• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Nature's Path, Organic Ketola Crunch, Pumpkin Seed & Vanilla Granola, 8 oz (227 g)


    Виробник: Nature's Path
    Код товару: NPA-21157
    Наявність: Є в наявності
     ₴1079  ₴883
    Купити

    Докладно про товар Nature's Path, Organic Ketola Crunch, Pumpkin Seed & Vanilla Granola, 8 oz (227 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1/3 cup (30 g)
    Servings Per Container: About 7
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 160
    Total Fat15 g19%
    Saturated Fat5 g25%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium90 mg4%
    Total Carbohydrate8 g3%
    Dietary Fiber3 g11%
    Total Sugars1 g
    Includes 0 g Added Sugars 0%
    Sugar Alcohols4 g
    Protein5 g
    Vitamin D0 mcg0%
    Calcium30 mg2%
    Iron1.5 mg8%
    Potassium180 mg4%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    26.03.2018
    text_comment
    Якість інгредієнтів чудова, смак чудовий, я люблю насіння чіа та гарбузове насіння. Так смачно. Я, чесно кажучи, навіть не дійшов до того, щоб використовувати його як пластівці, я використовував його як закуску і виявив, що це ситно. Інгредієнти наповнені поживними речовинами, тому це справді гранола найвищої якості.
    Покупець
    23.05.2020
    text_comment
    Хоча додано 0 цукру, але на смак був солодкий завдяки фруктам-монах. Можна побачити шматочки кокосової стружки та насіння. Обов'язково викуплю під час розпродажу, бо недешево
    Покупець
    14.05.2019
    text_comment
    Куплений у липні, термін придатності у вересні, краще, якщо термін придатності буде довший. На смак непоганий, але маленька упаковка. Скоріше насіння, ніж гранола.
    Покупець
    11.12.2021
    text_comment
    Ви можете насолоджуватися різними текстурами, такими як гарбуз, насіння соняшнику та нарізаний кокос. Він також містить екстракт Луо Хань Го, тому має помірну солодкість. Мені хотілося насолоджуватися текстурою, тому я з’їв її як було, але я думаю, що її легко з’їсти, навіть якщо я поклав її в йогурт. Я купував його двічі, але я відчуваю, що вартість невисока, тому я хотів би придбати його знову під час продажу.
    Покупець
    11.06.2021
    text_comment
    Гарбузового насіння дуже багато, інгредієнти прості, без сторонніх добавок, якість дуже хороша, супер рекомендую! Немає стороннього смаку, смак трохи хрусткий і м'який, і він не буде солодким. Дуже підходить для сніданку йогурту або молока з невеликою кількістю їжі. Вміст клітковини дуже високий. Перевага полягає в тому, що ви хочеться піти в туалет, щоб зібрати речі відразу після їжі. Це пакет на блискавці, тому його дуже зручно закривати, якщо ви не можете доїсти!
    Покупець
    10.11.2020
    text_comment
    У ньому багато горіхів, в тому числі гарбузового насіння. Замість хрусткою мюсли вона перетворюється на гранолу, яка відчуває вологий жир горіхів. Солодкість не дуже сильна, але, безперечно, солодка. Я попросив вас полити його молоком, але, можливо, краще використовувати його як начинку.
    Покупець
    09.08.2020
    text_comment
    Хороший вибір кето-закуски та сніданку. Досить велика сумка. Інгредієнти прості та хороші. Не додається штучний матеріал. Супер дружній і здоровий вибір. Якість хороша. Цей мені подобається більше, ніж чорничний, оскільки цей з гарбузовим насінням і менш солодкий. Я обов'язково спробую іншу послугу.
    Покупець
    06.07.2020
    text_comment
    Дуже тонкі, чудові смаки та різноманітні текстури. Універсальний продукт для сніданку чи десертів і якісного розміру для кількості інгредієнтів. Я також використовував у випічці для печива, яке було чудовим рецептом. Буду купувати знову! Дякую за смаки!
    Покупець
    06.05.2019
    text_comment
    Купувала для кетогенної дієти. Гарбузове насіння має дуже гарну консистенцію, і його дуже смачно їсти. Просто замініть вечерю цим на кілька днів, і ви трохи схуднете. Він багатий харчовими волокнами, і якщо ви будете продовжувати протягом кількох днів, ваші випорожнення помітно зміняться. Я був би вдячний, якби це було трохи дешевше.
    Покупець
    05.10.2021
    text_comment
    Відмінний склад без цукру на еритріті! Купувала вже тут такі граноли і спочатку мені вони сподобалися. Але після 2 пачки еририт сильно набрид. Все-таки, є сенс уникати БУДЬ-які підсолоджувачі і просто поїсти горіхи і насіння без нічого. А цю гранолу брати тільки в крайньому випадку, коли дуже хочеться солодкого!