• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Nature's Baby Organics, Conditioner & Detangler, Vanilla Tangerine, 8 oz (236.5 ml)


    Виробник: Nature's Baby Organics
    Код товару: NAB-00053
    Наявність: Є в наявності
     ₴1177  ₴963
    Купити

    Докладно про товар Nature's Baby Organics, Conditioner & Detangler, Vanilla Tangerine, 8 oz (236.5 ml) :

  • Leave-In or Rinse-Out
  • Free of SLS, Parabens, Glutens
  • Hypoallergenic
  • Member Organic Trade Association
  • Established in 2004, we offer a unique collection of natural and organic bath and body formulas. We source clean, green, vegan, eco-friendly ingredients and sustainable packaging to create affordable, highly functional and safe products. Our Vanilla Tangerine Conditioner contains 70% Certified Organic content. "EU approved and certified" to be free of over 1,400 harmful chemicals.

    The luxurious moisturizers (Sunflower Seed Oil) with gentle conditioners (Safflower Seed Oil) leave your baby's hair soft and manageable.

    Рекомендації із застосування

    After shampoo, apply conditioner to hair evenly. Leave-in or rinse-out.

    Інші інгредієнти

    Organic Ingredients: aloe barbadensis leaf juice, cucumis sativus (cucumber) fruit extract, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, calendula officinalis flower extract, vanilla planifolia fruit extract. Additional Ingredients: Stearyl alcohol (palm derived), carthamus tinctorius (safflower) seed oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, cetyl alcohol (palm derived), gluconolactone, behentrimonium methosulfate, guar hydroxypropyltrimonium chloride, sodium benzoate, vanilla planifolia fruit oil, citrus tangerina (tangerine) peel oil, panthenol, tocopheryl acetate, hydrolyzed wheat protein.

    Попередження

    To maintain product quality, avoid getting bath or shower water in the product.

    As with all bath items, please test on a small area of skin if known to have skin allergies. Keep out of reach of children.

    Покупець
    29.12.2020
    text_comment
    Добре пахне і допомагає розгладити волосся. Хороший продукт. Добре для дитини, але не дуже для підлітків
    Покупець
    28.11.2021
    text_comment
    Продукт хорошої якості. Дозування чудове. Ефект від застосування порадував. Не викликало побічних ефектів. Зручна упаковка. Все відповідає тому, що зазначено на сайті.
    Покупець
    20.01.2020
    text_comment
    Запах солодкий. Розмір витримує три місяці використання. Волосся моєї дочки гладке і легко розчісується після використання.
    Покупець
    18.04.2020
    text_comment
    Це допомагає розплутати волосся моєї дівчинки. Але я чекала від запаху трохи більше, тому ставлю 4 зірки, а не 5
    Покупець
    17.03.2019
    text_comment
    Любіть це! Запах приємний, упаковка надійна і робить моє волосся дійсно красивим і гладким. Це просто замало і дорого!
    Покупець
    14.11.2020
    text_comment
    У моєї 2-річної дочки волосся довжиною до плечей, яке починає плутатися щоразу, коли я мию голову, тому я планую почати використовувати для неї кондиціонер. Я побачила, що є шампунь і мийні засоби з однаковим ароматом, тому я купила разом Вперше купила ванільні цитрусові. , на смак нормальний, кондиціонер не дуже густий, легко змивається, волосся більше не в’язується, а моїй дочці подобається тваринний малюнок на пляшці. Пізніше спробую смак лаванди та кокосового ананаса. Я змінюю смак щодня. Моїй доньці подобаються всі, тому що на кожній пляшці є різні тваринні візерунки. Мені найбільше подобається кокосовий ананас. Одна пляшка дуже важка, і мені знадобилося півмісяця, щоб використати невелику кількість. Недоліком є те, що пляшка занадто тверда на місці. Але буде продовжувати купувати.
    Покупець
    13.02.2022
    text_comment
    Привіт, досить стиснути його на кінчики волосся.Що стосується запаху, то він солодкий і майже непомітний, якщо хтось боїться цього аспекту.
    Покупець
    12.12.2021
    text_comment
    Ви можете відчувати себе щасливим. Рекомендується не тільки дітям, а й людям з котячою шерстю, тому що не потрібно заплутувати тонку шерсть.
    Покупець
    11.08.2020
    text_comment
    Дуже подобається, що цей кондиціонер зробив моє волосся м’яким і блискучим. Мені подобається, що він органічний за розумною ціною. Запах легкий і не надто сильний. Я використовував протягом тижня і бачу різницю у своєму волоссі. Буду продовжувати купувати цей продукт
    Покупець
    11.01.2020
    text_comment
    Це японський огляд. Його також можна використовувати як кондиціонер, і ви можете наносити його після ванни, як молочко для волосся, тому його легко нанести, коли ви забудете його. Це апельсинова ваніль і улюблений аромат, тому він заспокійливий. На наступний день запах зникає. Я не наполегливий.