• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Nature's Path, Golden Turmeric Superfood Granola, 9.5 oz (270 g)


    Виробник: Nature's Path
    Код товару: NPA-20225
    Наявність: Є в наявності
     ₴1051  ₴860
    Купити

    Докладно про товар Nature's Path, Golden Turmeric Superfood Granola, 9.5 oz (270 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1/4 cup (30 g)
    Servings Per Container: About 9
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 150
    Total Fat7 g9%
    Saturated Fat2.5 g13%
    Trans Fat0 g
    Polyunsaturated Fat1.5 g
    Monounsaturated Fat3 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium85 mg4%
    Total Carbohydrate18 g7%
    Dietary Fiber4 g14%
    Total Sugars5 g
    Includes 4 g Added Sugars 8%
    Protein3 g
    Vitamin D 0 mcg0%
    Calcium34 mg2%
    Iron1 mg6%
    Potassium152 mg4%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    31.10.2022
    text_comment
    Нещодавно я дізнався про мюслі Nature's Path. Першим, що я спробував, була гранола з суперпродуктом для смузі-боул, я був повністю вражений тим, наскільки чисті інгредієнти та наскільки вони пасують до моєї дієти, а також такі смачні! Це трохи дорожче для розміру, який ви отримуєте, який не є великим пакетом. Але я обов'язково викуплю. Я додаю це в тепле мигдальне молоко, як начинку для грецького йогурту або просто як окрему закуску! Рекомендую!
    Покупець
    30.06.2021
    text_comment
    Смак куркуми не дуже сильний, тому їсти її неприємно. Кількість невелика, але інгредієнти хороші, тому добре підійде на сніданок.
    Покупець
    24.10.2019
    text_comment
    Ця гранола неймовірна! Смак хороший, такий легкий і хрусткий. Куркума, безперечно, є, але не переважна. Я так рада, що спробувала це!
    Покупець
    20.11.2021
    text_comment
    Використовуються не тільки зерна вівса, а й вівсяне борошно, тому воно має хрустку консистенцію. Я їв кілька видів граноли цього виробника. можливо мій улюблений Здається, що куркума*, кориця*, імбир-і чорний перець-використовуються добре збалансовано. Ви можете відчути пряність, але вона не сильна чи збудлива. М'який гострий.
    Покупець
    19.05.2021
    text_comment
    смачно вранці з козячим йогуртом і мюслі, смачно і хрустко
    Покупець
    11.12.2020
    text_comment
    У будь-якому випадку, це занадто смачно, щоб з’їсти занадто багато уваги. Хрусткі та хрусткі, смак інгредієнтів живий. Він не надто солодкий, а пряний акцент також дуже смачний. До складу входять суперпродукти, і це дуже смачно, але це надто чудово, щоб бути корисним для здоров’я та краси
    Покупець
    09.05.2020
    text_comment
    Це було з куркумою, то яке воно на смак? Я думав, це було смачно! На смак нагадує корицю. Можна залити молоком, а можна використовувати як є.
    Покупець
    09.04.2020
    text_comment
    Це дуже смачно! Солодкість скромна, тому вона ідеальна для мене, хто не любить занадто солодку гранолу! Чи має він сильний пряний смак? Я вагався, чи купувати його, але він має потрібну кількість прянощів і солодкості, і я люблю чай, тому це був мій улюблений смак! Я подумав, що було б краще, якби ціна була трохи нижчою, тому я поставив йому 4 зірки m(_ _)m
    Покупець
    07.05.2022
    text_comment
    Полуниця з цієї ж серії настільки смачна, що я повторюю їх багато разів, тому я також спробувала куркуму. Правда, вона має легку солодкість, тому це не дивно. Я просто люблю солодке, тому якщо купувати це, я рекомендую полуничний.
    Покупець
    05.12.2021
    text_comment
    Продукт дуже сподобався за якістю,складом і смаком.Упаковка підходить за розміром.Корисність відмінна.Молоко можна додавати,а можна безпосередньо без добавок.Рекомендую.Якщо ви візьмете чверть склянки, ви отримаєте 9 порцій. Це корисно як швидкий здоровий сніданок. Формула, багата куркумою та імбиром. Любіть його