• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NaturesPlus, лецитин з яєчних жовтків, 600 мг, 180 вегетаріанських капсул


    Виробник: Nature's Plus
    Код товару: NAP-04173
    Наявність: Є в наявності
     ₴1397  ₴1143
    Купити

    Докладно про товар NaturesPlus, лецитин з яєчних жовтків, 600 мг, 180 вегетаріанських капсул :

  • Підтримка ваги
  • Дієтична добавка
  • Без сої
  • Без глютену
  • Лецитин яєчного жовтка від NaturesPlus забезпечує 600 мг високоякісної живильної підтримки для природного імунного захисту організму.

    Рекомендації із застосування

    Як харчову добавку для лецитину, приймати по одній капсулі два рази на день або за вказівкою лікаря Можна розкрити капсули та посипати їх вмістом їжу.

    Після відкриття упаковки продукт потрібно зберігати в холодильнику.

    Інші інгредієнти

    Рослинна целюлоза, дикальцій фосфат, діоксид кремнію, стеарат магнію та очищена вода.

    Не містить соєвих продуктів.

    Без штучних барвників та консервантів. Не містить поширених алергенів: дріжджів, пшениці, кукурудзи, сої та молока.

    Попередження

    Тримати щільно закритим.

    Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 2 капсули
    Кількість в 1 порції % від добової норми
    Холестерин 16 мг 5 %**
    Лецитин з чистих яєчних жовтків 600 мг
    Забезпечує нейтральними та іншими корисними ліпідами‡ 350 мг
    Фосфоліпіди лецитину
    в тому числі фосфатидилхолін та альфа-лецитин природного походження
    70 мг
    Фосфатидилетаноламін 6,7 мг
    ** Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
    † Добову норму не визначено.
    ‡ Значення є приблизними.
    Покупець
    26.06.2022
    text_comment
    Підтримка ваги. Лецитин яєчного жовтка від забезпечує 600 мг високоякісної живильної підтримки для природного імунного захисту організму. Даю дитині за рекомендацією лікаря
    Якщо цей відгук був корисний поставте будь ласка ВАм не важко, а мені приємно:)
    Покупець
    26.02.2021
    text_comment
    Супер
    Покупець
    25.09.2019
    text_comment
    Капсули в середині яких порошок зі смаком жовтка . Думаю краще просто вживати по 1-2 свіжих жовтків в день ніж витрачати гроші на цей продукт .
    Покупець
    20.05.2019
    text_comment
    Купила яєчний лецитин за рекомендацією одного блогера. Лецитин зміцнює нервову систему, незамінний для печінки та мозку, нормалізує рівень хорошого холестерину, необхідний підтримки здоров'я людей зрілого віку. В упаковці 180 капсул. Приймали на двох по 2 капсули на день. Продукт якісний, сподіваюся, приніс користь організму, купівлю точно повторю.
    Покупець
    17.04.2021
    text_comment
    Сподобалось!
    Покупець
    16.06.2019
    text_comment
    Купив за бажанням рідних. Ще не пройшов місяць, тому великих змін немає, але я хотів би це повторити, якщо я можу відчути ефект, продовжуючи його використовувати. Капсули великі, але деякі капсули з інших добавок більші, тому вони не відчуваються такими великими.
    Покупець
    12.03.2022
    text_comment
    Препарат брала для дитини п'яти років. Такі препарати кращий лецитин для дитячого організму. Вскриваю капсулу, дитина п'є порошок із ложки запиваючи чаєм. Приймаємо за призначенням лікаря невропатолога, препарату вистачить на повний тримісячний курс (даю дитині по дві капсули, після їжі). Алергії та негативних явищ препарат не викликає. Після 2 тижнів прийому або препарат подіяв, або вік підійшов: дитина стала спокійнішою та більш розсудливою. Будемо продовжувати приймати до 3 місяців, потім зробимо перерву. Сподіваюсь, що була корисною
    Покупець
    09.04.2019
    text_comment
    Щойно я відкрила його, я була здивована ватою, а як тільки я спробувала її з’їсти, я була здивована запахом справжнього яєчного жовтка. Мені подобається, тому що виглядає свіжо. Лол лол Що, якщо ефект хороший. Я думаю, що розмір таблетки якраз підходить. Серед інших інгредієнтів у списку інгредієнтів є діоксид кремнію, але я думаю, ви можете бути впевнені. Насправді я не знаю, що таке діоксид кремнію, але існує негативне уявлення про дихальну систему, тому я його шукав. Вважається, що це основний мінерал, який допомагає у формуванні колагену, кровоносних судин і кісток, таких як суглоби та шкіра, і запобігає старінню. Також кажуть, що він допомагає виводити алюміній з органів через сечу. Коли кристалічний кремнезем, включаючи кварц, вдихається, це має серйозний несприятливий вплив на легені та нирки, а сам кремнезем слід приймати протягом тривалого часу, щоб викликати шлунково-кишкові розлади, і звичайним людям не потрібно турбуватися про невелику кількість споживання, якщо вони не є дефіцит тіаміну. Звичайно, ви все це врахували. хе-хе
    Покупець
    08.03.2021
    text_comment
    Даний лецитин приймаю на постійній основі, тому у мене дискінезія жовчовивідних шляхів. Завдяки лецитину відновлюються мембрани клітин організму, покращується робота печінки та мозку. Лецитин посилює та прискорює всі життєво важливі процеси в організмі, посилює імунітет, виводить з організму шлаки та токсини. Фосфоліпіди беруть участь у регулюванні ваги, розчиняють і виводять «поганий» холестерин, сприяють очищенню та відновленню печінки. Рекомендую.
    Покупець
    05.03.2018
    text_comment
    Якість товару гарна. Інгредієнт це жовтки яєчні. Розмір капсули нормальний, ковтати легко. Дітям висипаю на ложку. Доза для дітей і дорослих різна. Перевага,що натуральний продукт для мозку та нервової системи. Смак як жовток.