
    Дуже смачні , навіть мені перепадає по 1 -2 вдень, я не відмовляю)
    дуже хороший склад поєдную з самбуколом з 2 років перенесли Ковід19 майже не замітила, був лише невеликий кашель без температури та ускладнення) . ми дізнались лише по аналізах що у неї був Ковід 19 , тому що були дуже великі антитіла що свідчить про те що імунітет хороший виробився)))
    я дуже рада, давайте своїм діткам теж , щоб вони були здорові і менше хворіли))) Дякую
    Покупець
    21.10.2019
    text_comment
    Ця добавка на смак не дуже сподобалась, мультіфрукт краще. Вживала за інструкцією: на мій вік порція 2 вітаміни на добу Після використання спостерігала значне покращення самопочуття. Найбільша їх перевага- якість і натуральний інгредієнт. Їх упаковка звичайна, розмір банки відповідає кількості добавки.
    Покупець
    20.04.2022
    text_comment
    Беру періодично, дитині 5-ти років. Гарний склад і дозування. Є все необхідне для росту і здоров'я дитячого організму. Смачні, але дитині більше подобаються вітаміни у формі желейок.
    Покупець
    19.10.2021
    text_comment
    Раз або двічі в рік діти пропивають курсом вітаміни, колострум і пробіотики, хворіють меньше
    Покупець
    19.05.2022
    text_comment
    Подобаються ці вітаміни! Мій син їсть іх із задоволенням, вони смачні.
    Вік мого сина 10 років. Вживаємо вітаміни тільки у осінньо-зимовий період.
    Купую їх не вперше, попередні рази були інші смаки. Цього разу син обрав саме смак вишні, вони йому найбільш до смаку(
    Покупець
    19.02.2021
    text_comment
    Дитячі вітаміни цієї торгової марки серії Gold постійно купую на зиму- весну для своїх діточок. Беру різні смаки, всі вони приємні. Найбільш солодкі - кавун і виноград. Цього разу діти замовили вишню. Смак, форми звіряток, якість, термін придатності, доставка - все чудово, як завжди. Оздоровлюємось із задоволенням. Однозначно рекомендую ці вітаміни.
    Покупець
    16.09.2022
    text_comment
    Одні з найкращих мультивітамінних комплексів! Діти мають високу потребу в поживних речовинах і мінералах для їх здорового росту та розвитку. Особливо важливо прийм.ати вітаміни для діток, які вживають недостаньо фруктів та овочів. Кожна порція цих забавних жувальних таблеток у формі тварин з неповторними натуральними смаками вишні, апельсина та винограду тепер містить 500 МО вітаміну D3, підвищену дозу мікроелементів, ферментів, пробіотиків і безліч натуральних цільних продуктів. Дані вітаміни не містять цукру! Без глютену, без штучних барвників і консервантів. Містять лише натуральні барвники (виноград, буряк та ін). Рекомендую, адже неодноразово моя дитина пропивала самі такі вітамінки!
    Покупець
    16.09.2022
    text_comment
    Одні з найкращих мультивітамінних комплексів! Діти мають високу потребу в поживних речовинах і мінералах для їх здорового росту та розвитку. Особливо важливо прийм.ати вітаміни для діток, які вживають недостаньо фруктів та овочів.
    Кожна порція цих забавних жувальних таблеток у формі тварин з неповторними натуральними смаками вишні, апельсина та винограду тепер містить 500 МО вітаміну D3, підвищену дозу мікроелементів, ферментів, пробіотиків і безліч натуральних цільних продуктів.
    Дані вітаміни не містять цукру! Без глютену, без штучних барвників і консервантів. Містять лише натуральні барвники (виноград, буряк та ін).
    Рекомендую, адже неодноразово моя дитина пропивала самі такі вітамінки!
    Покупець
    11.09.2019
    text_comment
    Чудова добавка для покращення та підтримки дитячого імунітету. Однозначна перевага це розмір і форма вітамін, так як ми замінили ними цукерки. Смак можна обрати в залежності від вподобань дитини, спочатку замовити асорті , а тоді вже обрати саме той,який до вподоби малюку.
    Рекомендують вживати по 2шт вдень, але я зазвичай для профілактики давала 1шт і якщо дитини хворіла,або в в садочку активний період хвороб,то тоді 2