• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Nature's Baby Organics, Conditioner & Detangler, Coconut Pineapple, 16 oz (473.2 ml)


    Виробник: Nature's Baby Organics
    Код товару: NAB-00037
    Наявність: Є в наявності
     ₴1808  ₴1480
    Купити

    Докладно про товар Nature's Baby Organics, Conditioner & Detangler, Coconut Pineapple, 16 oz (473.2 ml) :

  • Leave in or Rinse Out for Silky Hair
  • Free of SLS, Parabens, Glutens & Propylene Glycol
  • Hypoallergenic
  • Member Organic Trade Association
  • Nature's Baby Organics is not just a business, it is a labor of love. Developed by a mother whose concern for her children resulted in a pure and natural line of personal care products with no compromises. Any product that we make contains 70% organic ingredients, at a minimum. Gentle enough for babies, yet beneficial for older children, and even mom and dad.

    Nature's Baby Organic - Formulated by Mother Nature.

    The luxurious moisturizers (Sunflower Seed Oil) with gentle conditioners (safflower seed oil) leave your baby's hair soft and manageable.

    Рекомендації із застосування

    After shampoo, apply conditioner to hair evenly. Leave-in or rinse-out. In order to maintain product quality, avoid getting bath or shower water in the product.

    Інші інгредієнти

    Organic Ingredients: Aloe barbadensis leaf juice, cucumis sativus (cucumber) fruit extract, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, calendula officinalis flower extract, vanilla planifolia fruit extract.

    Additional Ingredients: Stearyl alcohol (palm derived), carthamus tinctorius (safflower) seed oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, cetyl alcohol (palm derived), gluconolactone, behentrimonium, methosulfate, guar hydroxypropyltrimonium chloride, sodium benzoate, cocos nucifera (coconut) oil, ananas sativus (pineapple) fruit extract, panthenol, tocopheryl acetate, hydrolyzed wheat protein.

    Free of parabens, SLS, glutens & propylene glycol.

    Попередження

    As with all bath items, please test on a small area of skin if known to have skin allergies. Keep out of reach of children.

    Покупець
    28.07.2019
    text_comment
    консистенція густа, добре піниться. здається, добре підходить для чутливої шкіри, я не відчув роздратування. але запах не зовсім точний. Здається, що у пляшці є аромат «піна колади», але коли ви напіните його, він більше схожий на вівсяну кашу.
    Покупець
    23.03.2020
    text_comment
    Залишити або змити для шовковистого волосся
    Без SLS, парабенів, глютену та пропіленгліколю
    Гіпоалергенний
    Член Organic Trade Association
    Покупець
    22.07.2020
    text_comment
    хороший кондиціонер все підійшло ок
    Покупець
    21.12.2018
    text_comment
    Мені кондиціонер сподобався, зараз напишу чим і як і чому 4 зірки. У мене незабарвлене довге волосся, яке дуже, ні не так, дуже-дуже сильно плутається. Вони плутаються на кінчиках, по довжині і навіть біля коріння протягом дня і кілька разів на день, а не так що тиждень не розчісувати - волосся заплуталося. Цей кондиціонер цілком неНе значні зміни. зволожує, маскою потім навіть не користуюся. Навіть на кілька днів ефект живого, не висушеного волосся зберігається (дещо це 2 дні, на 3 вже не так). Плутаються однозначно менше, але загалом проблему не вирішує, накопичувального ефекту, на жаль, немає. Склад натуральний і це великий плюс, якщо йдеться особливо про діток, мені цей момент був не особливо важливий. Запах дуже приємний більше ананасовий, ніж кокосовий, я колись мав шампунь АкваЛіна з таким же приголомшливим ананасовим запахом. Розмір банки теж великий, зручний дозатор. Ціна якість та співвідношення до обсягу тому додають ще плюс цьому засобу, а якщо зі знижкою, то взагалі чудово! Повторювати швидше за все не буду, хоча може колись як просто кондиціонер із запахом ананаса та візьму.
    Покупець
    18.06.2019
    text_comment
    Купив вперше. Мені не подобається запах кокоса, але цей продукт також містить ананас, тому навіть я, яка не люблю запах кокоса, можу використовувати його без будь-яких болів. Має гарний аромат під час використання, і якраз доречний, щоб мати слабкий запах після прання. Очікується, що органічні та натуральні продукти не будуть дуже ефективними, але вони гладкі для прання та зволожені після висихання. Однак він поступається кондиціонерам відомих брендів на ринку, які не є органічними чи натуральними, але . У мене немає пошкоджень кольору та звички, тому цього достатньо. Мені подобається, тому що містить інгредієнти, які ніжно впливають на шкіру.
    Покупець
    16.05.2022
    text_comment
    Аромат хороший, нанесіть на волосся в напівсухому стані, а потім просушіть феном, дуже гладко
    Покупець
    14.01.2020
    text_comment
    Це шампунь, який я вперше купила минулого разу для дитини 4 роки, і він мені дуже подобається і батькам, і дітям, тому повторюю. Запах кокоса непереборний для любителів Гаваїв, він не надто щільний, і після сушіння він деякий час має легкий аромат, тому ви можете відчути себе оновленими. Крім того, оскільки це натуральний тип шампуню, нічого не допоможе, але оскільки сам по собі цей шампунь буде скрипіти, ми рекомендуємо використовувати ту саму серію кондиціонерів разом. Це шампунь і засіб для миття тіла, які витрачаються багато, тому рекомендується купувати цей великий розмір, а кондиціонер купувати маленького розміру, щоб максимально запобігти погіршенню якості ♪
    Покупець
    13.02.2020
    text_comment
    Запах відмінний, використання для миття волосся, якість відмінна, розмір підходить і довго сидить, вік підходить для дітей, упаковки вистачає на тривалий термін використання, користь очищає волосся,відмінний склад,відчуття свіжості,чутливий,,,Ніжний для сухого волосся.Так,підходить для сухого волосся.Рекомендую купити.Звичайно у кожного своя точка зору.
    Покупець
    06.12.2021
    text_comment
    Продукт дуже високої якості, і я рекомендую його Продукт дуже високої якості, і я рекомендую його Продукт дуже високої якості, і я рекомендую його Продукт дуже високої якості, і я рекомендую продукт Це дуже якісний і я його рекомендую Товар дуже якісний і я його рекомендую
    Покупець
    06.11.2022
    text_comment
    Непоганий органічний дитячий гель для душу. Об'єм великий, вистачило гелю надовго. Запах дуже натуральний, без ароматизаторів, пахне кокосом та ананасом. Гель добре піниться, він дуже густий. З упаковкою виникла проблема, що гель важко видавлювався при натисканні на помпу.