• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NaturesPlus, Immune Vitamin C, Citrus, 500 mg, 100 Chewables


    Виробник: Nature's Plus
    Код товару: NAP-41006
    Наявність: Є в наявності
     ₴1173  ₴960
    Купити

    Докладно про товар NaturesPlus, Immune Vitamin C, Citrus, 500 mg, 100 Chewables :

  • Supports Healthy Immune System
  • With Other Natural Flavors
  • Dietary Supplement
  • Vegan
  • Gluten Free
  • Non-GMO
  • Vitamin C is an antioxidant required for over three hundred metabolic functions in the body. It is an essential vitamin, vitally important to support the immune system's ability to protect our bodies.

    NaturesPlus® Immune Vitamin C Chewable 500 mg is a delicious, citrus-flavored chewable supported by synergistic bioflavonoids to improve activity, and further enhanced with acerola cherry. Enjoy the delicious and convenient power of all-natural immune system support, with the unique high-potency activity of NaturesPlus Immune Vitamin C 500 mg.

    Can be taken with other NaturesPlus Immune Formulas.

    Рекомендації із застосування

    As a dietary supplement, take one chewable daily.

    Інші інгредієнти

    Natural sweeteners (non-GMO cane sugar, fructose), natural flavors, stearic acid, natural colors (curcumin, beet), guar gum and magnesium stearate.

    Free from artificial colors, artificial preservatives and all of the major allergens identified in the U.S. Food Allergen Labeling and Consume Protection Act.

    Попередження

    Keep tightly closed in a cool, dry place.

    Keep out of reach of children.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Chewable Tablet
    Amount Per Serving%Daily Value
    Calories10
    Total Carbohydrates 3 g1%**
    Total Sugars2 g
    Includes 2 g Added Sugars 4%**
    Vitamin C (as ascorbic acid, potentiated by acerola fruit)500 mg 556%
    Bioflavonoid Complex (Lemon Bioflavonoids [Citrus limon peel], Rutin [Sophora japonica flower bud], Hesperidin [Citrus sinensis fruit])50 mg
    **Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
    † Daily Value not established.
    Покупець
    29.05.2021
    text_comment
    Гарна якість, зручний розмір і упаковка.
    Вітамін с головний при захисті імунітет, дієвий антиоксидант.
    Нейтральні на смак.
    Покупець
    29.01.2021
    text_comment
    Для мами завжди купую жувальні форми вітамінів, бо їй важко проковтнути, а подрібнити apex, купленими теж тут, не завжди зручно. А так поснідала, вітамін С взяла і дорогою на роботу можна розжовувати. Впевнена, вони й на ротову порожнину сприятливо діють. У цьому комплексі ще є рутин і геспередин, це найкращий комплекс для мами на сьогодні.
    Покупець
    27.09.2020
    text_comment
    Хороша добавка для імунітету. Рекомендую
    Покупець
    25.08.2020
    text_comment
    хороша якість. розмір хороший у порівнянні з ціною. це 500 мг, що мені потрібно щодня. смак хороший, але мені більше подобається той від Bluebonnet.
    Покупець
    25.06.2022
    text_comment
    Підтримує здорову імунну систему за допомогою інших натуральних ароматизаторів Дієтична добавка для веганів Без глютену, без ГМО Вітамін С є антиоксидантом, необхідним для більш ніж трьохсот метаболічних функцій в організмі. Це важливий вітамін, життєво важливий для підтримки здатності імунної системи захищати наше тіло. NaturesPlus Immune Vitamin C Chewable 500 мг – це смачна жувальна таблетка зі смаком цитрусових, яка підтримується синергічними біофлавоноїдами для покращення активності та додатково посилена вишнею ацеролою. Насолоджуйтеся смачною та зручною силою повністю природної підтримки імунної системи з унікальною високою активністю NaturesPlus Immune Vitamin C 500 мг. Можна приймати з іншими імунними формулами NaturePlus. طريقة الاستخدام Як дієтичну добавку приймайте одну жувальну їжу щодня.
    Покупець
    25.06.2022
    text_comment
    Підтримує здоров'я імунної системи Містить інші натуральні ароматизатори Веганський продукт Не містить глютена Без ГМО Вітамін С - це антиоксидант, необхідний для більш ніж трьохсот метаболічних функцій організму. Це незамінний вітамін, життєво важливий підтримки здатності імунної системи захищати наш організм.
    Покупець
    22.07.2021
    text_comment
    Вітамін С для такої пори року, коли щодня стикаєшся з купою вірусів - саме те, що необхідно. Можна навіть при контакті з хворим не захворіти, або значно легше перенести. Завжди маю запас дома вітаміну С.
    Покупець
    16.08.2020
    text_comment
    Дуже подобається , форма вітаміну звична та знайома з дитинства, дуже приємний смак.Не впливає на кислотність , тому безпечний для шлунку.Гарна якість по приємній ціні.Важливий вітамін для підтримання здоров‘я багатьох органів та систем організму та підтримки загального імунітету!Дуже задоволена придбанням!
    Покупець
    13.11.2019
    text_comment
    Ці жувальні вітаміни С досить смачні і не дуже терпкі. Єдине застереження і причина, чому я ставлю їм 4 зірки, це те, що ви повинні мити руки після роботи з ними, тому що вони досить пудроподібні і забарвлять ваші пальці в помаранчевий колір через доданий куркумін.
    Покупець
    08.11.2022
    text_comment
    Непоганий вітамін С, але дуже фарбує ротову порожнину, після прийому жовтий язик та зуби.