• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Nature's Answer, Milk Thistle Seed, Fluid Extract, Alcohol Free, 2,000 mg, 2 fl oz (60 ml)


    Виробник: Nature's Answer
    Код товару: NTA-06457
    Наявність: Є в наявності
     ₴1587  ₴1298
    Купити

    Докладно про товар Nature's Answer, Milk Thistle Seed, Fluid Extract, Alcohol Free, 2,000 mg, 2 fl oz (60 ml) :

  • Herbal Supplement
  • Non GMO Project Verified
  • Since 1972
  • Promotes Healthy Liver Function
  • 2,000 mg Per Serving
  • Discover Nature's Answer
  • Gluten-Free
  • Kosher Parve
  • Bio-Chelated® Cold Extraction Process
  • Our alcohol-free extracts are produced using our cold Bio-Chelated® proprietary extraction process, yielding a Holistically Balanced® Advanced Botanical Fingerprint® extract in the same synergistic ratios as in the plant.

    Рекомендації із застосування

    As a dietary supplement, take 1-2 ml (30-61 drops) three (3) times a day in a small amount of water.

    Shake well.

    Інші інгредієнти

    Vegetable glycerin, purified water.

    Попередження

    Keep out of reach of children.

    Do not use if pregnant or nursing.

    Do not use if safety seal is damaged or missing.

    Store in a cool, dry place.

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 ml (approx. 61 drops)
    Servings Per Container: 30
    Amount Per Serving% Daily Value
    Calories5
    Total Carbohydrates1 g
    Покупець
    31.08.2021
    text_comment
    Розторопша Nature's Answer Milk Thistle - ефективний засіб у боротьбі з токсинами. Тому розторопша застосовується при ураженні печінки внаслідок різних отруєнь, у тому числі медикаментозних та алкогольних.

    Розторопша - справжній подарунок природи, оскільки містить цілу гаму корисних речовин і вітамінів. Ця рослина несе в собі ефірну та жирні масла, залізо, магній, кальцій, марганець, селен, цинк, мідь, хром, рутин та безліч вітамінів. Завдяки такому зірковому складу, розторопша набула широкого застосування не тільки в народній медицині, а й в офіційній.
    Покупець
    31.08.2021
    text_comment
    Розторопша як екстракт з насіння має важливу роль для відновлення печінки, в тому числі в результаті пошкоджень від алкоголю. Її також використовують як тонізуючий і детоксикаційний засіб. Показаний прийом при лікуванні цирозу, жовтяниці, гепатиту (в тому числі вірусного), ожиріння печінки.
    Також діє як натуральний антиоксидант. Завдяки такій властивості розторопша знайшла застосування в якості допоміжного фітотерапевтичного засобу в лікуванні онкологічних захворювань, так як пригнічує ріст канцерогенних клітин.

    Розторопша позитивно впливає на стан шкіри, допомагає при лікуванні різних шкірних запалень і захворювань, очищає кров, стимулює відтік жовчі.
    Згідно з клінічними дослідженнями, розторопша сприяє зниженню частоти і тяжкості припливів під час менопаузи у жінок.
    Покупець
    27.08.2018
    text_comment
    Я поєдную з екстрактом кореня кульбаби, щоб покращити роботу печінки та вироблення жовчі. Упаковка та розмір можуть бути більшими. Якість продукту хороша. Добавка зовсім не погана на смак, засвоюється добре. Я включив обидва продукти в суворий протокол, який наразі виявився корисним.
    Покупець
    25.10.2019
    text_comment
    Цю розторопшу я цекала досить довго, тому що потрібно було розпочати комплексне лікування дитини, а для неї підходить лише рідка розторопша (не у капсулах) та, звісно, без спирту. Це і є основні переваги даного продукту.
    Смак не дуже приємний, проте це дуже корисна річ, якщо потрібен якісний деток. Вона добре розгонює жовч та покращує обмін речовин
    Покупець
    20.11.2019
    text_comment
    Зручне дозування, ця розторопша легко поглинається, і проводить чудову чистку, детоксикація організму. Її перевага в тому що вона рідка, і можна легко скоригувати дозування. Купували для дітей.
    Покупець
    20.05.2020
    text_comment
    Екстракти виготовлено за допомогою нашого запатентованого процесу холодної екстракції Bio-Chelated, завдяки якому ми отримуємо екстракт Holistically Balanced Advanced Botanical Fingerprint — запатентоване, холістично збалансоване та ботанічно вдосконалене відтворення з тими самими синергетичними співвідношеннями, що містить рослина.
    Покупець
    16.09.2022
    text_comment
    Однією з його переваг є розторопша. Знижує рівень шкідливого холестерину ЛПНЩ, а отже, дуже корисна для серця. Ви можете використовувати його потім для зниження рівня холестерину. Це допомагає, але про це також краще проконсультуватися з лікарем. Він також корисний для печінки, так як очищає і захищає її, а коли функції печінки працюють належним чином, проблема відбивається і на шкірі Чудовий продукт в темній упаковці, тому що продукт не корисний, і вам потрібно всього 15-20 крапель з водою. Мені вистачило півтора місяця, і я повернувся і попросив найбільший пакет
    Покупець
    16.03.2018
    text_comment
    Якість препарату досить висока, щоб вважати його необхідним засіб в аптечці за умови, що у Вас проблеми з функцією жовчовиділення, застій жовчі або дискінезія жовчних шляхів. Розторопша в даному складі творить чудеса і Печінка скаже вам """"дякую"""". Відсутність спирту в препаратах для печінки мене завжди радує! Але хочу застерегти, що жінкам, у яких діагностовано ендометріоз, міома матки, рак молочної залози, матки чи яєчників, НЕ МОЖНА приймати розторопшу.
    Покупець
    08.04.2018
    text_comment
    Якість добра! Препарат раджу. Користуюся постійно, бо маю дискінезію жовчних шляхів з дитинства та згущену жовч. розторопша ідеально допомагає відновити травлення, печінка одразу говорить """"дякую"""". перевага - то те, що в складі немає спирту та консервантів
    Покупець
    07.05.2019
    text_comment
    Купувала для дитини за порадою дюлікаря. Результат налагодилося харчування ( були проблеми з туалетом)