• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Nature's Life, L-лізин у формі порошку, нейтральний смак, 200 г


    Виробник: Nature's Life
    Код товару: NLI-51230
    Наявність: Є в наявності
     ₴927  ₴759
    Купити

    Докладно про товар Nature's Life, L-лізин у формі порошку, нейтральний смак, 200 г :

  • Sun Food Energy®
  • L-лізин гідрохлорид
  • Дієтична добавка
  • 1/4 ч. л. Щоденно
  • Quality You Can Trust™
  • Вегетаріанський продукт
  • Інформація про продукт. Незамінна амінокислота лізин виконує безліч функцій, включаючи підтримку ефективного використання білкових продуктів з низьким вмістом лізину. До того ж, лізин здатний забезпечувати живильну підтримку для нормальної роботи імунної системи.

    Рекомендації із застосування

    Застосовувати тільки згідно з інструкцією. Приймати по 1/4 ч. л. без гірки на день.

    Інші інгредієнти

    Немає.

    Не містить сахар, крохмаль, сіль, пшеницю, глютен, молоко, кукурудзу, соя, дріжджів, консерванти.

    Попередження

    Не використовуйте продукт, якщо захисна мембрана пошкоджена або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед використанням цього продукту слід проконсультуватися з лікарем.

    Силікагель доданий для свіжості. Видаліть його перед використанням. Зберігати в сухому прохолодному місці.

    Розфасовано за вагою, а не за об’ємом. Може відбутися деяка усадка вмісту.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1/4 ч. л.
    Порцій в упаковці: 460
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    L-лізину гідрохлорид (із патоки цукрового буряку)435 мг*
    * Добову норму не визначено.
    Покупець
    31.05.2022
    text_comment
    Амінокислота яка допомагає підтримувати імунітет. Банка з порошком. Смаку не має. Розмір банки великий. Інгредієнт лізин. Якість хороша.
    Покупець
    30.05.2021
    text_comment
    гарна якість! Це велика банка з великою кількістю ваги та дрібним порошком. У смаку немає особливого запаху, і він має дуже м'яку гіркуватий смак, що є прийнятним. Я дам своїй дитині чверть чайної ложки води, коли вона закінчить школу, щоб доповнити білок, який вона не отримує протягом дня, сподіваючись, що це буде добре для її зросту.
    Покупець
    28.11.2021
    text_comment
    Продукт хорошої якості. Я додаю цю добавку в смузі, і це абсолютно не впливає на смак напою. Ви не використовуєте багато цього продукту, тому мені його вистачило надовго. Користь для шкіри. Я б купив його знову.
    Покупець
    25.03.2019
    text_comment
    Лізин – аліфатична кислота, яка відіграє важливу роль у виробленні різних ферментів та гормонів, а також при формуванні кісток та м'язів. Лізин відноситься до незамінних амінокислот, тобто він не виробляється організмом, а надходить ззовні разом із їжею.
    Покупець
    24.03.2019
    text_comment
    Лізин моя постійна покупка у боротьбі з герпесом і при прийомі колагену. Додаю до колагену, т.к. лізин може просідати. Порошок у чистому вигляді. Це плюс, жодних зайвих капсул. Цей варіант один із найекономічніших на сайті. Для мене мінус - немає мірної ложечки.
    Покупець
    24.03.2019
    text_comment
    Лізин одна з незамінних амінокислот, має поступати з їжі. Має противірусні властивості бере участь в формуванні гемоглобіну.
    Покупець
    21.03.2019
    text_comment
    Л-лізин, це амінокислота, яка має противірусні і протизапальні властивості. Купила для підтримку імунітету в боротьбі з рецидивуючою герпесною інфекцією. Також знаю, що ця амінокислота, разом з проліном допомагає при випадінні волосся. Буду і за цим спостерігати. П'ю приблизно місяць. Відгук обов'язково доповню!
    Покупець
    21.03.2019
    text_comment
    Я великий шанувальник L-лізину, але я вже приймаю купу добавок, і ця рідко потрапляла в щоденний асортимент, коли я приймала її у формі таблеток. Як наслідок, я використовував його лише в екстрених випадках, коли помітив виразку в роті. Така форма порошку набагато зручніша для щоденного використання. Він справді несмачний, а невелика порція взагалі не впливає на текстуру рідини. Він дуже тонкий і навіть легко змішується з холодною водою.
    Покупець
    20.05.2018
    text_comment
    Начиталася що лізин допомагає при герпесі, при віруси всяких, і вирішила що мені теж треба. В один не прекрасний день знову виліз бридкий стоматит! Дуже часто мене він дістає. І світла думка раптом прийшла, а може герпес в ньому винен? Випила кінську дозу цього порошку, приблизно 2 чайних ложки без верху. Ииии ! На наступний день помітне поліпшення, ще через день пройшло ! Юхууу ! Потім герпес виліз у мами, віддала баночку їй. Коли наступного разу виліз стоматит він, зараза, проходив як звичайно, тижні 2. Так що судячи з усього стоматит теж вірусної природи, чутливий до лізину. Упаковка велика, в рази економічніше ніж в капсулах, але смак БЯЯЯЯ! Думаю може порожні капсули для нього замовити?
    Покупець
    15.10.2021
    text_comment
    Раніше ціна була нижча і ця банка була дуже вигідна. Смак жахливий, пити не дуже приємно, дітям засипала в порожні капсули.