• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Nature's Greatest Foods, Organic Hazelnut Spread, 13 oz (369 g)


    Виробник: Nature's Greatest Foods
    Код товару: NGF-36026
    Наявність: Є в наявності
     ₴924  ₴756
    Купити

    Докладно про товар Nature's Greatest Foods, Organic Hazelnut Spread, 13 oz (369 g) :

  • USDA Organic
  • Kosher Dairy
  • Certified Organic by: International Certification Services, Inc
  • Whole and raw hazelnuts complying with the standards or organic farming. Nothing better than the combination of chocolate and hazelnuts.

    Рекомендації із застосування

    For best results, do not refrigerate or microwave.

    Інші інгредієнти

    Sugar*, vegetable oils* (sunflower and palm), skim milk powder*, hazelnuts*, cocoa powder*, emulsifier: sunflower lecithin*, natural flavors*.

    *Organic ingredients

    Contains hazelnut and milk. May contain traces of soy and tree nuts.

    Nutrition Facts
    Serving Size: 2 Tbsp (37 g)
    Servings Per Container: 10
    Amount Per Serving%Daily Value
    Calories 200
    Total Fat11 g14%
    Sat. Fat3.5 g17%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium25 mg1%
    Total Carb.22 g8%
    Dietary Fiber1 g4%
    Total Sugars21 g
    Incl. 18 g Added Sugars 37%
    Protein3 g
    Vit. D
    0%
    Calcium
    4%
    Iron
    8%
    Potas.
    2%
    Покупець
    31.05.2022
    text_comment
    повна упаковка приємний шоколадний смак щодня використовувати на сніданок розмір милий вона містить віраміни та мінерали і може бути додана до випічки зі смаком лісового горіха так само як Nutella вершник дуже приємна та хороша повна упаковка я буду рекомендувати це своїй родині та друзям буду купувати це знову
    Покупець
    29.07.2022
    text_comment
    Паста дуже сподобалася! Смак приємний, дуже шоколадний, ніяких зайвих присмаків чи запаху. Паста запечатана щільно, всередині була захисна плівка, можна не боятися, що паста протікає під час пересилання. Інгредієнти досить непогані, додаю її до ранкової кави або какао. Але найкраще вона підходить у млинцям або сирникам, також вона чудово підійде як ласощі для дитини! Це справді дуже смачно! І, ще, поекспериментувала, намазавши на брауні з кето суміші (є кілька улюблених). Вийшло дуже вдало! Обов'язково повторю це замовлення! Рекомендую до покупки і дякую за пальчик вгору!
    Покупець
    25.02.2018
    text_comment
    Якість хороша, інгредієнти хороші, смак чудовий, використовується в бутербродах або в десертах. Розмір упаковки хороший
    Покупець
    18.04.2018
    text_comment
    Якість відмінна, інгредієнти чудові, смак колись чудовий, вживання смачне з тостами та тортом, діти люблять, розмір хороший, упаковка щільно закрита, а склад смачний, повторіть продукт і купуйте знову. Благо здоровий варіант зняти Nutella. Це альтернатива, композиція смаку лісового горіха
    Покупець
    16.02.2019
    text_comment
    Має сильний шоколадний смак. Навіть якщо ви намажете його на хліб і з’їсте, ви все одно зможете насолодитися ним. Ідеально підходить для запобігання переїданню!
    Покупець
    15.03.2022
    text_comment
    Буду купувати.
    Покупець
    14.01.2019
    text_comment
    Я думав, що розмір баночки маленький для 13 унцій (мені здавалося, що 8 унцій, але я міг помилятися), але я взяв одну чайну ложку і смаку! Він надходить із трохи відокремленою олією, але пальмова олія справді корисна для мене, а соняшникова непогана. Я щасливий, що у мене не було здуття живота, тому що я не можу перетравлювати горіхи, тому я кинув їх їсти багато років тому. Наразі підійде. Побачила розпродаж і відразу поцупила ще 4 баночки. Він кремовий, на смак жирніший за Нутеллу, але кращий за батончик. Єдиний сумнівний інгредієнт – що вони ховають під «натуральними ароматизаторами»? Мені потрібно повернутися до кето, тому я не буду мати це ні груші, ні пшениці, ні крекерів, ні злаків.
    Покупець
    13.09.2021
    text_comment
    Розділіть англійський мафін Chojuku на дві частини та використовуйте цей! Я їм інший на сніданок з іншим. Чи є масло всередині, коли ви відразу дістаєте його з холодильника? масло? Оскільки він застигає, його рекомендується на деякий час залишити при кімнатній температурі, а потім відразу викласти на теплий хліб у тостері. Я хочу повторити, коли його знову не буде.
    Покупець
    09.02.2020
    text_comment
    Це смачно, але хотілося б, щоб воно було трохи менш солодким. Він також має приємний смак лісового горіха. Трохи розійшлося, тому використовую після перемішування. Якщо поставити в холодильник, воно застигне і температура трохи впала, тому думаю зберігати при кімнатній температурі. Мене хвилює солодкість, тому я поклала трохи цього спреду поверх неглазурованого мигдалю, і це було дуже смачно.
    Покупець
    07.10.2018
    text_comment
    Ми купили спред, бо чули, що на смак він схожий на Нутеллу, але не дуже. Він має шоколадний смак і текстуру, але з присмаком. Може закрити кут, коли справді з’являється щось солодке та веганське, але, на жаль, не має такої ж якості.